reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

reklama
Wybaczcie że pisze tak rzadko ale jak jestem na urlopie to nie mam czasu na nic moja bratowa jak pracuje to moja mama zajmuje się ich dzieckiem i przyjezdzają do nas żeby nie siedział w mieszkaniu i by się pobawili z moim synkiem (kuzynostwo). DObrze że mama jest to mi pomaga. Dziś mnie coś zęby bolą.

monikamarcina -
fajnie że wreszcie masz l4, Ja od 1 września idę do pracy bo musze dostać umowę na rok żeby dostać macierzyński ale chce isc tylko na 6mc macierzyńskiego żebym utrzymała prace. Ale o tym musze pogadać z dyrą.
dominikasw witaj
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif

dorex3 pewnie idz na l4 przy rocznej córeczce i ciąży to masz co robić

A pracować chce jak najdłużej się da chyba że w pracy mnie wywalą na l4.

Hej, nie wiem, czy jeszcze ktoś pamięta o moich rozterkach, ale udało mi się powiadomić telefonicznie mamę i zaskakująco dobrze zareagowała. Kwestia niezdanego egzaminu też się wyjaśniła, więc pozytywnie... dolegliwości mi już przeszły, jedynie zmęczenie dae się we znaki;-)

Jestem w szpitalu czekam na badania usg prenatalne. Z ta przeziernoscia to sie nie denerwujjcie ja w 1 ciazy mialam chyba 4, 5 jakie my przezywalismy koszmary a to dlatego ze byl badany w 12 tyg i kosci nosowej tez nie bylo widać wiec 2 marker do ZD. Teraz na to patrze troche brzuszka naczej. Mialam nawet skierowanie na amniopunkcje ale nie zdecydowalam sie. I dobrze. Dziecko zdrowe

ja już w pracy :-D ale coś czuję że ja dziś więcej na necie posiedzę niż popracuję ale dzis za dużo na szczęście się nie dzieje:-)
mdłości nadal męczą a to już 15 tc.... mam nadzieję że tak nie zostanie do końca:szok:

reklama
Tak Dorcia, mama sie wrecz spodziewala, ze to sie musi stac hehe ;)
milego dnia Dziewczyny! musi byc w moim przypadku lepszy od nocy-komary zrobily doslownie nalot. Od wieczora do ranka wytluklam 9!! maz sie wkurza bo swiatlo zapalam, jego w ogole nie gryza, malpy wredne, tylko mnie i corcie. Znacie jakies naturalne sposoby przeciw komarom? nasza sasiadka ma krzak pomidora pod oknem i ponoc zadnych nieproszonych gosci. Ale na to w tym roku za pozno

Do góry