reklama
karolina19xm
Fanka BB :)
U mnie dziś 1 dzień bez wzdęcia aż mam dobry humor od rana hehe jak inne męczą sie z wymiotami tak ja z mega wzdeciem przez 24h ciągle brzuch mnie bolał taki balon i miałam straszne kolki aż ruszać się nie mogłam :-/ i dziś taka ulga
Dorcia nawet nie słyszałam o takim teście, a jak to działa?
Dorcia nawet nie słyszałam o takim teście, a jak to działa?
Karolina ... z sody
BAKING SODA GENDER TEST! - YouTube soda i siuśki ( mocno się pieni - chłopiec, nie pieni się - dziewczynka )
z kapusty
Red Cabbage Gender Test - Boy or Girl?! - YouTube sok z kapusty i siuśki
BAKING SODA GENDER TEST! - YouTube soda i siuśki ( mocno się pieni - chłopiec, nie pieni się - dziewczynka )
z kapusty
Red Cabbage Gender Test - Boy or Girl?! - YouTube sok z kapusty i siuśki
Dorcia tu masz link do tego chińskiego kalendarza, tylko poczytaj najpierw jak sprawdzić ;-) ważny jest skończony wiek matki i miesiąc poczęcia - tylko jeśli poczęcie było 29, 30 albo 31 dnia miesiąca to trzeba zaznaczyć już jako kolejny miesiąc bo miesiące według chińskiego kalendarza księżycowego mają 28 dni ;-)
http://dzidziusiowo.pl/planujemy-ciaze/starania-o-dziecko/1880-chinski-kalendarz-plci-jak-zaplanowac-plec-dziecka
Angelstw ja mam sporo znajomych na wątku "jak zaplanować płeć ..." i różnie z tym chińskim jest ... raz się sprawdza , raz nie ....ale ja zawsze myślałam że to ciężko jest sprawdzić ( że jakieś fazy księżyca czy coś - a tu wystarczy dobrze looknąć )
reklama