Dragonella
Fanka BB :)
Anianko, przesyłam dużo pozytywnych fluidów, trzymam kciuki za Ciebie i Mala, mocno wierze, ze będzie ok. Nie przemeczaj sie tylko w trakcie tego remontu!
Dobrej nocy, Dziewczyny
Dziewczyny, krótki sondaż: w jakiej pozycji spicie w nocy? Niby zalecana jest na lewym boku, ale ja kocham spac na prawym, czasami nawet budzę się na plecach i mam wyrzuty sumienia, że Basce moge szkodzić. Nie wiem, może przesadzam, ale chciałabym poznać Wasze zdanie, szczególnie od doswiadczonych już mam
w kazdej jak mi sie tylko samar ułozy. czesto na prawym boku z noga zarzucona na małza :-)
;-) ps. ja korzystam w pełni, nawet męża wołam wieczorem żeby mi nóżki wytarł po kąpieli:-)
hehe ja susze suszarka :-) oszczedzam jego cierpliwość na zawiazywanie butów i golenie podwozia w 8-9 miesiacu :-)
dzien dobry :-)
alez pogoda, na szczescie moj len jakos sie zmienjszył i jestem juz po zakupach, 2 pralkach prania i biore sie za szafe narozna, bo w koncu musze dla Grzmotosława komode szykowac, a zeby to zrobic to trzeba troche poukladac, poprzestawiac i pooprózniac :-)
mam osobiste pytanie ? czy Wam tez tak z cycków sie non stop saczy płyn?? bo ja czasami mam zonka....
która sie ze mna kawy napije? :-)