reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Drago tak masz na imie? Mojemu sie juz odmienilo.. ja bym chciala Nine chyba, ewrntualnie Dagmara. On juz przebakuje o Tatianie.. tego nie chce.
W ogole witaj. ;) teraz ja chora. Ale daje rade :)
Anianka swietny pomysl.
Ja ostatnio poszlam po rozum do glowy i zabezpieczylam nasza rodzine finansowo. Polisa. Mnie nie daje spokoju mysl, ze mnie zabraknie i moj syn pojdzie do ojca.. gdzie nie ma kasy.. ehh.. dlatego uposazylam moja matke zeby w razie czego z pieniedzy po mnie, zapewniala synkowi to czego potrzebuje.
Ah skoncze juz gadac bo mi swieczki staja w oczach...

reklama
Drago tak masz na imie? Mojemu sie juz odmienilo.. ja bym chciala Nine chyba, ewrntualnie Dagmara. On juz przebakuje o Tatianie.. tego nie chce.
W ogole witaj. ;) teraz ja chora. Ale daje rade :)
Anianka swietny pomysl.
Ja ostatnio poszlam po rozum do glowy i zabezpieczylam nasza rodzine finansowo. Polisa. Mnie nie daje spokoju mysl, ze mnie zabraknie i moj syn pojdzie do ojca.. gdzie nie ma kasy.. ehh.. dlatego uposazylam moja matke zeby w razie czego z pieniedzy po mnie, zapewniala synkowi to czego potrzebuje.
Ah skoncze juz gadac bo mi swieczki staja w oczach...

maj nejm is Mara - Dag Mara :-)

Cześć dziewczyny:) widzę, że u wielu remontowo;) my też wykańczamy sypialnię. Zabrałam się dziś za porządki, ale coś kiepsko się czuję. Zaczęłam szorować drzwi bo były umazane farbą to nie dość, że je popsułam to jeszcze teraz mi słabo. W naszym stanie chyba nie jest najlepszym pomysłem szorować na kolanach. Ehh, idę się położyć.

oj dziewuchy tyle mnie nie było, będę miała co czytać dziś wieczorem ;) u nas też remonty i zakupy domowe no oczywiście dzieciowe również bo ciuszków już mam cały wór :)
Mały szaleje w brzuchu chyba piłkarz z niego będzie bo tak mi po pęcherzu daje że co chwilę siku biegam hehe
Mój małż wyjeżdża w czwartek do pracy za granicę i nie wiadomo czy wróci za 6tyg czy dopiero ok 20 grudnia więc sama ze wszystkim zostaje :( no ale to już jego ostatni wyjazd

Witam dziewczyny w ten chłodny wieczór. Przyznam że zasiadłam do kompa po odrobinę pocieszenia, bo jakoś dzisiejszy dzień był strasznie przygnębiający, nie wiem czy to hormony, czy jakiś wewnętrzny strach przed kolejnym połówkowym (którego już się nie mogę doczekać) ale połowę dnia przepłakałam.
Poruszyły mnie i zainspirowały słowa Anianki, te zapiski dla dzieciaków uważam za genialny pomysł, sama chyba wprowadzę go życie, bo te wszystkie chwilę są tak ulotne, że warto je w taki sposób przechować dla dzieci.
Ehhh... widzę że dzisiaj o dobrym nastroju mogę zapomnieć.
Wam dziewczyny życzę spokojnego i uśmiechniętego wieczoru :-)

Anula, Anianka, monikamarcina nastroiły mnie tak nostalgicznie, ale warto coś zapisać w sensie kilka słów, utworzyć fundusz, zrobić już dziś cokolwiek by pomóc małemu szkrabowi w życiu, ale nie tylko mały człowiek potrzebuje rodziców, u progu dorosłości też jest deficyt jeśli ich zabraknie eh wiem coś o tym.....:-( w pamiątkach mam taki dziecinny pamiętnik, w którym na pierwszej stronie wpisała mi się właśnie mama...bezcenna rzecz

może jutro będzie lepsze

kasia - my już mamy pożyczke na ocieplenie a kuchni mielismy nie robic w tym roku bo kasa, a tu ciotka i tak wyszlo peni epożyczymy bo co mamy zrobić. Teraz mamy spór z mężem o to po któej stronie meble kuchenne bo miałam jedna wizje a teraz mam inna .:-p

aisha - ja to sprzątam powierzchownie tak żeby mały mogl latac na boso bo tak lubi i nie założy w domu kapci, jak mieszkaliśmy u babci w mieszkaniu to same wykładziny dywany i nie trzeba było i uczyliśmy dziecko chodzic w skarpetce no to teraz mam. :-D

Dzis maly był w przedszkolu a u mnie wyburzanie sciany ale syf był jak weszłam do jednego pokoju a tam siwo no to zabrałam się za sprzątanie ale nie gruntowe nie przemeczalam się wieczorkiem poprawiłam sprzątanie 3 lub 4 razy podloge zmywałam mopem oczywiście bo ni ebede na kolanach już mi za ciężko.

Jutro dziecko zostawiam w domu bo mi cos katarzy i kaszle niech sobie jeden dzień posiedzi w domku. pojdziemy na poczte na krotko na plac zabaw i do domu zrobie ciasto w moim nowym piekarniku :-D

komar mi lata nad uchem i nie mogę go zabic co za gnuj

Dziewczyny ja tylko na chwilkę.
Jutro napiszę szczegółowo bo dziś jestem trochę podłanana po tym USG i muszę sobie przetrawić a do tej godziny sprzątałam i gotowałam

Dobrej nocki!

reklama
Witam mamy:)

Dziewczyny ja tylko na chwilkę.
Jutro napiszę szczegółowo bo dziś jestem trochę podłanana po tym USG i muszę sobie przetrawić a do tej godziny sprzątałam i gotowałam

Dobrej nocki!

Anianka mam nadzieję, że wszystko dobrze:blink:
an82 dobrze Cię rozumiem tu pożyczka tu jeszcze by się chciało zdążyć przed narodzinami, a tu kur....coraz zimniej, ale nie myj podłóg na czworaka i nie forsuj się, bo to w końcu remont nie jest najważniejszy, a zdrowie Twoje i Dzidziusia:tak:powodzenia, mam nadzieję, że znosisz go lepiej niż ja, codziennie wstaję i mam ochotę się z powrotem położyć, albo może gdzieś ucieknę z tym już wielkim brzuchem.....

dziewczyny ja dziś wizytuję u endokrynologa trzy miasta dalej więc się zbieram, życzę dużo energii i słonecznego dnia, za wszystkie trzymam kciuki:tak:

Do góry