reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

No to jeszcze się namyśle, ale pewnie usztywniany wybierzemy w końcu.

U nas mgła za oknem, aż do sklepu się nie chce wyjść, ale muszę ruszyć tylek bo mam zmiar zrobić dzis rybe po grecku, mam 2 kg swiezego dorsza i nie wiem co z nim zrobić, dlatego polowa bedzie po grecku a resztę chyba usmazymy na obiad dzisiaj

reklama
ja też miałam z kokosem ale szybko się usztywnienia pozbyłam bo ciężko było małą na boku położyć i teraz na pewno miękki biorę:tak:

Dzień dobry wszystkim:tak:
Odnośnie rożków to o wiele lepsze i wygodniejsze są te nie usztywniane.Ja do bliźniaków dostałam takie usztywniane, ale wyjęłam to usztywnienie bo było bardzo niewygodne. Moje smerfy bardzo lubiły spać w tych rożkach bo były przyzwyczajone w szpitalu do nich. Było im w nich cieplutko. ;-)

Made u mnie jest kieszonka na to usztywnienie i można je wkładać bądź wyjmować. Wydaje mi się ono strasznie twarde.
Ja dziś weszłam do lumpka dla maluszkow i chociaż miałam tylko popatrzeć to jednak kilka rzeczy wzielam :) kupiłam super spiworek do fotelika za 20 zł wygląda jak kożuszek a można dol odpiac i korzystać jak z kurteczki. Jest mega gdyby nie to że mam 3 kombinezony już :)

Witajcie :-) no to będę miała dużo czasu dla Was bo jednak dostałam L4. Szczegóły w odpowiednim wątku.

Ja rożek też mam - trochę sprany i się zastanawiam czy nie kupić materiału i nie obszyc w końcu po co wyrzucać jak jest dobry.:-(

Też ma ten kokos ale w sumie łatwo wyciągnac. Ją i tak wolalam w pieluszce flanelowej ale jak goście przychodzili to podawalam taki pakunek rozkowy bo wygodniej :-D. A te wzory i minky tak kuszą... eh.

Dziewczyny Was też tak wszystko szybko wyprowadza z równowagi? dziś się aż poryczałam i myślałam że mojemu kotu łeb ukręce :/ kupiłam taki ładny przewijak, pasujący kolorami i dziś wchodzę po zakupach do domu patrzę a tam dziura wygryziona z boku na oparciu i lekko podrapane tam gdzie się dziecko kładzie :( mogę go używać tylko dokupię to nakrycie na przewijak ale wiecie wszystko chce mieć ładne, czyste pachnące i tak to bym używany, najtańszy kupiła :/ :/ a kot teraz w kącie siedzi taki zestresowany

reklama
Do góry