reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Ale jestem w szoku bo babka w 27 tygodniu siedzi na przeciwko mnie, czyta gazetkę i nic jej to nie ruszyło! Jak widać, każdy inaczej znosi

reklama
Dziewczyny, na prawdę aż tak drogie są pampersy? Chyba muszę się zacząć interesować tematem...
Karolina a możesz coś dokładniej powiedzieć o tej aplikacji allegro? Nie słyszałam o czymś takim. Trzeba zrobić zakupy przez telefon tak? A co to jest 'wysyłka z płatnością przez aplikacje w tel'? Jaka ja do tyłu z wszystkim, nic nie wiem...

Monika, ewka - zdrówka dla dzieciaczków

angelstw, ewcia- ja tż mam jakieś napady głodu, zauważyłam, że po ostatniej wizycie kiedy pani dr zwiększyła mi z 2 na 4 tabletek dzienne Asparginu jem coraz więcej i chyba też więcej przytyłam niż zwykle od ostatniej wizyty

made dasz radę!

Ja dzisiaj wizytuje, nie mogę się doczekać po 4-tyg przerwie na podglądanie.

Ps. Dziewczyny a powiedzcie mi jak to zrobić żeby odpisując na posty i klikając na następną stronę nie zniknęła odpowiedź, którą pisałam?

Made właśnie samo wypicie też mi łatwo poszło ale potem jednak gorzej było.
Angel ani się obejrzysz jak synek będzie wykorzystywał te słowa i będziesz pokonana :-D swieczuszka dla Zuzi
[*]

A ją z rana wytargalam małego na badanie krwi i moczu bo już sama nie wiem czy to nie coś poważnego.

Coś muszę zrobić slodkiego bo wszystkie ciastka gdzieś zniknęły :eek: ciekawe gdzie :-)? Przeloze andruta masa krowkowa bo nutella w lodówce i ciacho do herbatki gotowe :p

No nie dziewczyny 3 w nocy a wy na forum , ja jak wstawałam o 5 na siku to omało guza nie nabiłam o futrynę bo szłam na czuja bo nie mogłam oczu odkleić , o 9.20 dostałam kilka kopniaków od małej mówie aha chyba głodna mała wiec ja już po śniadaniu, ale ide jeszcze kawe wypije bo boli mnie głowa, i biore się za sprzątanie bo kurze na meblach i podłodze wołaja mnie z kosza też se wysypuje wiec bez 3 pralek się nie obejdzie,

reklama
made trzymam kciuki za wyniki;-)
monia, ewka za Was i Wasze szkraby niech te choróbska odpuszczą cholera w końcu;-)
Ladyli za Ciebie i walką z kurzem, ja dziś druga pralka i coś ogarniam;-)
Zor czekamy za wynikami;-)

Anglestw
ja jutro zapalę świeczki za Nasze Aniołki...

Ostatnia edycja:
Do góry