reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

a jeśli chodzi o ta moja 'nadwagę' 3 kilową to powiedzieli mi u gina ze mam mniej jeść owoców a więcej warzyw, a ja zrezygnowałam ze słodyczy na rzecz owoców bo zdrowsze !!!! teraz to sama nie wiem co mam jeść :/

reklama
Myślę, że jakby miało dojść do poronienia, to byłoby to przy pęknięciu. A teraz już jej nie masz, więc chyba nic Ci nie grozi. Jak jest dobrze, to już będzie :)

Tysia dostaje wit D, jest na Bebiko, ciotka po cc przegrała walkę o pokarm.
Delicol wypróbowany :p Mojej Milenie pomagało, ale Misiałkowi nie :(

Dziewczyny help !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czy myślicie że w 11 tygodniu mogą przejść samoistnie mdłości ? Ja jeszcze przedwczoraj naciągająco , wymiotująca dzisiaj nie mam nic ! Mam wyjątkowo duży apetyt ! Boże mam nadzieję że to nie spadek poziomu BetaHCG ??? Wizyta za tydzień - wytrzymam ???
Z córą mdłości trzymały do końca 12 tygodnia

Dorcia pewnie że mdłości mogą przejść z dnia na dzień... mi w pierwszej ciąży przeszło w 9 tc z dnia na dzień jak ręką odjął a teraz już zaczyna się 14 tc i dalej się męczę... nie martw się ciąża ciąży nie równa:tak:i ciesz się że mdłości masz już za sobą;-)

Dorex tak mówisz ? Oj nie kryję że się przestraszyłam ... niby narzekałam na mdłości ale byłam spokojniejsza jednak ja je miałam. Dzięki

Dziewczyny super ze mdlosci mijaja :-)

Dorcia wszystko jest ok. Mdlosci od tak sobie przychodza i odchodza.

Vanilijka kochana jedz to na co masz ochote :-D
Lepsze owoce niz slodycze :tak:

Magsia to moze niech zmienia mleko z Bebiko na inne, bo dosyc ze dosladzane to jeszcze od niego moga byc kolki. Moja siostrzenica tak miala i polozne tez tak mowily, ze winne moze byc mleko. Niech sprobuja, moze pomoze.

Pisalyscie o powiekszajacych sie piersiach. U mnie z B na C i pewnie tak zostanie, tak mialam z synkiem, hehhhh wolalabym wieksze, ktoras sie zamieni hehe???

Ostatnia edycja:
Tysia dostaje wit D, jest na Bebiko, ciotka po cc przegrała walkę o pokarm.
Delicol wypróbowany :p Mojej Milenie pomagało, ale Misiałkowi nie :(

wiem, że moja rada, dla wielu z Was wyda się pewnie dziwna, ale odstawiłabym te witaminy, tym bardziej teraz latem kiedy słońca jest dużo. naprawdę bardzo często słyszałam, że po tych witaminach były problemy z brzuszkiem, a po odstawieniu nagle "kolki" się kończyły. Poza tym jak jest na mleku modyfikowanym, to z tego co się orientuję (ale nie wiem na 100%, bo moja córka nigdy nie dostała mm), to w mieszankach jest już witamina d.

reklama
Do góry