reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

a jeśli chodzi o ta moja 'nadwagę' 3 kilową to powiedzieli mi u gina ze mam mniej jeść owoców a więcej warzyw, a ja zrezygnowałam ze słodyczy na rzecz owoców bo zdrowsze !!!! teraz to sama nie wiem co mam jeść :/

reklama
Myślę, że jakby miało dojść do poronienia, to byłoby to przy pęknięciu. A teraz już jej nie masz, więc chyba nic Ci nie grozi. Jak jest dobrze, to już będzie :)

Tysia dostaje wit D, jest na Bebiko, ciotka po cc przegrała walkę o pokarm.
Delicol wypróbowany :p Mojej Milenie pomagało, ale Misiałkowi nie :(

Dziewczyny help !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czy myślicie że w 11 tygodniu mogą przejść samoistnie mdłości ? Ja jeszcze przedwczoraj naciągająco , wymiotująca dzisiaj nie mam nic ! Mam wyjątkowo duży apetyt ! Boże mam nadzieję że to nie spadek poziomu BetaHCG ??? Wizyta za tydzień - wytrzymam ???
Z córą mdłości trzymały do końca 12 tygodnia

Dorcia pewnie że mdłości mogą przejść z dnia na dzień... mi w pierwszej ciąży przeszło w 9 tc z dnia na dzień jak ręką odjął a teraz już zaczyna się 14 tc i dalej się męczę... nie martw się ciąża ciąży nie równa:tak:i ciesz się że mdłości masz już za sobą;-)

Dorex tak mówisz ? Oj nie kryję że się przestraszyłam ... niby narzekałam na mdłości ale byłam spokojniejsza jednak ja je miałam. Dzięki

Dziewczyny super ze mdlosci mijaja :-)

Dorcia wszystko jest ok. Mdlosci od tak sobie przychodza i odchodza.

Vanilijka kochana jedz to na co masz ochote :-D
Lepsze owoce niz slodycze :tak:

Magsia to moze niech zmienia mleko z Bebiko na inne, bo dosyc ze dosladzane to jeszcze od niego moga byc kolki. Moja siostrzenica tak miala i polozne tez tak mowily, ze winne moze byc mleko. Niech sprobuja, moze pomoze.

Pisalyscie o powiekszajacych sie piersiach. U mnie z B na C i pewnie tak zostanie, tak mialam z synkiem, hehhhh wolalabym wieksze, ktoras sie zamieni hehe???

Ostatnia edycja:
Tysia dostaje wit D, jest na Bebiko, ciotka po cc przegrała walkę o pokarm.
Delicol wypróbowany :p Mojej Milenie pomagało, ale Misiałkowi nie :(

wiem, że moja rada, dla wielu z Was wyda się pewnie dziwna, ale odstawiłabym te witaminy, tym bardziej teraz latem kiedy słońca jest dużo. naprawdę bardzo często słyszałam, że po tych witaminach były problemy z brzuszkiem, a po odstawieniu nagle "kolki" się kończyły. Poza tym jak jest na mleku modyfikowanym, to z tego co się orientuję (ale nie wiem na 100%, bo moja córka nigdy nie dostała mm), to w mieszankach jest już witamina d.

reklama
Do góry