reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

reklama
Witaj vanilijka :-) Ja rownież od niedawna na forum:-)

Mnie może nie męczy tyle senność co mdłości. Są okropne I trwają cały dzień I niestety nic mi nie pomaga.

Mnie mdłości lekko przeszły..albo może nie mają mnie kiedy najść jak śpię[emoji12]
za to nadal bolą mnie (.)(.) I to strasznie [emoji45]

Witam nowa mamusie :-D
Nie sypiam w ciagu dnia, bo nie mam kiedy. Jak maly spi to zawsze jest cos do zrobienia. Ale o 21 czesto juz spie. W pierwszej ciazy sypialam w ciagu dnia, po obiedzie najczesciej do 18, 19, wstawalam, kapalam i znowu spalam do rana, ale po I trymestrze sie zmienilo :-)

Gratki udanej dzisiaj wizyty!!!

Monika wszystko jest pewnie ok!!!

Ewa.R, spróbuj rano na czczo wypić przegotowaną wodę z cytryną i mniej przy łóżku jakieś herbatniki, migdały. Zjedź coś jak się obudzisz i jeszcze poleż. I może spróbuj zimny sok pomarańczowy, mnie pomaga. Podobno każdej co innego, ale a nuż się uda. Herbatka z imbirem też podobno pomaga, ale nie próbowałam.

Odpukać, czuję się coraz lepiej. Co prawda nadal mnie mdli, ale jest to do wytrzymania. Ostanie dwa tygodnie były nie do życia, ale może też dlatego, że do poniedziałku mam wolne i odpoczywam, a wcześniej pracowałam po 12 godzin i to mnie też wykańczało. Zobaczymy jak wrócę do pracy :/ I to dwa tygodnie po 12 godzin. Umrę. Ach ten grafik. A wiadomo teraz lato, urlopu nie mam, więc ustalamy to tak między tą drugą, aby każda trochę odpoczęła. Tylko ona cwaniara pracuje tylko 8 dni w miesiącu, a resztę ja :cool: ale cóż.

Trochę się rozpisałam :-)

Mujer ja w pierwszej ciąży powiedziałam w pracy dopiero w 17 tc a w tej w 7 tc.
Chyba tak jest żeby jak najszybciej powiadomić ale po to żeby korzystać z przywilejów,konkretnego tygodnia nie ma podanego

Współczuje tych mdłości ja na szczęście ich jak na razie nie mam jedynie co to bolą mnie piersi i czuje w brzuchu tak jakbym miała balon ale nie wzdęcie gin mówi że to z powodu powiększającej się macicy :) wy też takie macie uczucie?. Za tydzień 9.07 mam wizytę dowiem się też jak poszły mi badania :). Wiecie ja ciągle nie mogę uwierzyć w to że jestem w ciąży i że rozwija się we mnie mały człowiek mój mąż mówi że to pewnie szok :D

Vanilijka ja też nie mogę uwierzyć że sie udało :-) I tak naprawdę z niecierpliwością czekam na wizytę u lekarza żeby potwierdził (po raz kolejny) że jestem w ciąży i że wszystko ok.

reklama
Ja tez bym spala i spala a teraz doszedl jeszcze głód. Dzis trochę poprasowalam ale to dopiero 1/3. A bardzo dużo pije. Chce mi sie strasznie pić wody gazowanej. Potrafię 1l w 1 dzien czy nie przesadzam z woda gazowana? Niegazowanej nie lubię.

Do góry