reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Angelstw masakra! Ale bym awanture zrobila i poszla do naczelnia/kierownika. Teraz powinnas z odsetkami dostac pieniadze! Ale o to tez trzeba sie pewnie upomniec!
Zaklad Utylizacji Skladek jak to mawia moj maz!

Anika jesli te pieczenie nie przejdzie samo, moze warto dolekarza. Przypomnialo mi sie ze moze moczenie calej pupki w misce w tantum rosa pomoze?

reklama
Cześć dziewczyny :)

Dziś wróciliśmy z nad morza .. Nadrobiłam zaległości na forum i powiem wam ze mnie też męczyły bóle głowy w domu a nad morzem jak ręką odjął, ani razu przez tydzień nie zabolała mnie głowa wiec albo po prostu jod mi sprzyjał bądź cały dzień na świeżym powietrzu. Ogólnie czujemy się z fasolką dobrze :)

Pozdrawiam :)

MadziSek ja się dziś tak zestresowałam że masakra...niech się nachapią tymi odsetkami, bo pewnie będą to marne grosze na które bym musiała czekać rok czasu, jak nie dłużej, ja chcę tylko swoje pieniążki i najlepiej od razu a nie za 30 dni, bo tyle czasu mają. Ja nie nawaliłam, poczta z miejsca pracy wyszła w ten sam dzień kiedy dostarczyłam im zwolnienie, a ZUS jest 15 km od miejsca pracy więc polecony był na drugi dzień, najpóźniej na trzeci...cholera jasna jak mają burdel to niech sobie tam porządek zrobią a nie mnie stresować będą brakiem mojej kasy na koncie....:angry: nie ręczę za siebie jak tam w środę pojadę z kopią tego L4 :wściekła/y:

Ja mam jedynie z luxmedu dodatkowe, dziewczyny myślę nad monitorem oddechu czytałam na jego temat świetny sprzęt napewno wezmę go pod uwagę jak będę robić wyprawke dla mojego malucha

Mam monitor:) musze przyznac, ze dzieki niemu bylam spokojna i nie latalam co 5min sprawdzac, czy.dziecko oddycha. Moja siostra jako noworodek przestala oddychac i mama ja sina juz znalazla, na szczescie wszystko sie dobrze skonczylo, ale ja dlatego w ogole pomyslalam o.monitorze.

Witam sie z rana bardzo serdecznie dzis do lekarza w poradni k bo ostatnio odwolali. Ponoc dp mnie dzwonila i nie odbieralam. Troche sie stresuje przed nowym lekarzem. Wczoraj skpnczylam prasowac cichy nasze a bylo ich wiecej noz pomiesci worek 160l ale jestem z siebie dumna.

Ja kupie nianie elektroniczna mieszkam w domu i potrzebuje.

Ja jeszcze wogóle nie myślę co kupić, co mi będzie potrzebne...tyle mam teraz zmartwień i problemów, że jakoś nie mam głowy do tego wszystkiego...
Jedyne co załatwiłam w ostatnim czasie to szkoła rodzenia:) pani powiedziała, że miejsca na pewno będą i prosi o telefon na początku listopada:) Jestem już zdecydowana na 100% tym bardziej, że nie muszę płacić za zajęcia:) chociaż jakiś pozytyw w tym całym bałaganie jaki panuje ostatnio w moim życiu...:)

Miłego dnia! :)

reklama
Do góry