reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

reklama
witam się wieczorowo:-)
Jak dobrze że mamy internet! Wyniki siorka mi odebrała i crp lekko podwyższone więc to nie jakiś poważny stan zapalny.
Ale pisałam Wam że jakąś wysypka się pojawiła Miskowi jakby alergiczna... a tu czytam że to może być choroba bostonska! Najpierw wysoka gorączka, potem wysypka na dłoniach i stopach! Wszystko się zgadza szkoda że rano tego nie wiedziałam bo bym skonsultowala z pediatra :wściekła/y: a tak do jutra wieczorem muszę czekać z telefonem. Teraz się boję co że mną bo to zakaźne. Jak jutro będą pecherze to mam 100% pewności....

Piszą na forach żeby się nie stresowac bo zagrożenie nie jest duże a jeśli już to w 1 trymestrze. Ale swiruje już i co 5 minut zerkam na ręce. Siora właśnie w tym tyg. zobaczyła 2 kreski i boję się też o nią bo ma jutro wpaść.:no: chyba ją pogonie...

Ja mogę i w dzień i w nocy na okrągło :D ibte wycieczki do toalety równo co 2 godziny, normalnie jak z budzikiem bym się budzila!

Tobie i Nadii również smacznego :))

reklama
haha dziewczynki smaczności wam życzę w nocnym podjadaniu :-D
ja nie czuję w nocy głodu ale spać już nie mogę od 4:30... coraz trudniej mi się przekręca na drugi bok w nocy, gniecie mnie to raz z prawej w biodrze to za chwilę z lewej :-pna siku wstaję 1-2 razy, staram się za dużo nie pić przed snem żeby co chwile nie biegać ;-) Młody mnie okopuje w dzień i w nocy aż się uśmiecham do swoich myśli :tak:

Do góry