reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

reklama
Dominika - za komodę zapłaciliśmy 499zł. Ma już wbudowany przewijak, który można złożyć i mieć dodatkową półkę. Więc gdy przywejasz to rozkładasz, a gdy nie jest już potrzebny to go składasz i możesz położyć rzeczy dla dziecka. Przynajmniej więcej miejsca jest w pokoju. Dlatego się na niego zdecydowaliśmy. Na allegro można znaleźć sporo mebli, ale żaden się tak fajnie nie składa, tylko trzeba ten przewijak wymontowywać. SUNDVIK Stół do przewijania/komoda - IKEA

Witam się i ja już wieczorową porą:)
U nas dziś ciężki dzień spędzony w szpitalu, bo wczoraj czułam tylko Alę tak delikatnie, a dziś wcale, ale po KTG i badaniach okazało się, że z maleństwem wszytko dobrze, ale stresu się najadłam, a do tego trzeba dobę spędzić w szpitalu, bo taka procedura chociaż jak powiedział mi lekarz, jeśli coś niedobrego się zdarzy to ciąża jest zbyt wczesna, więc się wypisałam po badaniach:-(

Cieszę się, że macie tyle energii, a rozlaną kawę zawsze można wytrzeć, cóż nie martw się Zor, tak faceci są inni, ale bez nich nie było by nas na tym forum:-D
Dziewczyny sobie i Wam życzę spokojnej nocy i pływających raźno Rybek

KikaRika - mój ostatnio ma faze na Milky Way ( czy jak to tam się piszę ) :-D

U nie weekend jak z bicza strzelił:zawstydzona/y:
Wczoraj rano Jula nad takie rogi pokazał z rana, że baliśmy się reszty dnia ale jakos przeszło.
Tylko znowu pół dnia spędziliśmy napolowaniu na meble do przedpokoju - oczywiście efekt żaden :wściekła/y:
Musze narysować jakiś projekt chyba i dać do wyceny w necie. Jak cena będzie ok to przynajmniej bym miała to co chcę.
A potem byliśmy u mojego brata "na godzinę" - wyszliśmy po 3,5h i to o 22.30:szok: w każdym razie dziś kolejny dzień po zakupach - a to bluzeczki dla Julki bo wyrosła, a to mąż sobie koszule do pracy chiał kupić, a to zakupy jedzeniowe na tydzień.

Jaki plus w tym wszystkim?W Wawce w ten weekend w 200 restauracjach i knajpach 50 % taniej na wybrane obiady, desery, przystawki - także mężuś i wczoraj i dziś oszczędził mi stania przy garach :tak:

Wracając do skóry tego mojego Maluszka - no postanowiłam się zmierzyć z problemem po całości.
Dziś kupiłam proszek Lovela - którego używałam jak Jula była bobasem, płyn do mysia z oliwką (Ziajki) też kiedyś używałam i byłam zadowolona i wysmarowałam ją całą po kąpieli emolium.
To jest WALKA!!!:-D

Ale, strasznie się drapie , az nie miło ją było smarować tak ta skóra chropowata:zawstydzona/y:

A teraz lecę rozwiesić pranie szkraba i i położyć ją spać do juterka!

P.S. - Co z Drago? KToś coś?

Ladyli w takich sytuacjach zaczynam sie zastanawiac.. co namdaje ped za kasa... ona miala pieniadze i co... nie udalo sie wyzdrowiec. Cholernie mnie to smuci, bo nie wyobrazam sobie zeby moje dziecko zostalo samo...

reklama
Do góry