reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

Hej :)

I co, dostałaś to zwolnienie? Ja bym na Twoim miejscu normalnie poszła do pracy, nagrała ją i poszła do PIPu. Jakaś głupia baba.

Ja odpoczywam na Mazurach, ale pogoda tez nie do wytrzymania.

Co do ruchów, to nic nie czuję. A usg miałam na razie jedno.

reklama
Jeśli chodzi o starsze rodzeństwo to my córce nie powiedzieliśmy jeszcze ... wyjeżdża na wakacje na kilka dni ... jak wróci a na usg okaże się że wszystko jest z Kropkiem ok to jej powiemy !
Ogólnie mało osób wie o Kropku.

Spokojnej nocy

Witajcie:)
Zapowiada się ciężki dzień, pół nocy dzisiaj nie spałam:/ o 7 pobudka i pojechałam zrobić badania, na szczęście nie musiałam czekać i wszystko poszło sprawnie:) czuje się taka zmęczona, że chyba zaraz padne:-)

Spokojnego dnia :)

Zwolnienie dostalam, ale latwo nie bylo.
Zamierzam troche szefowej namieszac w saloniku.. ale to z czasem.

Moj synek wie juz i sie cieszy.. zobaczymy co bedzie jak urodze ;)

monikamarcina grunt, że udało się załatwić:) aż ciężko uwierzyć że kobieta tak potraktowała kobietę, ciekawe jakby się czuła będąc na Twoim miejscu.

Dzisiaj zaczynamy 12 tydzień, czujemy się coraz lepiej, dolegliwości jakby już odeszły:) czasem coś za kłuje, ale po chwilowym odpoczynku przechodzi:) Oby tak było do końca:)

Hej dziewczyny :) ja mam termin na 5 lutego :) dzisiaj mam fatalny dzień od wczorajszego wieczoru boli mnie głowa... mam nadzieję że przejdzie to jak najszybciej... pozdrawiam was serdecznie :)

a ja chyba dojrzewam powoli do l4 i chyba na nastepnej wizycie 20 sierpnia dam już sobie spokój z pracą..... chciałam pociągnąć to dłużej ale powoli nie daję rady.......... dalekie dojazdy, pogoda, wstawanie o świcie i pernamentne zmęczenie daje mi się we znaki...w domu mam wieczny sajgon bo albo nie mam czasu albo siły żeby ogarnąć... no i tak mało mam czasu dla mojej córci....
na szczęście mój lekarz nie ma problemu z l4;-)

monikamarcina dobrze że masz to L4. A z twojej szefowej to niezła jędza....:baffled:
Anikaaaa z suwaczka wynika że wczoraj skończyłaś 12 a dziś zaczynasz 13 tydzień ;-) od jutra poleci 12+1, +2 etc. a to już w trakcie 13. tygodnia będziesz :tak:

dominikasw witaj ;-) mnie też czasem łapią bóle głowy, jakoś musimy przetrwać ten czas...

dorex3
jasne zbieraj się na L4, jeśli jest ci już ciężko i jesteś ciągle zmęczona to bez dwóch zdań!! Przecież masz dbać teraz o siebie i Maluszka a nie się przemęczać. Ja uważam że nie masz na co czekać. Odpoczniesz, poświęcisz więcej czasu Córci jeszcze zanim urodzi się rodzeństwo małej.

Ja wróciłam właśnie z wizyty gin. Zbadała mnie. Szyjka w porządku. Ładnie trzyma. Szybciutkie USG trwające dosłownie 20 sekund. Serduszko bije, a Fikuś sobie siedział w brzuszku jak w kołysce ;-) chyba nynał ;-)

reklama
Angel ja bym to nazwala troche inaczej ;) mniej ladnie ;P

Dziewczyny jaka przeziernosc karkowa mialy wasze dzieci?
Mnie gin powiedziala ze jest ok, 2.4. A wczoraj jak bylam u tego gina to tak sie dziwnie spojrzal jak o tym powiedzialam..

Do góry