reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

reklama
ja też się przymierzam do usg genetycznego. W ciąży z Zuzią nie robiłam tego USG bo razem z doktorką doszłyśmy do wniosku że skoro wszystko jest dobrze na tyle że ona jest w stanie powiedzieć to głośno, to nie mam potrzeby robić tego USG...
ale teraz już nie mam żadnych wątpliwości, idę i robię konkretne USG bez żadnej dyskusji :tak:
nie ukrywam że na samą myśl o tym USG jestem przerażona..lęk do USG został mi z wizyty tego felernego dnia, kiedy na USG usłyszałam "nie widzę tętna..." teraz przed każdą wizytą jestem wystraszona, żeby tylko z Groszkiem było wszystko dobrze...

ja mam pytanie z innej beczki: jak tam wasze brzuszki? :-) czy coś się zaczyna pojawiać? Pytam szczególnie dziewczyny które już były w ciąży?;-)

dziękuję za tak miłe przyjęcie ;-)

ja wyglądam jakbym się porządnie najadła:-D ale nie wiem ile z tego to brzuszek juniorka/-ki a ile pozostałość po córci;-) myślę że zacznie być widać ok 15 tc w pierwszej ciąży dopiero ok 19-20 coś się pokzało:tak:

Witam nowe mamusie :-)

Kropelka ja rowniez zaciskam kciuki za wizyte ;-)

Angelstw mam maly brzuszek. Najbardziej go widac gdy mam cos obcislego i juz nie da sie go wciagnac :-D

Wracamy wlasnie do domku, w podrozy juz od 1 jestesmy!

Ostatnia edycja:
dorex3 no właśnie tak jak napisałaś wyglądam jakbym się porządnie najadła :-D w ciąży z Zuzią brzuszek tak powolutku mi rósł ze nawet nie wiem kiedy zaczął mi się pokazywać, ale nawet w 19 tc gdybym ubrała luźniejszą bluzkę to mogłabym jeszcze oszukać świat, że to nie ciąża... a teraz mam wrażenie takiego brzuszka jak w ciąży z Zuzią w 15 tygodniu :-p

MadziaSek
spokojnego powrotu!! :tak:

Hej. Co do wygladu brzucha.. ja do najszczuplejszych nie naleze.. zawsze mialam lekki brzuszek.. jednak moge powiedziec ze w tej ciazy juz widac brzuch.. zreszta w pierwszej tez dosyc szybko bylo widac...

Ja troche brzuszka mialam zawsze. Ale spodnie ciążowe noszę bo nie lubie mieć brzucha scisnietego bo brzuch mnie boli.

reklama
Ja to znowu chudnę, jem tyle co kot napłakał, a i tak większość zwracam. Już nie mam do tego siły, bo głodna chodzę, a nic przełknąć nie mogę.

Do góry