reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2015

reklama
Cześc dziewczyny.
Jestem tu nowa, ale mój czas ciąży dobiega końca . Podobnie jak wy czekam na akcje porodową jak na zbawienie a tu cisza.
termin mam na 14 lutego ale jakoś się nic nie zanosi.. prócz ciagłych ale nieregularnych bóli podbrzusza nic nie czuje.
To moja druga ciąża. Mam już sierkowanie do szpitala ale dopiero na 20go . Nie cieszy mnei perspektywa wzniecenia poródu. Poprzedni miałam wspomagany okscytocyna bo skurcze były za słabe.

Mnie cały wieczór i pół nocy bolały pośladki i uda tak jakbym miała misiaczke dostać i czułam jakby główka była u samego "wyjścia" mam nanadzieję że to dobry znak. Choć już troszkę mi przeszło.

maja29, ja dzisiaj miałam to samo. W nocy bolały mnie biodra i całe nogi. Nie mogłam się odwrócić na drugi bok. Czuję ból przy wstawaniu i chodzeniu, do tego troszeczkę plamiłam. Nie wiem czy to coś znaczy, chyba boję się zapeszyć;-)

E mii ja na szczęście nie krwawie. Może to oznacza że czop ci będzie odchodził aczkolwiek zmartwilabym się tym krwawieniem. Mnie też brzuch boli gdy wstaje i przewracam się na drugi bok. Czuje że mała ma główkę bardzo nisko zresztą we wtorek lekarz mówił że mam już bardzo krutka szyjke i tak się zastanawiam czy urodze na dniach czy może za tydzień dwa

Wcześniej już też tak plamiłam, konsultowałam to z lekarzem, podobno to normalne, wszystko się rozkręca i przygotowuje do porodu.

Dziewczyny pisze tu poniewaz cos mi nie idzie odnalezienie watku zamknietego. Jak ktoras ma dostep to prosze o przeklejenie wiadomosci dla dziewczyn tez na zamknietym. Dzis o 8 zglosilam sie na oddzial o 11 juz bylam na lozku. po badaniu lekarz stwierdzil ze mala jest inealnie uloznona do porodu i wogole wszystko swietnie takze jutro dostane kroplowke i lekarz pow ze raczej po niej mnie wezmie bo warunki mam idealne. na usg wyszlo ze mala wazy 2900 takze mam nadzieje ze jutro bede miala mala przy piersi a nie pod. jeszcze mam prosbe o linka do forum naszego zamnietego:-)

Moja niunia też nie jest duza z usg wyszło 2800. Nie wiem czy dostaniesz się do zamkniętego bo dziewczyny coś ostatnio pisały że "raczej już nikogo nie przyjmują" bo mają "swoje tajemnice" na zamkniętym. Zazdroszczę ci że może jutro już będziesz miała dzidzie

reklama
Maja ja na zamknietym juz od dawna jestem tylko ze zawsze korzystalam z laptopa i tam mam linka a tu w szpitalu mam tel i nie moge znalesc linka do zamnietego.

Do góry