reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

Anulfka, ten najwyższy, nie pamiętam jak to w skali wygląda :D ale specjalnie tu przyjechałam bo mają najlepszy oddział neonatologiczny w Trójmieście :)

Vani, strasznie mnie ciekawi kiedy się wypakujesz :D ja skurczy tez ogólnie nie czuje, ale na ktg piszą się takie 60-70, wiec chyba zaczyna sie ostre skracanie szyji :D jak tam Nadia? Pomierzyl Ci ja doktor? Na duza sie zapowiada?

reklama
Made tez jestem ciekawa kiedy to bedzie :-D pow ze ok 4 kg ale zastrzegl ze to sa pomiary takie na plus minus, ja dzis na ktg mialam pow 100 wczesniej jak mialam to wg nie skojarzylam faktow myslalam ze boli bo mala tak sie kreci i rozpycha a to byly skurcze :O dostalam profilaktycznie gynalgin dowcipnie co drugi dzien mam brac bo jest podrażnienie po infekcji, kupilam dzis ta herbate i wiesiolka i zaczynam sie delektowac :-D

To malutki pulpecik może Ci sie szykować :D to chyba będziesz pierwsza rozpakowana na mamuśkach lutowych :) ja zamierzam czekac ile się da by Mała była samodzielna. Jestem juz po sterydach na pluca, wiec chyba powinna juz byc wydolna oddechowo w razie wu :)

Smacznej herbatki Vani :D juz dla Naduli masz wszystko naszykowane?

Vanilijka to skoro jesteś przygotowana to możesz spokojnie czekać :)
Ja też dziś nabyłam herbatke i nawet jedną wypiłam, bardzo mi smakuje, jak uwazacie 1 czy 2 dziennie pić?

Dziś znów czuje ból jak na okres, wydaje mi się też że brzuch od soboty mam niżej bo mogę normalnie oddychać. Ten bol jest do przeżycia i zastanawiam się czy mam brać nospe? Wczoraj wzielam jedna nospe forte ale w sumie bol nadal odczuwałam, nie jest on bardzo mocny wiec nie wiem czy brać tabletki. Doradzicie coś?

Ani a mi nie smakuje slodzilas moze ta herbate? A jesli chodzi o leki na bole mi gin pow ze mam nie brac ani nospy ani magnezu zeby nie spowalniac pracy macicy, ja zamierzam 3 razy dziennie pic

W formie lisci w zielarskim kupilam

Załączniki

• 1420475297788.jpg
    1420475297788.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 37
Ja kupiłam identyczna :) nie słodziłam ale herbaty nie słodze, z tym że przed jej piciem zjadłam czekoladowego cukierka :) może dlatego smakowała? :D

reklama
Do góry