reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

Ja jestem cały czas zmęczona i niewyspana, a dziś to pół nocy nie spałam tylko wiercilam się na łóżku żeby znaleźć dobrą pozycję do spania, tak mnie krzyże bolały.
U nas też dzisiaj dużo cieplej, ale po weekendzie zapowiadają burze.

A jak Wasze krwawienia z nosa? już przeszły?

Miłego dnia :-)

reklama
Witajcie dziewczyny :) u mnie też zrobiło się ciepło i słoneczne :( co spowodowało ból głowy wiecie zauważyłam że jak jest pochmurno chlodno deszczowo to głowa mnie nie boli i świetnie się czuje a jak jest ładna pogoda to migrenowy bol glowy przez cala dobe mam nadzieję że szybko się skończy te lato mam już go dość

zyrafka moje krwawienie z nosa na razie było tylko jednorazowe ;-) ale wiem że wróci, to tylko kwestia czasu...jedz witaminkę C, lekarka mi tak zaleciła na krwawienia z nosa.

My z Mężem i Fikusiem się weekendujemy. Jesteśmy u rodziców, brat przyleciał na urlop. Byliśmy wczoraj i dziś nad Soliną, powiem wam że się nawet zmęczyłam tymi dzisiejszymi spacerkami :tak: brzuszek mi już tak wybuliło, że nawet jakbym próbowała wciągnąć to go widać :-D już nawet rano przed jedzeniem jest widoczny ;-)mdłości odpuściły, wymioty też, czuję się jak nówka ;-)

Dorcia ja też odpływam od razu jak się położę :-) gorzej jeśli obudzę się w nocy, wtedy potrafie krecić się godzinami z boku na bok :)
Zyrafka u mnie krwawienia z nosa pojawiają się od czasu do czasu, ale są bardzo słabe i trwają dosłownie parę sekund:) także źle nie jest:)
Angelstw weekendujcie się ile się tylko da:) mój brzucholek widać tylko wieczorem jak się najem, rano już go nie ma, czekam na niego z utęsknieniem:-)

My dzisiaj poodpoczywaliśmy na działeczce, pogoda super, choć mogłoby być parę stopni mniej:-) czujemy się ogólnie dobrze:)

Miłego wieczoru :)

ja wczoraj w końcu wyciągnęłam z czeluści mojej szafy ciążową poduchę do spania i po raz pierwszy od dłuższego czasu wstałam rano bez bólu pleców i czułam się mega wyspana:-D nie wiem jakim cudem ale ten wynalazek na mnie działa :-)
u nas też mega upały dziś ale mimo to ja pełna energii... posprzątaliśmy z mężem domek, ugotowałam obiadek, zrobiliśmy 3 prania i zabraliśmy niuńkę na długaśny spacerek po parku (na szczęście całym zacienionym) teraz zjadłam kolacyjkę i odpoczywam :tak:

Koshka już niedługo macica się uniesie i nie będziesz tak często korzystać w nocy z toalety :tak:

Angelstw
odpoczywaj ... pogoda weekendowa wprost idealna na odpoczynek na świeżym powietrzu !

Powiedzcie mi która z Was już robiła test podwójny z krwi ? Po jakim czasie są wyniki ?

Dziewczyny zaczynam się martwić czy dam radę urodzić dziecko, wiecie co nawet nie potrafię postać przez dłuższą chwilę ok 15 min :( bo zaraz robi mi się bardzo słabo kręci mi się w głowie i robi mi się czarno przed oczami do tego oblewa mnie winny pot poprostu czuje że jeszcze trochę i zemdleje nigdy nie miałam czegoś takiego teraz zaczynam widzieć że słaba jestem do sklepu wybrać się nie mogę bo robi mi się to samo a przez to boję się że jak upadne to coś złego się stanie wyniki z krwi mam dobre cukier też jedynie co to niskie ciśnienie dodam że dretwieja mi nogi i dłonie od jakiegoś czasu teraz dopiero zdaje sobie sprawie ile wysiłku wkłada organizm w ciążę też macie tak podobnie?

reklama
Vanilijka mi jest slabo jedynie jak wstaje, ale to nie trwa dlugo. u mnie to przez krazenie. Pewnie takie zaburzenia naleza do objawow ciazy, ale w Twoim przypadku to ekstremalnie. Konsultowalas to z lekarzem? a urodzic z pewnoscia dasz rade, dostaniesz taki zastrzyk hormonow, bedziesz pelna sil..

Do góry