reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

reklama
witam się wieczorowo:-)
Jak dobrze że mamy internet! Wyniki siorka mi odebrała i crp lekko podwyższone więc to nie jakiś poważny stan zapalny.
Ale pisałam Wam że jakąś wysypka się pojawiła Miskowi jakby alergiczna... a tu czytam że to może być choroba bostonska! Najpierw wysoka gorączka, potem wysypka na dłoniach i stopach! Wszystko się zgadza szkoda że rano tego nie wiedziałam bo bym skonsultowala z pediatra :wściekła/y: a tak do jutra wieczorem muszę czekać z telefonem. Teraz się boję co że mną bo to zakaźne. Jak jutro będą pecherze to mam 100% pewności....

Piszą na forach żeby się nie stresowac bo zagrożenie nie jest duże a jeśli już to w 1 trymestrze. Ale swiruje już i co 5 minut zerkam na ręce. Siora właśnie w tym tyg. zobaczyła 2 kreski i boję się też o nią bo ma jutro wpaść.:no: chyba ją pogonie...

Ja mogę i w dzień i w nocy na okrągło :D ibte wycieczki do toalety równo co 2 godziny, normalnie jak z budzikiem bym się budzila!

Tobie i Nadii również smacznego :))

reklama
haha dziewczynki smaczności wam życzę w nocnym podjadaniu :-D
ja nie czuję w nocy głodu ale spać już nie mogę od 4:30... coraz trudniej mi się przekręca na drugi bok w nocy, gniecie mnie to raz z prawej w biodrze to za chwilę z lewej :-pna siku wstaję 1-2 razy, staram się za dużo nie pić przed snem żeby co chwile nie biegać ;-) Młody mnie okopuje w dzień i w nocy aż się uśmiecham do swoich myśli :tak:

Do góry