reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

a jeszcze a propo teściowych to ja nie narzekam przed ślubem faktycznie denerwowała mnie ale to chyba kwestia dotarcia się bo teraz żyjemy dobrze, nie ma żadnych sporów, a od kiedy wie ze jestem w ciaży to chce mnie za słodzić ciastami, bo wie że lubie i ino dzwoni ze ma dla mnie wypieki, a przy okazji robi super ciasta, torty nigdy od nikogo lepszych nie jadłam, dziś np. zadzwoniła ze mi upiekła jabłecznik i jak jestem w domu i mi przywiezie (oczywiście najpierw litania pytan czy nie wychodzę albo ktoś nie przychodzi żeby nie przeszkadzała)

reklama
ladyli a może twoja tesciowka zrobilaby ciasto z kruszonka ? to ja bym nawet przyjechala mam taka ochote na ciacho z kruszonka a mój piekarnik jest gazowy buuu a w takim nie umiem piec

u mnie od mojej strony tylko babcia (mój tata zmarl a moja mama po 25 latach wyszła zamąż) Bartek jest drugim wnukiem a od męża pierwszym jest tylko dziadek bo tesciowa zmarla 3 lata temu na raka. Babcia kocha dwóch ale jak mowi Bartka miała na co dzień przez długo i wydaje jej się że kocha bardziej. Chciaż dzieci tego nie odczuwają i dobrze bo mama stara się dzielic swoje serduszko na dwóch.

no z teściowymi roznie bywa, moja tez ma ciezki charakter ale dobra kobieta, bardzo pomaga, no i oby dla wnuków dobre byly, reszta jakos sie ulozy,

uff w koncu drugi trymestr i u mnie :)

hej Dziewczyny :-)

sto lat mnie nie było i jeszcze tydzien musze przeczekac. od wrzesnia córka wraca do przedszkola, wiec nadrobie, przeczytam i bede mogła wbic sie w naturalny rytm forumowy, którego mi brak.

pozdrowienia i do przeczytania za tydzień :-)

an82 z kruszonką i po obiedzie sobie zrobię deser i podgrzeje ta szarlotkę i zjem z lodami :)

Pogoda okropna nie da się wyjść z domu , mąż w pracy wiec jakoś trzeba sobie dogodzić w tej samotności :p

czesc dziewczyny,

U mnie sloneczko, wczoraj caly dzien lalo wrrrrrrr

Ladyli ale masz dobrze, tez tak chce :-)

Dragonella witaj, fakt, dawno Ciebie nie bylo.

U mnie faworyzowana jest najstarsza wnuczka tescia, pewnie dlatego ze jej rodzice sie rozwiedli.

Milego dnia!

Ostatnia edycja:
cześć wszystkim :-D

od rana przepiękna pogoda, jest absolutnie cudownie, szczególnie, ze dzisiaj około 5 rano chyba poczułam pierwsze ruchy dziecka, uczucie pękających bąbelków w brzuchu, żadnych większych konkretów, ale coś tam się ewidentnie działo :-)

monika super, że już maluch puka od środka :) ja mam nadzieje, że teraz ruchy będą coraz częściej wyczuwalne i też takie stukanie niedługo poczuje, na razie zadowolę się pękającymi banieczkami :-D

reklama
Witajcie:)
U nas pogoda też piękna i jest cieplutko:) od rana zrobiłam szybko pranie żeby wyschło na słonku:) czujemy się całkiem dobrze:) jutro umówiłam się do fryzjera bo czas najwyższy odświeżyć troszkę włosy:)
Znajoma w sobotę urodziła córeczkę, męczyła się biedna od 4 rano do 20 zanim podjęli decyzję o cesarce... mała miała ponad 4kg:-) taka mała pyza, ale słodka jak nie wiem, już nie mogę się doczekać jak zobaczę na żywo:-)

Miłego dnia :)

Do góry