reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

reklama
Karolina trzymam kciuki &&& Wierzę że wszystko będzie dobrze !!! Odezwij się kochana jak tylko dasz radę ! Jestem myślami z Tobą !

Jeśli chodzi o (.)(.) to moje są tylko nieco pełniejsze ... jeszcze mi z biustnika nie uciekają ! I nadal przy większym nacisku pobolewają !

Na szczęście lekarz nic nie stwierdził :) to było małe krwawienie i mogło być spowodowane pękniętą żyłką tak jak krew z nosa która mi często leci. Kazał mi odpoczywać i uważać na siebie.

Troche mnie teraz zastanawia, że już miałam 4 usg a na początku sierpnia mam prenatalne więc znowu usg, no i jeszcze tyle wizyt do końca. Cieszę się że mogę na dziecinkę popatrzeć ale niekórzy lekarze zalecają 3 takie badania na całą ciążę.

ufff karola jak dobrze że wszystko w porządku! Moja doktorka też robi na każdej wizycie USG ale to na zasadzie żeby zobaczyć serduszko czy bije i zmierzyć długość Fikusia...trwa to dosłownie minute...ja wolę na każdej wizycie zobaczyć bijące serduszko niż się stresować i czekać...

Dobrze ze wszystko ok. Juz Sie wystraszylam. Mnie drugi dzen boli brzuch jak na okres. Bylam u ginekologa i nawet mnie nie zbadala. Powiedziala ze takie bole moga byc od stanu zapalnego. A ze jutro mam usg to mi doktor powie czy jest ok. :eek: zmieniam ginekologa jak nic...

mnie też wczoraj złapał ból ale powiem szczerze że już nie wiem czy mnie bolała macica, czy to był ucisk macicy na pęcherz dający takie odczucie...w każdym razie łyknęłam nospę, położyłam się i szybko ból przeszedł. Byle do soboty i do USG!

monikamarcina no lekarz pożal się Boże! Przyszłaś z bólem i nawet cię nie zbadał...porażka...

karolina cieszę się, że wszystko w porządku;-)

U mnie jakoś dziwnie...rano jak wstaje to czuję jakieś pieczenie, ale po godzinie ustępuje:/nie mam żadnych innych objawów na infekcję czy coś:/ nie wiem co myśleć...

reklama
Czesc,

Karolina super wiesci!!! Odpoczywaj i dbaj o Was :-D

Jak ja sie ciesze ze mam od tylu lat tak fajnego ginekologa, nie zamienie go na innego! Usg tez mam na kazdej wizycie. Co do tych 3 usg to takie sa zalecenia ministerstwa i wielu lekarzy sie tego trzyma.

Pisalyscie o szkolach rodzenia. Polecam bo warto. Chodzilam z pierwsza ciaza z mezem, teraz nie dalabym rady. Duzo informacji i nawet cwiczenia na sali gimnastycznej mialysmy. Szkola rodzenia w szpitalu, bezplatna byla :-)

Milego dnia!

Do góry