reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

Angelstw a sprawdzisz i mnie ? Nie znam się na tym ...podam dane jakie trzeba :)
A na płeć z fusów- nie słyszałam ....wiem tylko o kapuście i sodzie !

reklama
U mnie dziś 1 dzień bez wzdęcia aż mam dobry humor od rana hehe jak inne męczą sie z wymiotami tak ja z mega wzdeciem przez 24h ciągle brzuch mnie bolał taki balon i miałam straszne kolki aż ruszać się nie mogłam :-/ i dziś taka ulga :-D
Dorcia nawet nie słyszałam o takim teście, a jak to działa?

Dorcia tu masz link do tego chińskiego kalendarza, tylko poczytaj najpierw jak sprawdzić ;-) ważny jest skończony wiek matki i miesiąc poczęcia - tylko jeśli poczęcie było 29, 30 albo 31 dnia miesiąca to trzeba zaznaczyć już jako kolejny miesiąc bo miesiące według chińskiego kalendarza księżycowego mają 28 dni ;-)

http://dzidziusiowo.pl/planujemy-ciaze/starania-o-dziecko/1880-chinski-kalendarz-plci-jak-zaplanowac-plec-dziecka

an82 pogoda taka do niczego ... ciśnienie skacze :-(

Angelstw sprawdziłam - wychodzi dziewuszka :-D z córą sprzed 11 lat się zgadza :tak:

kurczaki bo za chwilę zacznę wierzyć w ten kalendarz :-D mojej znajomej też się sprawdziło :tak: a jak mi podsyłała ten kalendarz to powiedziała że jej przyjaciołom też się potwierdziło :-D więc ja już nie wiem jak to działa :-)

Angelstw ja mam sporo znajomych na wątku "jak zaplanować płeć ..." i różnie z tym chińskim jest ... raz się sprawdza , raz nie ....ale ja zawsze myślałam że to ciężko jest sprawdzić ( że jakieś fazy księżyca czy coś - a tu wystarczy dobrze looknąć :tak:)

tak serio to patrzę z przymrużeniem oka na wynik płci z tego kalendarza ;-)
czy chłopiec czy dziewczynka - płeć bez znaczenia, najważniejsze żeby dzidziuś był zdrowy i żeby rósł zdrowo :tak:

reklama
Do góry