reklama
awlam20
Początkująca w BB
A daleko macie terminy? Ja tez bym chciala wcześniej ale mam na 19 lutego:-(
Kasia2015
Fanka BB :)
Katska pewno nawet byłam, tylko cc wystawili mi na 02.02 mi już włosy odrosną eh, a farbuję sama, bo mam krótkie
Dorex u Ciebie to rzeczywiście sytuacja, lekarz musi się przekwalifikować, niestety wróżbitą niestety nie może zostać haha ha, tak na poważnie to spokojnie na pewno za niedługo się rozpakujesz ;-)
Dorex u Ciebie to rzeczywiście sytuacja, lekarz musi się przekwalifikować, niestety wróżbitą niestety nie może zostać haha ha, tak na poważnie to spokojnie na pewno za niedługo się rozpakujesz ;-)
Dragonella
Aisha, może i ja wybiorę termin i będę też ćwiczyć wizualizację :-) Zobaczymy czy Tobie się uda, hi,hi. Trzymam kciuki.
Kasia, umówiłaś się w końcu do fryzjera?
Ja jestem w kropce, bo odrosty coraz bardziej widoczne i mnie denerwują, a nie wiem czy wysiedzę u fryzjera :-(
przyjedz do mnie to Ci zrobie włosy :-) nosi mnie, a przynajmniej czas by mi jakos szybciej zleciał...
Katska
Drago, dzięki za propozycję. W sumie obie z woj. Dolnośląskiego to mogłoby się nawet okazać że mieszkamy bliżej niż się nam wydaje ;-)
Kasia, ja ma włosy za ramiona. Samemu ciężko. Muszę pomyśleć nad tym farbowaniem, coś szybko mi ostatnio odrosły, a za dużo "srebrnych" wyłazi :-(
Kasia, ja ma włosy za ramiona. Samemu ciężko. Muszę pomyśleć nad tym farbowaniem, coś szybko mi ostatnio odrosły, a za dużo "srebrnych" wyłazi :-(
Aisha, Dorex wiecie jaki przesad jest dla urodzonych w niedzielę - ze beda leniuchami strasznymi . Swoja droga to fajnie by tak bylo wybrac sobie date...
Co do dzieciątka i przyjazdu do domu to jak nie placze to pol biedy ;-) gorzej jak płacze i nie wiadomo od czego zacząć. A z jednym to pewnie nie bedzie tak zle i nawet jakies wypady do znajomych czy kina sa możliwe po pewnym czasie. Najgorzej jak sie czegoś zapomni zapakowac dzieciowego co jest niezbedne. My z dwojka to pewnie z 2 godziny teraz bedziemy sie wybierac z domu i jak wielblady obladowani na wszelki wypadek ;-)
Farbowanie? Ja tez, ja tez!! Juz wygladam jak wyplosz bo sie balam farbowac w ciazy a teraz to nie wiem czy wytrzymam na fotelu...
Co do dzieciątka i przyjazdu do domu to jak nie placze to pol biedy ;-) gorzej jak płacze i nie wiadomo od czego zacząć. A z jednym to pewnie nie bedzie tak zle i nawet jakies wypady do znajomych czy kina sa możliwe po pewnym czasie. Najgorzej jak sie czegoś zapomni zapakowac dzieciowego co jest niezbedne. My z dwojka to pewnie z 2 godziny teraz bedziemy sie wybierac z domu i jak wielblady obladowani na wszelki wypadek ;-)
Farbowanie? Ja tez, ja tez!! Juz wygladam jak wyplosz bo sie balam farbowac w ciazy a teraz to nie wiem czy wytrzymam na fotelu...
reklama