reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

reklama
Kobietki kupilam ten olejek rossmanowski i jak znajdę to kupię jeszcze ich balsam, chyba czas zacząć się smarować powoli kończymy pierwszy trymestr :))

Dzieki dziewczyny za wskazowki. Czytalam tez o kocimietce.. na to do kontaktu moj maz sie nie zgadza, twierdzi ze to jakas chemia, niewiadomo co tam siedzi... moskitiery takie na okna na pewno by sie spradzily, tyle, ze za 3 miesiace sie przeprowadzamy i nie chcemy juz w to mieszkanie wkladac pieniedzy.

Mokito, bo tak to jest, że na zapas lepiej się nie martwić, ale my kobiety chyba już tak mamy.

Dlatego ja mam 3 usg i przynajmniej się nie stresuję, a wychodzę z złożenia, że co ma być, to będzie.

Ja mam siatki na oknach i z głowy komary, a wcześniej to była masakra.

Jak dziewczyny samopoczucie ??

u mnie dziś kiepsko mało spałam bo głowa mnie bolała od rana to samo ale jeszcze gorzej wiec wzięłam sobie apap i już mi trochę lepiej ,ostatnio dostałam od teściowej szarlotkę wiec teraz na popraw humoru sobie ja pogrzałam i wcnam z lodami, popijając własną lemoniadą :) Mama zadowolona to pewnie groszek też :)

u mnie tez siatki w oknach... to do kontaktu jest bardzo szkodliwe szczególnie dla małych dzieci.... z resztą pisze na opakowaniu żeby u dzieci nie instalować:tak:

Ja tez mam siatke tylko w kuchni nie mam i tam muchy wlatuja buuu.

Ja po szpitalu 1 dzień nawet obiad dostalam. Wszytko dobrze z dzieckiem nawet duphaston mam nie brać tylko dopochwowe clotrimazol czy cos takiego. Ale po takim dniu zle się dzis czuje. Slabo mi. Moze zaraz 1 kawa postawi mnie ma nogi

Ponoc lekarz sroga i oschla a dla mnie mila i sie smiala ze 1 dziecko 4700 kg student byl i po angielsku mu mówila.

reklama
W markecie nieopodal nabyłam świece z olejkiem citronella, mam nadzieję, że zapalone przy otwartych oknach dadzą radę.
Mujer, masz rację, chyba trochę lubię się martwić i obmyślać strategię działania w przypadku czarnego scenariusza. Podobnie jak Ty nie zdecydowałam się na diagnostykę prenatalną, mam nadzieję, że to uchroni przed martwieniem się na zapas. A poza tym (na pewno łatwo to powiedzieć) myślę, że bez względu na ewentualne wady, dziecko i tak na pewno zdecydowałabym się urodzić...
LADYLI, mam nadzieję, że już lepiej się czujesz... i że panujesz nad obżarstwem lepiej niż ja. Bo dziś rano, korzystając z uroków bycia wolnej od mdłości pochłonęłam zdecydownie za dużo nutelli... i dopiero wtedy mnie zmuliło :-p
an82, clotrimazol to środek przeciwgrzybiczy

Do góry