reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

reklama
Anianka kciuki sa:-) ale Ci dobrze ze sie zaczelo...

Co do paznokci to ogolnie ja mam kiepskie i czasem nie ma co pomalowac. W ciazy przez witaminy troche lepsze. Zelu na nie sie nie oplaca dawac bo sie kiepsko trzyma a w przyklejanych po prostu nie umiem nic zrobic!

Mlody piosenki na youtube oglada (tez ze mnie wyrodna matka ale nie mam sily na zabawe) a ja jakas niemoc mam. Po drodze do lekarza wpadne do pracy to sie zdziwia ze nadal 2in1 ;-)

Jeszcze patrze co by tu ogarnac w domu przed porodem i chyba lodowke posprzatam i posciel wymienie. Zabralam sie wczoraj za segregacje zdjec bo wszystko na kompie i wyszlo mi 4tysiace do wywolania! Zbieralo sie chyba ze 6 lat. Musze zrobic jeszcze bardziej restrykcyjna selekcje bo inaczej bankructwo mnie czeka.

Milego dnia!

Ale jestem dzisiaj nie żywa...
Wczoraj wieczorem dopadła mnie zgaga...pierwszy raz w życiu! Ale na szczęscie po wypiciu ciepłego mleka przeszło :)
Dziewczyny nie jesteście wyrodnymi matkami :) ja nie mam dzieci i czuje się mega zmęczona tym wszystkim, a gdzie dopiero przy dzieciach...także odpoczywajcie, myślę że Wasze dzieciaczki się nie obrażą;-)
Co do paznokci to nigdy nie miałam z nimi problemu, twarde jak skała, nie rozdwajają się i rosną jak szalone. A nie stosuje żadnych odżywek, ani niczego innego;-)

Myślę co by tu dzisiaj robić...brak mi już pomysłów...

Dzięki dziewczynki! Narazie nie jest źle. Leżę sobie, wody cały czas się leją. Rozw. Na 5 cm godz temu ale czynność skurczowa slaba więc chyba się bez oxy nie obędzie.

dziękuję jeszcze raz za wszystkie kciukasy;)

Ewka, ja miałam plan na l4 zrobić porządek ze zdjęciami, ale chyba poczeka na macierzyński. O tej lodówce i zmianie pościeli też wczoraj myślałam ;-)

Anikaaa, jak nie masz pomysłów co robić, to mogę sprzedać te na sprzątanie, które mi chodzą po głowie, ale jakoś nie mam kondycji (mycie drzwi, sprzątanie w szafach, szafka itd ) ;-)

Anianka, dzięki za info. Kciuki nadal zaciśnięte :-)

reklama
Juz po wizycie, szyjka króciutka ale zamknięta. Mała bardzo nisko wiec dalej czekamy. Obstawiam ze w tym tygodniu się rozpakujemy, obym miała rację :-)

Do góry