reklama
Ewcia dzieki
Moj malzonek tez zaczyna dawac mi wiecej milosci baaaardzo mnie to cieszy Dzisiaj nawet sam od siebie pocalowal brzuchol jak lezalam
Anianka super,ze prezenty udane Wszystkiego Najlepszego dla bardzo doroslego Dziadka i wieeeelu lat w zdrowiu!
Mnie tez meczy biegunka i to okropna, wlasnie przed chwilka zjadlam rosol i juz znow mnie brzuc boli, ja oszalejeeee! Wrzuc zdjecie corci z tym wieeeelkim usmiechem!
A co do lozyska to nie mam pojecia, zapytam na nastepnej wizycie, pewnie bedzie szczegolowe usg
Moj malzonek tez zaczyna dawac mi wiecej milosci baaaardzo mnie to cieszy Dzisiaj nawet sam od siebie pocalowal brzuchol jak lezalam
Anianka super,ze prezenty udane Wszystkiego Najlepszego dla bardzo doroslego Dziadka i wieeeelu lat w zdrowiu!
Mnie tez meczy biegunka i to okropna, wlasnie przed chwilka zjadlam rosol i juz znow mnie brzuc boli, ja oszalejeeee! Wrzuc zdjecie corci z tym wieeeelkim usmiechem!
A co do lozyska to nie mam pojecia, zapytam na nastepnej wizycie, pewnie bedzie szczegolowe usg
Co do łożyska to nie wiem, zawsze słyszę tylko że jest śliczne moja gin to w ogóle do wszystkiego podchodzi tak entuzjastycznie Jajka też są śliczne, a wszystkie dzieci to wg niej niuńki
A propo czułości od mężów to położyliśmy się dziś z mężem na kanapie po obiedzie tak brzuch do brzucha i w końcu mąż poczuł jak to jest dostawać kopniaki w brzuch. Młody tak go skopał jak rzadko jakby czuł, że tatuś chce go poczuć mąż tak się zmęczył tym, że teraz śpi....
A propo czułości od mężów to położyliśmy się dziś z mężem na kanapie po obiedzie tak brzuch do brzucha i w końcu mąż poczuł jak to jest dostawać kopniaki w brzuch. Młody tak go skopał jak rzadko jakby czuł, że tatuś chce go poczuć mąż tak się zmęczył tym, że teraz śpi....
No ja też właśnie mam I stopień i nie wiem czy to dobrze... gin po usg z 32 tyg kazał mi umówić wizytę - nie wiem o co może chodzić przyszło mi do głowy tylko te łożysko...- że może za "młode" i nie przekazuje tyle substancji ile trzeba.... - nie wiem.
maagsiaa - bardzo dziękuję i nie strasz mnie tym rosołem bo właśnie stoi przede mną
maagsiaa - bardzo dziękuję i nie strasz mnie tym rosołem bo właśnie stoi przede mną
Anianka to im starsze tym mniej przekazuje takze zupelnie sie nie przejmuj wazne, zeby nie starzalo sie zbyt szybko. Pozazdroscic mlodziutkiego lozyska. Na Usg w 32 tygodniu sprawdza sie przepływy także pewnie o nich będzie chciał z Toba rozmawiać
reklama
Katska
Fanka BB :)
- brawo u mnie to chyba nie ma sensu bo i tak nie wiem czy respektuja w szpitalu...
Ja wlasnie dzralam bo on te 10% wlasnie spadl i mi powiedziano ze jak sie spadek nie zatrzyma to nas nie puszcza. Ale na szczescie przytyl potem kilkadziesiat dag w ciagu 24 godzin wiec sie udalo Straszyli mnie ze ja wyjde a maly zostanie... Boje sie jeszcze zoltaczki jakbym wyszla wczesniej bo nie wiem czy bym sama rozpoznala w domu a polozna to jakos po 2 tyg przychodzi.
v.
Plan porodu został wprowadzony ustawą jakiś czas temu. Każdy szpital powinien go respektować i jest częścią dokumentacji medycznej (kopia). Nie zawsze uda się spełnić każdy punkt z listy, ale chociaż dają obraz tego co oczekujesz przed, w trakcie i po porodzie. W sumie dowiedziałam się o nim w trakcie szkoły. Więcej info na stronie rodzić po ludzku.
Jeszcze nie wiem kiedy uda mi się wyjść. Może być tak, że będzie mi wszystko jedno i zostanę normalnie. Ale teraz aż mnie trzęsie na myśl o siedzeniu w szpitalu, spania nie w swoim łóżku. Jednak w domu to cisza i spokój. Ale na wszelki wypadek planuję umówić wizytę domową dla mnie i malucha, aby niczego niepokojącego nie przeoczyć.
Ostatnia edycja: