reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Dziewczyny jak z wakacjami u was ???!!!!

Mój mąż powiedział żebym wybiła sobie z głowy latanie samolotem bo się o mnie boi ( właściwe to o nas ) :)
Nad nasze morze nie chce jechać bo byliśmy w zeszłym roku na weekend i myślałam ze mi stopy wykręci od temperatury wody :p
Mąż zaproponował żebyśmy jechali np. do Zakopanego czy w tamte strony na jakieś źródła termalne czy baseny ale właściwie nie wiem czy jest to wskazane kobietą w ciąży, a wy jak uważacie bo jak nie to musze zapytać doktora googla :p

Ja za 2 tygodnie wyjeżdżam z rodzinką do Francji i Hiszpanii samochodem !!! nie wiem jak zniosę podróż, ale lekarz nie miał żadnych przeciwwskazań. Powiedział , że ciąża to nie choroba, a niektóre kobiety to po prostu przesadzają :):):):)

reklama
Ja nie robie prenatalnych. Jedynie wizyta u gin z usg. A co ma być to bedzie i nic tego nie zmieni.
A macie jakies "wskazania" do prenatalnych np wiek, czy robicie tak same dla siebie?

robię tylko usg genetyczne z testu z krwi rezygnuję, nie mam wskazań do badania lekarz zapytał się czy chcę:tak:

Czesc,

Vanilijka super ze jestes juz w domku! Dbaj o siebie i malenstwo :-)

Ladyli jestem na wakacjach z synkiem w Malborku, jechalam pociagiem ale wracam z mezem autem - a to 6 godzin drogi.

Kropelka 21 lipca mam badania prenatalne, zaproponowal mi je moj gin tak samo jak w pierwszej ciazy.

Dziewczyny gratki udanych wizyt!!!

Ja farbuje wlosy bo wiem, ze nie zaszkodze mojej malej fasolce.
Cycki mnie nie bola, ale sie powiekszaja. Mdlosci zanikly, apetyt normalny tylko waga mi stoi w miejscu.

reklama
Czesc,

Vanilijka super ze jestes juz w domku! Dbaj o siebie i malenstwo :-)

Ladyli jestem na wakacjach z synkiem w Malborku, jechalam pociagiem ale wracam z mezem autem - a to 6 godzin drogi.

Kropelka 21 lipca mam badania prenatalne, zaproponowal mi je moj gin tak samo jak w pierwszej ciazy.

Dziewczyny gratki udanych wizyt!!!

Ja farbuje wlosy bo wiem, ze nie zaszkodze mojej malej fasolce.
Cycki mnie nie bola, ale sie powiekszaja. Mdlosci zanikly, apetyt normalny tylko waga mi stoi w miejscu.

No to trzymam kciuki 21 lipca :) ja mam 28 lipca :):):):)

Do góry