reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2015

reklama
Anianka kciuki sa:-) ale Ci dobrze ze sie zaczelo...

Co do paznokci to ogolnie ja mam kiepskie i czasem nie ma co pomalowac. W ciazy przez witaminy troche lepsze. Zelu na nie sie nie oplaca dawac bo sie kiepsko trzyma a w przyklejanych po prostu nie umiem nic zrobic!

Mlody piosenki na youtube oglada (tez ze mnie wyrodna matka ale nie mam sily na zabawe) a ja jakas niemoc mam. Po drodze do lekarza wpadne do pracy to sie zdziwia ze nadal 2in1 ;-)

Jeszcze patrze co by tu ogarnac w domu przed porodem i chyba lodowke posprzatam i posciel wymienie. Zabralam sie wczoraj za segregacje zdjec bo wszystko na kompie i wyszlo mi 4tysiace do wywolania! Zbieralo sie chyba ze 6 lat. Musze zrobic jeszcze bardziej restrykcyjna selekcje bo inaczej bankructwo mnie czeka.

Milego dnia!

Ale jestem dzisiaj nie żywa...
Wczoraj wieczorem dopadła mnie zgaga...pierwszy raz w życiu! Ale na szczęscie po wypiciu ciepłego mleka przeszło :)
Dziewczyny nie jesteście wyrodnymi matkami :) ja nie mam dzieci i czuje się mega zmęczona tym wszystkim, a gdzie dopiero przy dzieciach...także odpoczywajcie, myślę że Wasze dzieciaczki się nie obrażą;-)
Co do paznokci to nigdy nie miałam z nimi problemu, twarde jak skała, nie rozdwajają się i rosną jak szalone. A nie stosuje żadnych odżywek, ani niczego innego;-)

Myślę co by tu dzisiaj robić...brak mi już pomysłów...

Dzięki dziewczynki! Narazie nie jest źle. Leżę sobie, wody cały czas się leją. Rozw. Na 5 cm godz temu ale czynność skurczowa slaba więc chyba się bez oxy nie obędzie.

dziękuję jeszcze raz za wszystkie kciukasy;)

Ewka, ja miałam plan na l4 zrobić porządek ze zdjęciami, ale chyba poczeka na macierzyński. O tej lodówce i zmianie pościeli też wczoraj myślałam ;-)

Anikaaa, jak nie masz pomysłów co robić, to mogę sprzedać te na sprzątanie, które mi chodzą po głowie, ale jakoś nie mam kondycji (mycie drzwi, sprzątanie w szafach, szafka itd ) ;-)

Anianka, dzięki za info. Kciuki nadal zaciśnięte :-)

reklama
Juz po wizycie, szyjka króciutka ale zamknięta. Mała bardzo nisko wiec dalej czekamy. Obstawiam ze w tym tygodniu się rozpakujemy, obym miała rację :-)

Do góry