reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Witajcie :) mój dzień zaczął się dziś już o 6, jakoś dłużej nie mogę spać:) póki co czuje się w miarę dobrze, może to przez to słońce za oknem...;-) Dzisiaj robie sobie święto i nie zamierzam nic robić:-)
Życzę Wam miłego i słonecznego weekendu!! Odpoczywajcie i relaksujcie się;-)

reklama
Ja dziś pracowity dzień więc już też na nogach jestem :-) szybki ogląd na forum i zabieram się zaplanowane czynności.
A popołudnie i wieczór spędzamy ukulturalniając się bo dziś startuje kolejny już Tydzień Kultury Beskidzkiej ;-) pogoda wydaje się by obiecująca i sprzyjająca spacerom i miłemu spędzeniu weekendu :tak: więc dobrego dnia wszystkim wam życzę :tak:

monikamarcina u mnie właśnie cały czas takie właśnie mdłości występują, i na dodatek już nie wiem co mam jeść bo nic mi nadal nie smakuje, straszne to jest...:-)kurcze nie dosyć że mdli jak nie zjem, to jeszcze jak coś nie bardzo smakuje to mi się unosi i jest jeszcze gorzej... kiedy to minie??????
Ja dziś mam zamiar posiedzieć na działce...cieplutko, fajnie...;-)

u mnie już leci 13 tydzień a mdłości jak męczyły tak nadal męczą ( czasami mam nawet wrażenie że jeszcze bardziej niż wcześniej) i jeszcze ta moja niezdarność... dziś poparzyłam sobie dłoń jajecznicą:szok: mam nadzieje że jeszcze chwila i to mnie:tak:

Czesc,

Nie bylo mnie kilka dni. Heh problemy z zabkami u synka, goraczka, marudny i do tego awantury nocne. Cale szczesciez gorne 3ki sie przebily ;-)

Nadrabiamy z mezem bo ma wolne "zywe trupy" juz 3ci sezon ogladamy :-D

Pisalyscie o kalendarzu plci. W pierwszej ciazy wyszla mi dziewczynka a mam chlopaka. Teraz kalendarz chinski znowu pokazuje dziewczynke haha

Milego dnia!

Hej dziewczyny!!
Dziś dowiedziałam się że jestem w ciąży! Nadal w to nie wierzę, nie było to planowane... Zrobiłam 3 testy dzisiaj z dwóch różnych próbek moczu i wszystkie od razu wyszły pozytywne. Musiałam wziąć dziś wolne (pierwszy dzień po urlopie!) i leżę w łóżku próbując to wszystko ogarnąć. Licząc mniej więcej od ostatniej @ (powoli ogarniam tez skróty na foum) plus 2 tygodnie powinnam być jakoś w 9 tygodniu chyba. Na moje amatorskie bardzo oko termin mogę mieć 13 piątek haha dwa dni przed moimi urodzinami :-) Proszę pomóżcie, czytam te posty i strach mnie bierze, do lekarza idę w poniedziałek. Nie jem żadnych kwasów foliowych, dziś od razu rzuciłam palenie, boje się czy wszystko będzie ok... Mieszkam w Irlandii i musze w ogóle dowiedzieć się co i jak.
Bolą mnie piersi, jestem leniwa i zmęczona oraz lekko pobolewa mnie tak jak czasami przed @, a te zawsze mam bardzo bolesne. Przepraszam, że tak się gmatwam, ale emocje dzisiaj to szaleństwo! Stosowalam mini pigułkę cerazette aż do wczoraj kiedy stwierdziłam ze po prostu czuję że coa jest nie tak. We wtorek miałam minimalne plamienie jak czasami mogę mieć przed @ (mam nieregularne bardzo) i to zigmorowalam, dziś mam znowu, ale troszkę więcej. Po tej pierwszej panice (testy robiłam w pracy) juz mi lepiej chyba, strasznie się boje, nie wiem jak sobie poradzę. Dzwoniłam do faceta, może nie jest zachwycony ale powiedział ze trzeba się cieszyć i damy rade. Nawet mi się wydawało ze się szczególnie nie przejął nawet, wiec na niego nakrzyczalam. Przepraszam za ta epopeje, wybaczcie, to mój pierwszy raz :-) mam na imię sylwia i mam 23 lata :-)

MadziaSek współczuję problemów z ząbkowaniem.... u mnie na razie cisza do 9 miesiąca wyszło nam 12 i od tamtej pory nic się nie dzieje.... za to mamy ostatnio problemy z zasypianiem a i tak o 5 rano juz mała na nogach:szok:

Dorex moj maly tez mial faze wstawania o 5tej, najgorzej bylo w zime hehhh
Nie wazne bylo czy szedl spac o 18 czy 19stej. Potem mu sie zmienilo i wstawal o 6stej. Teraz jest juz lepiej, chodzi spac ok 20stej i spi max do 7:30.
Co do zabkow to u nas zaczely pozno wychodzic bo dopiero w8 mcu! Teraz mamy ich 6 u gory i 2 na dole. W ciagu dnia tez macie problem z zasypianiem?

reklama
w ciągu dnia śpimy bez problemu, 1 drzemka od ok 12 do 14. U nas też mała spała od ok 20 do 7 rano ale ostatnio jest gorzej i podejrzewam że to przez te upały........

Do góry