reklama
Anikaaaa
Fanka BB :)
made u mnie dokładnie tak samo jak u Ciebie jak dają to trzeba brać:-)
super że macie darmowe szkoły rodzenia gdybym taką miała na pewno bym skorzystała, ale na płatną świadomie już się tym razem nie wybiorę - pisałam już o tym kiedyś - tym razem wolę pieniążki na coś innego Fikusiowatego przeznaczyć ;-)
made w większych miastach to wygląda dużo lepiej ;-) ja mam w zasadzie do wyboru 2 szpitale. Albo "rzeźnię" w Cieszynie gdzie za szkołę rodzenia płaci się chyba niecałe 300zł albo szpital wojewódzki w Bielsku (tam chcę rodzić, zresztą tam też rodziłam Zuzika, przyjazny personel, pani Doktor która się mną zajęła od początku mojego koszmaru - chylę przed nią czoła za profesjonalizm i podejście) i tu szkoła rodzenia też coś lekko ponad 300zł...Innego wyboru raczej nie mam, a jakbym już miała gdzieś dojeżdżać dalej na bezpłatną to w ogóle nie kalkulowałoby mi się to bo w końcu benzyna też kosztuje ;-)
karolina19xm
A ja od tego krwawienia mam żółto brązową wydzielinę, nie dużo ale jednak. Całe dwa dni leżałam bo strasznie mnie bolała głowa ale brzuch wcale i zastanawiam się czy nie jechać do lekarza. Chociaż w szpitalu lekarz powiedział że wszystko ok a w poniedziałek mam genetyczne więc może poczekam bo do mojej lekarki to trzeba czekać z 3 godziny :/
vanilijka
Zostanę mamą :)
Ja nie planuje zakupów ale wiem jak dzidzius się urodzi to priorytetem będzie jego zdrowie i obowiązkowo kupię monitor oddechu. O szkole rodzenia nie myślę bo u mnie po prostu nie ma. A jeśli chodzi o krwawienie karolina to ja wcześniej też tak miałam później ustało na tydzień i znowu zaczęłam krwic i wtedy się okazało że mam krwiaka więc jak będziesz u lekarza to dobrze żeby cię lepiej zbadal ale najważniejsze że ci mija będzie dobrze
Anikaaaa
Ja mieszkam w małym miasteczku gdzie jest jeden szpital i sama się w sumie dziwiłam, że ta szkoła jest za darmo pewnie gdybym musiała płacić to bym raczej się nie zdecydowała wszystko co mnie wczoraj niepokoiło, dzisiaj ustąpiło, mam nadzieję że na dobre.
reklama
monikamarcina
Hej. Wracam z usg. Wszystko ok, dziecko fikalo tak, ze ledwo mozna bylo je zmierzyc bez nozek 6 cm. Jestem szczesliwa. No i nie na 100% ale Pani doktor powiedziala ze wyglada jej to na dziewuche
Sie okaze
Sie okaze