hehe no to Narzeczony zbzikował na punkcie ciąży ;-) świetnie to teraz niech mu Bąbel w brzuchu zrobi psikusa i urodzi się dziewczynką a Ty masz jakieś przeczucia co do płci? ;-) bo my tu już z dziewczynami z kalendarza chińskiego płci korzystamy, testujemy z sodą i różnie wychodzi
reklama
Anikaaaa
Fanka BB :)
Mój mąż tak samo mówi że jak będzie chłopiec to będzie siedział z nim w garażu, ma bzika na punkcie starych autek, jakby mógł to by każdy staroć kupił i odnowił:-) a na pytanie"a jak będzie dziewczynka?" odpowiada: to też będzie siedziała ze mną w garażu :-)
lekarz mi mówił ze za około 2 miesiące będzie widać płeć, o ile bobasek nie będzie się ukrywał;-)jeszcze tyle czekania.....:-)
lekarz mi mówił ze za około 2 miesiące będzie widać płeć, o ile bobasek nie będzie się ukrywał;-)jeszcze tyle czekania.....:-)
Zadzowniła do mnie położna, że pilnie mam przyjechać, a ja w tej durnej pracy. Najpierw powiedziałam, że dopiero 1 mogę, ale mama powiedziała, żebym się zwolniła i jechała, bo zwariuję. Nie chcieli mnie puścić, bo jak to recepcja pusta. Z tego stresu się pobeczałam, w końcu mnie puścilk na 2 godziny. Mąż się zwolnił z pracy i pojechalkśmy. Okazało się, że są jakieś wątpliwości z testem na hiv. Mam powtórzyć. I z tego stresu chyba umrę. Byłam prawie pewna, że nie miałam jak się zarazić. Teraz miesiąc niepewności :/
Mokito
Jejku Mujer... strasznie wspolczuje nerwow... ale myslmy logicznie - mowisz, ze nie mialas szans sie zarazic wiec... pomylili probowki? cos im sie w laboratorium pomylilo? powinni Ci odszkodowanie wyplacic za miesiac, bo to najpewniej zwykla pomylka! az sie wierzyc nie chce :/
Anikaaaa
Mujer strasznie Ci współczuje tych nerwów:-( oby wszystko szybko się wyjaśniło;-)
Ale schizy mam, że może u dentysty, przy pobieraniu krwi. Paranoja jakaś. A miałam tylko jednego partnera, Mąż wcześniej miał dwie i zawsze z zabezpieczeniem. Pytałam lekarza czy wynik wyszedł pozytywny, to on, że są niejasności i w takim przypadku trzeba powtórzyć. Mam nadzieję, że to oni coś schrzanili.
vanilijka
Zostanę mamą :)
kochana bedzie dobrze nie stresuj sie wszyscy wiemy jak dziala polska sluzba zdrowia na pewno cos schrzanili nie denerwuj sie bo nie masz powodu na chwile obecna, spokojnie bedzie dobrze.Ale schizy mam, że może u dentysty, przy pobieraniu krwi. Paranoja jakaś. A miałam tylko jednego partnera, Mąż wcześniej miał dwie i zawsze z zabezpieczeniem. Pytałam lekarza czy wynik wyszedł pozytywny, to on, że są niejasności i w takim przypadku trzeba powtórzyć. Mam nadzieję, że to oni coś schrzanili.
reklama
Mujer wiem kochana że teraz najgorsze to czekanie ... ale ja jestem pewna że to próbki pochrzanili albo im skrzepła krew za szybko i nie mogli wykonać badania . Trzymam kciuki żeby cała ta sytuacja okazała się jednym wielkim nieporozumieniem !
Coś dzisiaj spokojnie tu ... zmykam spać
Spokojnej nocy dla Was !
Coś dzisiaj spokojnie tu ... zmykam spać
Spokojnej nocy dla Was !