Mokito
Fanka BB :)
Skalbka mnie tez boli kregoslup potwornie, niestety co jakis czas cwicze na macie ale to nie daje wymiernych efektow. Co do wozka to nie wiem jeszcze, jeszcze troche z tym poczekamy, Kinia bedzie miala juz 2 latka...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny, i u mnie dzisiaj kiepski dzień... Mała nie chce już spać w dzień i przez to jestem nie do życia. Mam okropne mdłości ale musze ugotować nakarmić bleeeee... okropieństwo... oby to już minęło.
Zauważyłam, że na lutówkach jest dużo ciężarowek z malutkimi przyczepami Jak sobie radzicie z małymi dzieciaczkami przy ciąży, bo mi już kręgosłup siada od dzwigania Natalki. Jeszcze jedno pytanko będziecie kupowały wózki rok po roku czy cos takiego ?
Jutro mam wizytę u lekarza ale usg nie będzie tylko pobierze wymaz na cytologię, bo ostatnio jak byłam to się okazało, że jakieś zapalenie mam i dostałam Natamycynę. Mam nadzieję, że już mi przeszło