reklama
monikamarcina
Fanka BB :)
Hej laski. Wstawac
Ja dzisiaj na badania hiv, zółtaczke chyba i mocz. Dobrze, bo nie musze byc naczczo
Z gorszych wiesci to mlody mi zaczal kaslac w nocy. A dzisiaj mialam pojechac z nim do laryngologa. Chyba teraz nie pojade....
Ja dzisiaj na badania hiv, zółtaczke chyba i mocz. Dobrze, bo nie musze byc naczczo
Z gorszych wiesci to mlody mi zaczal kaslac w nocy. A dzisiaj mialam pojechac z nim do laryngologa. Chyba teraz nie pojade....
monikamarcina
Czy Wy tes musicie wyklocac sie ze swoimi dziecmi zeby gdziekolwiek pojechac? Ja ostatnio ciagle i o wszystko. Nie mam wyjscia, musze jechac z nim po bulki, do laboratorium... i ciagle nerwy.... ehhhhh...
Mokito
Mnie chyba jeszcze ten problem nie dotyczy pomijajac kwekolenie w samochodzie.
Monia u mnie walka rodzice-syn jest na porzadku dziennym. Mlody bierze nas pod wlos... Ze wszystkim doslownie... bajki, slodycze, przedszkole... Nie mam juz sily czasem i nawet klaps nie dziala. Teraz mamy slowo kara na tapecie i stanowczosc... Ale tez wymiekalam i ulegalam mu i doopa. Maz był bardziej stanowczy tyle ze przez moja uleglosc (o dziadkaxh nie wspomne) chyba popsula wszystko...
Anianka mój syn też reaguje na colę a i widać, że chłopak, bo jak tylko się silnik w aucie odpali to jestem skopana od góry do dołu.
Ewka ano postów nie ma ja też czasem tak mam że przez apkę znika.
Monika współczuję problemów z synkiem. To chyba taki wiek. Ale na pewno ci ciężko z tym wielkim brzuchem jeszcze się z synem kłócić.
Ewka ano postów nie ma ja też czasem tak mam że przez apkę znika.
Monika współczuję problemów z synkiem. To chyba taki wiek. Ale na pewno ci ciężko z tym wielkim brzuchem jeszcze się z synem kłócić.
reklama
Monia na szczescie moja 14msczna jeszcze nie na tym etapie
Choc nie chce ubierac kurteczki i trzeba ja prosic, ale to nic trudnego, bo ubierzemy kurtki i mowimy do niej, ze my idziemy, a ona zostaje i machamy jej- sama biegnie zeby sie ubrac xD
Choc nie chce ubierac kurteczki i trzeba ja prosic, ale to nic trudnego, bo ubierzemy kurtki i mowimy do niej, ze my idziemy, a ona zostaje i machamy jej- sama biegnie zeby sie ubrac xD