reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

Hej dziewczyny, u mnie dzisiaj masakra.. okropnie mi niedobrze.. fe.
Zaraz robie sniadanie i obiad mezowi , jade mu zawiezc i do pracy.. ehhh..
Az sie nie chce..

W srode i ja do gina..

reklama
dziewczyny ja dzis lepiej mdlosci mijaja. Wczoraj nawet na plazy posiedzialam. Kolejna wizyta 22 wiec poczekam jeszcze. Cieszy mnie to ze coraz wiecej nas jest na watku. Meza z corka na zakupy poslalam a sama pranie itp domowe zadania. Nie moge sie doczekac na drugi trymestr licze ze bede miala wiecej energii tak przynajmniej w pierwszrj ciazy bylo. Teraz szybko sie mecze a przy tym goracu to jeszcze gorzej.

Cześć Wam!
Ja też niestety nie mogę spać. Wczoraj i dzisiaj obudziłam się po 4, wczoraj udało się znów zasnąć, dziś już nie. Całe szczęście mąż dziś w domu, jedziemy chyba zaraz trochę odpocząć nad wodą... Tak to byłoby mi ciężko znów samej latać za małą... A gorąco tu u nas jest strasznie niestety, w mieszkaniu już 27stopni!! (mieszkamy na poddaszu, całe szczęście to ostatnie lato w tej saunie, bo na jesieni się przeprowadzamy). Życzę wszystkim udanego dnia :) P.S. dlaczego moja córka się uparła i ciągle mnie za cycki łapie??!! (upadnie i podciąga się akurat chwytając za brodawki, aaa!!!) :szok:

Hej :)
Ja jutro idę do ginekologa. Prawdopodobnie jestem w 9 tc. Mam o każdej porze dnia mdłości, boli mnie podbrzusze, nabrzmiałe i bolące piersi. Według kalendarza urodzę 9 lutego 2015. Ale wszystko okaże się jutro.

reklama
ojej monikamarcina, jeszcze troszkę czasu zostało :tak:ale pocieszę Cię, że i tak nie da się w tym temacie za dużo zaplanować...więc nie ma co się martwić na zapas. O ile to pocieszenie w ogóle. A i mój pierwszy był naprawdę niepowtarzalnym przeżyciem!

Do góry