Hej dziewczyny!!
Dziś dowiedziałam się że jestem w ciąży! Nadal w to nie wierzę, nie było to planowane... Zrobiłam 3 testy dzisiaj z dwóch różnych próbek moczu i wszystkie od razu wyszły pozytywne. Musiałam wziąć dziś wolne (pierwszy dzień po urlopie!) i leżę w łóżku próbując to wszystko ogarnąć. Licząc mniej więcej od ostatniej @ (powoli ogarniam tez skróty na foum) plus 2 tygodnie powinnam być jakoś w 9 tygodniu chyba. Na moje amatorskie bardzo oko termin mogę mieć 13 piątek haha dwa dni przed moimi urodzinami :-) Proszę pomóżcie, czytam te posty i strach mnie bierze, do lekarza idę w poniedziałek. Nie jem żadnych kwasów foliowych, dziś od razu rzuciłam palenie, boje się czy wszystko będzie ok... Mieszkam w Irlandii i musze w ogóle dowiedzieć się co i jak.
Bolą mnie piersi, jestem leniwa i zmęczona oraz lekko pobolewa mnie tak jak czasami przed @, a te zawsze mam bardzo bolesne. Przepraszam, że tak się gmatwam, ale emocje dzisiaj to szaleństwo! Stosowalam mini pigułkę cerazette aż do wczoraj kiedy stwierdziłam ze po prostu czuję że coa jest nie tak. We wtorek miałam minimalne plamienie jak czasami mogę mieć przed @ (mam nieregularne bardzo) i to zigmorowalam, dziś mam znowu, ale troszkę więcej. Po tej pierwszej panice (testy robiłam w pracy) juz mi lepiej chyba, strasznie się boje, nie wiem jak sobie poradzę. Dzwoniłam do faceta, może nie jest zachwycony ale powiedział ze trzeba się cieszyć i damy rade. Nawet mi się wydawało ze się szczególnie nie przejął nawet, wiec na niego nakrzyczalam. Przepraszam za ta epopeje, wybaczcie, to mój pierwszy raz :-) mam na imię sylwia i mam 23 lata :-)