reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2015

Monia chodzi o skore na brzuchu. Juz przed 1 ciaza mialam, po ciazy skory zostalo tyle, ze az mi sie odparzala, wiec teraz bedzie jej pewnie jeszcze wiecej. Planowalam operacje wyciecia nadmiaru skory, ale dopiero po 2 ciazy, wiec plany byly dlugoletnie, az tu bam druga ciaza :p wiec plany powoli staja sie bardziej realne :)

reklama
Hejka!

Po pierwsze primo!
MONIA przepraszam, że tak długo ale mój brat to chodząca skleroza a ja jeszcze większa.
W sprawie tego laryngologa - oni jeździli do doktora Fudaleja do szpitala na ul. Niekłańskiej.
Bardzo są zadowoleni jak już kiedyś gadałyśmy.
Myślę, że póki co podjęłaś mądrą decyzję - pewnie zdecydowałabym podobnie.

Udało się wytrzymać 2 h po glukozie , wyniki też są ok więc ufff...
Dziś miałam USG - komory boczne w głowie się nie powiększają więc tu też już jestem spokojna:tak:
Kluska ma już prawie 2200 g i termin wg USG to 15 styczeń :-D ( wg OM 2-3 luty)
Ale nie zdziwie się jak urodzę wcześniej - byle by dziecku nie zaszkodziło.

Kasia - spóźnione ale oczywiście szczere wszystkiego naj naj naj!!!!!!!!!!!

Dziś mam ambitny plan wsiąść na męża - zobaczymy jak nam to wyjdzie bo ost. czasy jak on i Julka padają jak mopsy a ja siędze do 3 4 rano ze swoją chcicą :-D

Miłego wieczorku GIRLS!

Anianka ale wielkoludek :D

Monika okolo 10 tysiecy, ale jest to moje marzenie i moi rodzice wraz z D zadeklarowali je spelnic :)
Nic mi wiecej nie potrzeba do szczescia :)
Wiem,ze moze pomyslicie, ze jestem glupia, ale naprawde ciezko zyc z takim flakiem :( teraz troche brzuch mi uniosl ta plachte, ale po porodzie to pewnie znow bedzie placz i bol z powodu odparzen, czyrakow i wrzodow :(

magsia dlaczego glupia. jezeli tego potrzebujesz to powinnas to zrobic. a tez jestem ciekawa co bedzie z moim brzuchem po porodzie, tez mi moze wisiec tym bardziej ze jest spory.

dzisiaj mialam kiepska noc.. masakra. boki mnie do tej pory bola. nie mowiac o tym ze obudzilam soe raz na plecach , nie wiem ile tak spalam, ale z bolu prawie plakalam, nie moglam sie ani przekrecic ani podniesc nogi nic. ehhhh pospalabym teraz ale boje sie polozyc.

reklama
Maagsiaa taka korekta jak najbardziej wskazana :tak:I jeszcze w dodatku jak się odparza i miało by się gdzieś potem paprac to lepiej interweniować. Przecież nie jest to tylko kaprys. Ją to czasem wlacze sobie na tvn ten program o operacjach plastycznych i naprawdę dla mnie szok że są specjaliści którzy potrafią naprawić w sumie czyjeś życie. Oczywiście krytykuje jak ktoś chce na siłę i bez wskazan ingerować więc dobrze że lekarze czasem mówią nie. Teraz moda na implanty w posladkach ale chyba już wolę moje plaskopupie :-)

Anianka ale już kluseczka fajna - przekroczenie tych 2 kg daje komfort psychiczny ;-)

Witam się z rana - trochę nie wyspana bo mały intruz w nocy przyczlapal do łóżka i się rozpychal strasznie. Miłego dnia!

Do góry