reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Angelstw a sprawdzisz i mnie ? Nie znam się na tym ...podam dane jakie trzeba :)
A na płeć z fusów- nie słyszałam ....wiem tylko o kapuście i sodzie !

reklama
U mnie dziś 1 dzień bez wzdęcia aż mam dobry humor od rana hehe jak inne męczą sie z wymiotami tak ja z mega wzdeciem przez 24h ciągle brzuch mnie bolał taki balon i miałam straszne kolki aż ruszać się nie mogłam :-/ i dziś taka ulga :-D
Dorcia nawet nie słyszałam o takim teście, a jak to działa?

Dorcia tu masz link do tego chińskiego kalendarza, tylko poczytaj najpierw jak sprawdzić ;-) ważny jest skończony wiek matki i miesiąc poczęcia - tylko jeśli poczęcie było 29, 30 albo 31 dnia miesiąca to trzeba zaznaczyć już jako kolejny miesiąc bo miesiące według chińskiego kalendarza księżycowego mają 28 dni ;-)

http://dzidziusiowo.pl/planujemy-ciaze/starania-o-dziecko/1880-chinski-kalendarz-plci-jak-zaplanowac-plec-dziecka

an82 pogoda taka do niczego ... ciśnienie skacze :-(

Angelstw sprawdziłam - wychodzi dziewuszka :-D z córą sprzed 11 lat się zgadza :tak:

kurczaki bo za chwilę zacznę wierzyć w ten kalendarz :-D mojej znajomej też się sprawdziło :tak: a jak mi podsyłała ten kalendarz to powiedziała że jej przyjaciołom też się potwierdziło :-D więc ja już nie wiem jak to działa :-)

Angelstw ja mam sporo znajomych na wątku "jak zaplanować płeć ..." i różnie z tym chińskim jest ... raz się sprawdza , raz nie ....ale ja zawsze myślałam że to ciężko jest sprawdzić ( że jakieś fazy księżyca czy coś - a tu wystarczy dobrze looknąć :tak:)

tak serio to patrzę z przymrużeniem oka na wynik płci z tego kalendarza ;-)
czy chłopiec czy dziewczynka - płeć bez znaczenia, najważniejsze żeby dzidziuś był zdrowy i żeby rósł zdrowo :tak:

reklama
Do góry