reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

reklama
Cześć dziewczyny : )
Postanowiłam do Was dołączyć, choć długo się zbierałam. Jestem mamą Jasia z lipca 2013 a teraz czekamy na Tomka... Termin mam wg usg na 26 lutego. Mój suwaczek spóźnia się o 5 dni bo liczymy z ginem wg pomiarów usg i owulacji, która była dopiero w 20 dc
Mam też za sobą stratę syneczka w 19 tc i chyba stąd moja "ostrożność" w dołączaniu do tematu...
Chyba będę jedną z ostatnich mam na luty : )

Ostatnia edycja:
Witaj Koniania , trzymamy kciuki za Tomka :-)

Anianka, jak najmniej internetu i opowieści innych, chyba że pozytywnych jak u Moni, bo to straszliwie doluje a stres nie jest Wam potrzebny i to taki nadprogramowy, odpoczywaj i spedzaj miło czas z Julka :-)
Mam koleżankę, której gin prawie co wizytę fundowal kolejną dawkę niepokoju o serce, jego tetno, długość malucha itp itd, niepotrzebnego stresu co nie miara i wszystko w porządku u Was też będzie dobrze. Trzymam kciuki za wizytę i mocno przytulam.

A Julka nie miała w wieku niemowlecym takich historii, bo wygląda to na AZS. które często się nasila w okresie grzewczym. Mojej małej najbardziej pomagał emolium krem trojaktywny a jak były ranki to przemywanie octeniseptem. Oliwke odpusc bo lepszy jest emolient na całe ciało. Trzymam mocno kciuki za pozbycie się dziadostwa.

Za mną kolejna koszmarna noc :-( zgaga chyba po tabletach nie daje mi żyć :-/ Ostatnio znów się nasiliły bóle brzucha, wczoraj wymieklam i wzięłam nospe i mam znów duphaston.

Jakby ktoś miał ochotę to zachęcam do głosowania: Zagłosuj na maluszka o imieniu Łucja - w konkursie fotograficznym - LennyLamb.com
Dziękuję wszystkim głosującym :)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny.
Koniania witamy wśród nas :-)
My z malutką już po śniadanku,idziemy zaraz trochę posprzątać.
Buziaki dla wszystkich;-)

reklama
Jasiu też miał problemy skórne w związku ze skaza (choć ją przekonana nie jestem ale Nutramigen pil). Polecam emolium emulsja specjalna , ale u nas super na zmiany skorne funkcjonował też bephanten i na to kartoflanka:)
Witajcie wszystkie: )

Ostatnia edycja:
Do góry