reklama
ja też się przymierzam do usg genetycznego. W ciąży z Zuzią nie robiłam tego USG bo razem z doktorką doszłyśmy do wniosku że skoro wszystko jest dobrze na tyle że ona jest w stanie powiedzieć to głośno, to nie mam potrzeby robić tego USG...
ale teraz już nie mam żadnych wątpliwości, idę i robię konkretne USG bez żadnej dyskusji
nie ukrywam że na samą myśl o tym USG jestem przerażona..lęk do USG został mi z wizyty tego felernego dnia, kiedy na USG usłyszałam "nie widzę tętna..." teraz przed każdą wizytą jestem wystraszona, żeby tylko z Groszkiem było wszystko dobrze...
ja mam pytanie z innej beczki: jak tam wasze brzuszki? :-) czy coś się zaczyna pojawiać? Pytam szczególnie dziewczyny które już były w ciąży?;-)
dziękuję za tak miłe przyjęcie ;-)
ale teraz już nie mam żadnych wątpliwości, idę i robię konkretne USG bez żadnej dyskusji
nie ukrywam że na samą myśl o tym USG jestem przerażona..lęk do USG został mi z wizyty tego felernego dnia, kiedy na USG usłyszałam "nie widzę tętna..." teraz przed każdą wizytą jestem wystraszona, żeby tylko z Groszkiem było wszystko dobrze...
ja mam pytanie z innej beczki: jak tam wasze brzuszki? :-) czy coś się zaczyna pojawiać? Pytam szczególnie dziewczyny które już były w ciąży?;-)
dziękuję za tak miłe przyjęcie ;-)
Witam nowe mamusie :-)
Kropelka ja rowniez zaciskam kciuki za wizyte ;-)
Angelstw mam maly brzuszek. Najbardziej go widac gdy mam cos obcislego i juz nie da sie go wciagnac
Wracamy wlasnie do domku, w podrozy juz od 1 jestesmy!
Kropelka ja rowniez zaciskam kciuki za wizyte ;-)
Angelstw mam maly brzuszek. Najbardziej go widac gdy mam cos obcislego i juz nie da sie go wciagnac
Wracamy wlasnie do domku, w podrozy juz od 1 jestesmy!
Ostatnia edycja:
dorex3 no właśnie tak jak napisałaś wyglądam jakbym się porządnie najadła w ciąży z Zuzią brzuszek tak powolutku mi rósł ze nawet nie wiem kiedy zaczął mi się pokazywać, ale nawet w 19 tc gdybym ubrała luźniejszą bluzkę to mogłabym jeszcze oszukać świat, że to nie ciąża... a teraz mam wrażenie takiego brzuszka jak w ciąży z Zuzią w 15 tygodniu
MadziaSek spokojnego powrotu!!
MadziaSek spokojnego powrotu!!
Anikaaaa
Fanka BB :)
Mój brzuszek póki co nie zmienił wyglądu;-)
monikamarcina
Fanka BB :)
Hej. Co do wygladu brzucha.. ja do najszczuplejszych nie naleze.. zawsze mialam lekki brzuszek.. jednak moge powiedziec ze w tej ciazy juz widac brzuch.. zreszta w pierwszej tez dosyc szybko bylo widac...
reklama