reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Hej. Dziewczyny jakos malo aktywne jestescie :))
A gdzie Madzia, Drago?

Ja dzisiaj z mlodym do laryngologa do wawy ehhh i to jeszcze w godzinach szczytu ehhh... nie chce mi sie.

reklama
pogoda kiepska faktycznie, głowa mnie boli ale pije kawe wiec pewnie zaraz przejdzie, a i pranie trzeba zrobić i posprzątać w domu bo jutro moja mama odprawia urodziny i obiecałam ze jej pomogę w przygotowaniach wiec najpierw trzeba swoje podwórko ogarnąć :)

Miłego dnia kobietki :)

Ja tez się witam u nas mżawka
dziecko zawiozłam do przedszkola siedze chwile przed kompem ide sie położyć na 12:30 do pracy wiec 1h mogę się jeszcze zdrzemnąć.

Mała mnie tak kopie z każdej strony nie jest to bolesne nawet miłe. Zjadłam śniadanko wypiłam kawke i mogę się zdrzemnąć pozdrawiam

U mnie gulasz wolowy sie robi, dla odmiany w piatek mieso :p i slonecznie jest!

Aisha ta buteleczka u nas w przeliczeniu ok. 60zl i gdyby brac wedle zalecen to starczy na jakies 2 tygodnie, wiec slabo..

Odzywajcie sie Forumowiczki "z zaleglosciami"

cześć dziewczyny;) faktycznie pogoda taka, że nic się nie chce.
Też się chyba pójdę zdrzemnąć:p po południu muszę jechać wymienić w końcu opony na zimowe, choć na razie na zimę się nie zapowiada.
Ja pożeram dziś lizaki czekoladowe z lidla:p mniam:p

reklama
hej

jestem :-) brak mi weny na wszytko, wiec sie nie pojawiam... jak sie ogarne wroce do Was - promis. i postaram sie wziasc w sobie i zrobic to jaknajszybciej :-)

teraz mam jeszcze ciut ciezej, bo małż ma miesiac delegacji i choc moja córa jest najukochansza na swiecie i mi pomaga to i tak musze non stop byc dostepna.

Młody szaleje w brzuchu, u gina wszytko ok, ale nakaz oszczedzania jest.

całuje wszystkie Brzuchole :-)

Do góry