reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

reklama
dziewczyny gratuluje i życzę teraz powodzenia
Ja całymi dniami śpie jak tylko syn do przedszkola ja do wyrka i śpie a teraz nie mogę w nocy spać.
Jutro przychodzi położna potem musze odebrać bratanka pojechać do mamy bo ma urodziny i po drodze chyba wlce do biedronki i kupie jakieś kwiatki babcia dostanie od chłopaków.
Mąż umierający na katar musi wyzdrowieć.
Bartek teraz w kratke będzie chodził do przedszkola bo nie może mi zachorować. Jak będę szła do gina czy na ktg to będzie w przedszkolu on w przedszkolu ma atrakcje bo na dwór wyjdą czy czegoś się nauczą a ja jestem już dętka.
Wczoraj mnie pachwiny bolały strasznie.

Karolina gratulacje! Ale nas zaskoczylas;-) Kciuki za badania bobaska &&&

An82 przynajmniej masz alternatywę przedszkole, moj Misiek siedzi drugi tydzien w domu i meczy mnie zeby sie z nim bawic a mi juz nawet ciezko na miękkim lozku siedzieć a co dopiero na jego krzesełku ukladajac puzzle. A do konca przyszłego tyg jeszcze będzie mial antybiotyk wiec kolejny tydzien szykuje sie w domu.

A ja teraz mysle co by tu jeszcze przed rozwiązaniem zalatwic i jakie instrukcje wydac malzowi i rodzince...

Dziewczyny gratuluje rozwiązania. Zazdroszczę wam że macie już po wszystkim. :-)

Ostatnia edycja:
Zapowiada się kolejny ciężki dzień:/ noc nie przespana:/ ehh załamać się idzie...
Ciekawe która następna się rozpakuje ;-) u nas cisza, żadnych oznak, chyba dotrwamy do terminu...

Czy Wasze dziecko w brzuchu tez ma tak często czkawke? Bo moje ci chwila. Dzis maly w domu troche sobie pospalam u babci godzinke maz dalej umiera na katar. Dzis ma triche luzu bo jak jestem u babci to on moze sie wyleczyć w domu. Tylko mu łóżko zlozylam bo dziś polozna byla u mnie.

Mowila mi o klinie mialam przy bartku ale mi zjezdzal i nie chce miec przy malej.

W radiu właśnie mówili że dziś jest najniższe ciśnienie w historii pomiarów. Już wiem skąd ten brak mocy.
an82 już przed porodem położna przychodzi do Ciebie?

reklama
Moja mała ma czkawke 2-3 razy dziennie, ale lekarz mówił że to świadczy o dobrostanie dziecka ;)
A co do ciśnienia to dzisiaj była u mnie położna i wyszło mi 140/90. Kazała mierzyć bo troche ją to zaniepokoiło, zawsze miałam niskie..

Do góry