Monia chodzi o skore na brzuchu. Juz przed 1 ciaza mialam, po ciazy skory zostalo tyle, ze az mi sie odparzala, wiec teraz bedzie jej pewnie jeszcze wiecej. Planowalam operacje wyciecia nadmiaru skory, ale dopiero po 2 ciazy, wiec plany byly dlugoletnie, az tu bam druga ciaza wiec plany powoli staja sie bardziej realne
reklama
monikamarcina
Fanka BB :)
Magsia ile takie usuniecie?
Hejka!
Po pierwsze primo!
MONIA przepraszam, że tak długo ale mój brat to chodząca skleroza a ja jeszcze większa.
W sprawie tego laryngologa - oni jeździli do doktora Fudaleja do szpitala na ul. Niekłańskiej.
Bardzo są zadowoleni jak już kiedyś gadałyśmy.
Myślę, że póki co podjęłaś mądrą decyzję - pewnie zdecydowałabym podobnie.
Udało się wytrzymać 2 h po glukozie , wyniki też są ok więc ufff...
Dziś miałam USG - komory boczne w głowie się nie powiększają więc tu też już jestem spokojna
Kluska ma już prawie 2200 g i termin wg USG to 15 styczeń ( wg OM 2-3 luty)
Ale nie zdziwie się jak urodzę wcześniej - byle by dziecku nie zaszkodziło.
Kasia - spóźnione ale oczywiście szczere wszystkiego naj naj naj!!!!!!!!!!!
Dziś mam ambitny plan wsiąść na męża - zobaczymy jak nam to wyjdzie bo ost. czasy jak on i Julka padają jak mopsy a ja siędze do 3 4 rano ze swoją chcicą
Miłego wieczorku GIRLS!
Po pierwsze primo!
MONIA przepraszam, że tak długo ale mój brat to chodząca skleroza a ja jeszcze większa.
W sprawie tego laryngologa - oni jeździli do doktora Fudaleja do szpitala na ul. Niekłańskiej.
Bardzo są zadowoleni jak już kiedyś gadałyśmy.
Myślę, że póki co podjęłaś mądrą decyzję - pewnie zdecydowałabym podobnie.
Udało się wytrzymać 2 h po glukozie , wyniki też są ok więc ufff...
Dziś miałam USG - komory boczne w głowie się nie powiększają więc tu też już jestem spokojna
Kluska ma już prawie 2200 g i termin wg USG to 15 styczeń ( wg OM 2-3 luty)
Ale nie zdziwie się jak urodzę wcześniej - byle by dziecku nie zaszkodziło.
Kasia - spóźnione ale oczywiście szczere wszystkiego naj naj naj!!!!!!!!!!!
Dziś mam ambitny plan wsiąść na męża - zobaczymy jak nam to wyjdzie bo ost. czasy jak on i Julka padają jak mopsy a ja siędze do 3 4 rano ze swoją chcicą
Miłego wieczorku GIRLS!
monikamarcina
Anianka spoko, dziekuje serdecznie.
ZobacZcie jaka fajna strone znalazlam. Bede robic z moim lobuzem, Ozdoby świąteczne z papieru - pawie oczka - Dzidziusiowo.pl
ZobacZcie jaka fajna strone znalazlam. Bede robic z moim lobuzem, Ozdoby świąteczne z papieru - pawie oczka - Dzidziusiowo.pl
Anianka ale wielkoludek
Monika okolo 10 tysiecy, ale jest to moje marzenie i moi rodzice wraz z D zadeklarowali je spelnic
Nic mi wiecej nie potrzeba do szczescia
Wiem,ze moze pomyslicie, ze jestem glupia, ale naprawde ciezko zyc z takim flakiem teraz troche brzuch mi uniosl ta plachte, ale po porodzie to pewnie znow bedzie placz i bol z powodu odparzen, czyrakow i wrzodow
Monika okolo 10 tysiecy, ale jest to moje marzenie i moi rodzice wraz z D zadeklarowali je spelnic
Nic mi wiecej nie potrzeba do szczescia
Wiem,ze moze pomyslicie, ze jestem glupia, ale naprawde ciezko zyc z takim flakiem teraz troche brzuch mi uniosl ta plachte, ale po porodzie to pewnie znow bedzie placz i bol z powodu odparzen, czyrakow i wrzodow
monikamarcina
magsia dlaczego glupia. jezeli tego potrzebujesz to powinnas to zrobic. a tez jestem ciekawa co bedzie z moim brzuchem po porodzie, tez mi moze wisiec tym bardziej ze jest spory.
dzisiaj mialam kiepska noc.. masakra. boki mnie do tej pory bola. nie mowiac o tym ze obudzilam soe raz na plecach , nie wiem ile tak spalam, ale z bolu prawie plakalam, nie moglam sie ani przekrecic ani podniesc nogi nic. ehhhh pospalabym teraz ale boje sie polozyc.
dzisiaj mialam kiepska noc.. masakra. boki mnie do tej pory bola. nie mowiac o tym ze obudzilam soe raz na plecach , nie wiem ile tak spalam, ale z bolu prawie plakalam, nie moglam sie ani przekrecic ani podniesc nogi nic. ehhhh pospalabym teraz ale boje sie polozyc.
reklama
Maagsiaa taka korekta jak najbardziej wskazana I jeszcze w dodatku jak się odparza i miało by się gdzieś potem paprac to lepiej interweniować. Przecież nie jest to tylko kaprys. Ją to czasem wlacze sobie na tvn ten program o operacjach plastycznych i naprawdę dla mnie szok że są specjaliści którzy potrafią naprawić w sumie czyjeś życie. Oczywiście krytykuje jak ktoś chce na siłę i bez wskazan ingerować więc dobrze że lekarze czasem mówią nie. Teraz moda na implanty w posladkach ale chyba już wolę moje plaskopupie :-)
Anianka ale już kluseczka fajna - przekroczenie tych 2 kg daje komfort psychiczny ;-)
Witam się z rana - trochę nie wyspana bo mały intruz w nocy przyczlapal do łóżka i się rozpychal strasznie. Miłego dnia!
Anianka ale już kluseczka fajna - przekroczenie tych 2 kg daje komfort psychiczny ;-)
Witam się z rana - trochę nie wyspana bo mały intruz w nocy przyczlapal do łóżka i się rozpychal strasznie. Miłego dnia!