Ja mam wizytę dopiero 23 i wtedy będę miała robione USG, ale strasznie się martwię, ponieważ nie widziałam jeszcze serduszka i nie wiem czy maleństwo rośnie czy nie.:-( W poniedziałek idę na badania krwi i przy okazji zrobię sobie betę, żeby się upewnić, czy od ostatniego badania wzrosła czy spadła.
reklama
vanilijka
Zostanę mamą :)
Hej jestem już w domu
vanilijka
Kajuta nie martw się wszystko będzie dobrze gdyby było coś nie tak to już by były sygnały więc spokojnie zobaczysz swoje maleństwo i jego serduszko
vanilijka
Ja na szczęście mam gina zcałym sprzętem więc nawet nie muszę szukać. Zaletą jest również to że nie muszę zapisywać się na terminy tylko od razu jestem przyjmowana na nfz. Tak wg dziewczyny krwiaka nie ma bo się wydalił ale i tak mam leżeć bo żeby się nie odmówił
vanilijka
Przepraszam za błędy ale kiepsko mi się pisze przez tel
kropelka860
Fanka BB :)
Mam ciotke lekarza rodzinnego i nie moze rodzinny dac skierowania na toxo. Jutro dzwonie do szpitala do przychodni.
toxoplazmoza i cytomegalia nie są na nfz przynjamniej tak mi lekarz powiedzial i musialam robic prywatnie
1. (1) Mocz- badania ogólne2. (10) Glukoza
3. (321) HIV test potwierdzenia met. western. blot
4. (336) VDRL
5. (340) Toksoplazmoza IgG
6. (341) Toksoplazmoza IgM
7. (345) Różyczka (Rubella virus) IgG
8. (346) Różyczka (Rubella virus) IgM
9. (3) Morfologia krwi (pełna)
10. (300) HBs antygen
11. (90) Grupa krwi
Lista badań, które dostałam od ginekologa na fundusz przy pierwszej wizycie.
3. (321) HIV test potwierdzenia met. western. blot
4. (336) VDRL
5. (340) Toksoplazmoza IgG
6. (341) Toksoplazmoza IgM
7. (345) Różyczka (Rubella virus) IgG
8. (346) Różyczka (Rubella virus) IgM
9. (3) Morfologia krwi (pełna)
10. (300) HBs antygen
11. (90) Grupa krwi
Lista badań, które dostałam od ginekologa na fundusz przy pierwszej wizycie.
reklama
Tak ale mi chodziło o to czy rodzinny mi wypisze. Wiem ze wszystkie badania podstawowe sa na nfz bo tak miałam w 1 ciąży ale jak lekarz gin prywatnie mnie przyjmowal to nie moze mi dac skierowania na nfz. Dlatego ide do poradni K i tam zaczne od początku. Mam tylko nadzieje ze przy zmianie lekarza wszystko bedzie oki