reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

Dziewczyny wiadomo że najważniejsze żeby spokojnie przejść okres ciąży i zdrowo urodzić ... ale takie zabawy nikomu nie szkodzą . Są osoby które uważają tego typu testy za non -sens i mają do tego prawo. Ja się noszę z zamiarem zrobienia testu - tylko nie mam ani sody ani kapuchy....jedynie siuśki posiadam :-D

reklama
z kapusty się mi nie chce ale idę sody w szafce poszukać a akurat sisiu mi się chcę więc siuśki wykorzystam :-D
dam znać jaki wynik testu :-D

Czesc dziewczynki to mi z chińskiego kalendarza wyszedl chłopiec ;) bylaby parka fajnie...oczywiście biore to z przymruzeniem oka :)

Angelstw według opisu brak spienienia to dziewczynka ... czas pokaże czy faktycznie !!! A z chińskiego również dziewczynka wyszła ?

Elunia parka fajna rzecz...choć znam dziewczyny które były zawiedzone faktem że urodzą kolejne dziecko odmiennej płci . Będziesz się bawić w soda test ?

Angelstw ja mam 8.08 ( w dzień urodzin mojej córy ) albo 11.08 .... ale mnie się strasznie wlecze czas od wizyty do wizyty !!! Ja robię test podwójny bo miałam w rodzinie przypadek trisomii więc zrobię ( choć nie kryję że się boję że więcej namiesza niż pomoże )

reklama
Dorcia ja gdyby nie to że poroniłam pierwszą ciążę, to i teraz nie robiłabym nawet tego USG genetycznego...i choć u Zuzi nie było żadnych wad to gin zalecił mi to USG "dla świętego spokoju" żebyśmy zobaczyli jak nasz malutki człowieczek wygląda, macha do nas rączkami, skacze i fika..żeby i nas to trochę uspokoiło...nie ukrywam że boję się nawet tego USG (nie mówiąc już o testach z krwi - gdybym miała robić...). Czytałam właśnie że w wielu przypadkach testy dają mylny wynik...w końcu to tylko statystyka więc nie ma co się nakręcać...
mi też się wlecze czas od wizyty do wizyty ;-) już bym chciała chociaż czuć ruchy Groszka - wtedy przynajmniej człowiek wie że jest dobrze ;-) a póki co to takie zawieszenie pomiędzy wizytami i USG :-p ciekawe kiedy Maluchy zaczną nam dawać znaki :-)

Do góry