reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

reklama
Ja moją Ige urodzilam w pełnię ;) i było jeszcze 5 porodow tej nocy wiec coś w tym jest....nastawiam się na 3.02 to drugi dzień pełni ....trwa 3 dni od 2-4.02. Więc dziewczyny zbieramy się hih.

Mi położna powiedziała, że dzieci rodzą się przed lub po pełni, taka natura. Podczas pełni jest za jasno - w sensie patrząc się na zwierzęta, to jest mniej bezpieczny czas ;-)

Elcia hehehehehehe ja codziennie w nocy boje sie wstac, zeby mi nic nie peklo hehehehe
A 3 mam wizyte u gina, ja moge urodzic dopiero 5 po 13. Bo o 11 mam paznokcie heheheheheeh

Monika tez mam wizyte 3-go panokcie sama zrobię jutro zeby byly ładne .... wiec naprawde moge juz ,w nocy mialam skurcze.....3razy wstawałam i mnie czyscilo...ale ok 2wyciszyly sie. Teraz idę się szykowac na ktg do szpitala. Dam znac co i jak.
Mam pytanko czy tez macie takie koszmarne sny ja obudzilam się dzis zaplakana....najgorzej ze realistycxny ten sen i obudzic się nie moglam.

No dziewczyny ja nie mam teraz czasu rodzic, 2 mam laryngologa z mlodym, 3 gin, 5 paznokcie., no i mam mala luke miedzy 6 a 10 kiedy moge.. bo 11 dentysta z mlodym

Ja tez.jutro wizytuje i ktg :-) Co do pelni to nawet nie wiedzialam. Ja chce dotrwac do 7 bo bedzie w pracy polozna z ktora rodzilam Miska i super poszlo.
Ja tez dzisiaj koszmar mialam nad ranem :-( snilo mi sie ze malej nie widziałam po porodzie a potem jak doszlam do siebie to sie okazalo że cos jest nie tak i mala jest w gipsie... I nikt mi nie dal nawet znać co z nia. Na szczescie juz bylo rano to nie musialam sie męczyć z ponownym zasypianiem.

Monia no to zobaczymy czy dzidzia bedzie respektowac grafik mamusi ;-)

A moj maz patrzy na kalendarz ze.to luty i przerażony do mnie mowi że to JUŻ!!! :p Cos nawet o skladaniu lozeczka wspomniał chyba ze strachu :p

reklama
Moja czwartkowa wizytę tez przełożono na poniedziałek. Z dnia na dzień jest coraz gorzej z samopoczuciem. Dobrze ze luty juz się zaczął :-D

Do góry