reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

dorex ja zajadam Dumle, które przywiózł mi przed godziną mąż, w życiu nie jadłam tyle słodyczy hm...:szok:.
ale KFC też bym wciągnęła, smacznego hahahaha

monia nie zaszkodzi spakować, jeśli się zacznie coś dziać, to torbę pod pachę i heja

reklama
a ja myślę że max 10 dni i się rozsypię......... w dzień jako tako się czuję ale wieczory i noce to jakaś katastrofa.... wszystko mnie boli i mała mnie w szyjkę dźga.........:eek:

Ela gratulacje ujemnego wyniku :-D
Monia pakuj bo to juz czas nagli lepiej dmuchac na zimne :-D
Dorex ja podobnie jak ty jestem obolala mala mi napiera na szyjke jakby sila chciala wyjsc, jestem rozdazniona i boli mnie czesto brzuch jak na okres :-)

Że mną też ciężko. Byłam dziś na małych (godzinnych) zakupach a teraz zgaga pali, całe krocze mnie uciska, czuje nawet ciągły ucisk na odbytnice, obym za szybko się nie rozmnożyła

Też mam takie wrażenie że główka wychodzi , zwłaszcza gdy wstaję z kanapy lub toalety, w takim przykucku:p
Torbę dziś zapakowałam. Mąż mi tylko pastę do zębów dokupić musi. Zapakowałam też reklamówkę na wyjście i mąż też zapakował reklamówkę z rzeczami dla siebie:) więc gotowa jestem, przynajmniej organizacyjnie. Tylko jakoś psychicznie jeszcze nie...
Dorex a mógłby twój facet mi też przywieźć zestaw z maka?:>:>
Mniam mniam:)

Dziewczyny ile powinno wynosic prawidlowe cisnienie w ciąży? Albo inaczej ile wynosi granica ktorej nie powinno przekraczac cisnienie ciezarnej? Musze zaczac mierzyc

vani tak coś mi się kojarzy że w ciąży to 80 na 140 to max...... ale na 100% nie wiem...

aisha już po macu.... cola się ostała...... szybko obrócił bo ja blisko Platana mieszkam;-)

reklama
Do góry