reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

A ja przekornie stresuje meza pytaniami co by bylo gdyby... ;-) Ostatnio to nawet zaczal myslec o podkladaniu czegos ma siedzenie jakby mi wody w aucie odeszly :-D Porodu to chyba by nie odebral :p

reklama
Ewka, moj D tez mi mierzyl skurcze, na polecenie poloznej :) widziala,ze sie tak okropnie stresuje, ze az blady byl, to mu dala zadanie, pozniej polozna zamiast mnie chwalic, to chwalila jego hahaha
Ja mam 30min drogi, jak jest snieg i lod (czyli tak jak wlasnie teraz) to jakies 45min, do tego Mile podrzucic do rodzicow, albo czekac az oni przyjada to nastepne 45min i takim oto sposobem rodze w domu lub w aucie! Haha

Aaa! Wczoraj wlasnie po dawce magnezu, nospy i luteiny brzuch zaczal tak okropnie twardniec, ze az D sie przerazil, gdy dotknal dolu brzucha :O naciskalam prawie z calej sily palcem a tu ani rusz, jak kamien!! :O

Eh Magsia znam to. Ja baardzo czesto mam kamien przed soba.... i ide jak pingwin. Szczegolnie mi twardnieje przy zmianie pozycjo.. jak siedze chwilke i wstane to ide zgieta w pol. Ciekawe co mi gin powie 13. Jak powie ze szyjka twarda i dlga to sie wkuuuuurze :)

Monia "kocham" publiczna sluzbe zdrowia... Szkoda slow.

O wlasnie jeszcze nie wzięłam warunkow pogodowych pod uwagę :-o mieszkamy pod miastem wiec oby nas nie zasypalo bo wtedy to nie wiem...

Ewcia poszlabym prywatnie, ale jak beda potrzebne zabiegi rehabilitacyjne to prywatnie nie dadza mi na nie skierowania. Bo zrobilam tak w tamtym roku.

Niestety u Nas tak jest, ze jak chodzisz prywatnie, to nie masz nic refundowane. Wychodza z zalozenia,ze skoro cie stac na prywate, to stac Cie by pokryc koszty zwiazane z leczeniem, dobrze,ze za pobyt w szpitalu nie trzeba placic... ja tez sie wkurzam, bo chodze prywatnie do gina, place mu 100 i kazde badanie tez jest odplatne :O Ostatnio zostawilam w krwiodastwie 79zl za morfo, mocz, przeciwciala i hcv :O i jeszcze w poniedzialek musze zrobic hiv i hbs czy jakos tak i znow zaplace 40zl :O

Cześć dziewczyny;)
Też żadnego ktg nie miałam jeszcze, u mnie w przychodi w ogóle nie mają, będę chyba szukać prywatnie. wizytę mam we wtorek, zobaczymy co gin powie, bo to już 37tc będzie.
Ja w nocy miałam taki mega twardy brzuch, aż się obudziłam:( trochę się rozluźniło, przysnęłam i znów. Na szczęście teraz jest ok, bo nie czuję się jeszcze gotowa na poród no.

reklama
Monika a nie możesz po innych miejscach podzwonić? Ja męża zapisywałam w sierpniu to zadzwoniłam do NFZ, dali mi namiary na przychodnie (co prawda część danych była nieaktualna) ale udało mi się go zapisać na za 2 tygodnie a faktycznie w niektorych miejscach mówili że w nowym roku maja miejsca ;) a mąż musiał mieć wizytę kontrolna po zdjęciu szyny :D

Do góry