reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

reklama
Dominika - za komodę zapłaciliśmy 499zł. Ma już wbudowany przewijak, który można złożyć i mieć dodatkową półkę. Więc gdy przywejasz to rozkładasz, a gdy nie jest już potrzebny to go składasz i możesz położyć rzeczy dla dziecka. Przynajmniej więcej miejsca jest w pokoju. Dlatego się na niego zdecydowaliśmy. Na allegro można znaleźć sporo mebli, ale żaden się tak fajnie nie składa, tylko trzeba ten przewijak wymontowywać. SUNDVIK Stół do przewijania/komoda - IKEA

Witam się i ja już wieczorową porą:)
U nas dziś ciężki dzień spędzony w szpitalu, bo wczoraj czułam tylko Alę tak delikatnie, a dziś wcale, ale po KTG i badaniach okazało się, że z maleństwem wszytko dobrze, ale stresu się najadłam, a do tego trzeba dobę spędzić w szpitalu, bo taka procedura chociaż jak powiedział mi lekarz, jeśli coś niedobrego się zdarzy to ciąża jest zbyt wczesna, więc się wypisałam po badaniach:-(

Cieszę się, że macie tyle energii, a rozlaną kawę zawsze można wytrzeć, cóż nie martw się Zor, tak faceci są inni, ale bez nich nie było by nas na tym forum:-D
Dziewczyny sobie i Wam życzę spokojnej nocy i pływających raźno Rybek

KikaRika - mój ostatnio ma faze na Milky Way ( czy jak to tam się piszę ) :-D

U nie weekend jak z bicza strzelił:zawstydzona/y:
Wczoraj rano Jula nad takie rogi pokazał z rana, że baliśmy się reszty dnia ale jakos przeszło.
Tylko znowu pół dnia spędziliśmy napolowaniu na meble do przedpokoju - oczywiście efekt żaden :wściekła/y:
Musze narysować jakiś projekt chyba i dać do wyceny w necie. Jak cena będzie ok to przynajmniej bym miała to co chcę.
A potem byliśmy u mojego brata "na godzinę" - wyszliśmy po 3,5h i to o 22.30:szok: w każdym razie dziś kolejny dzień po zakupach - a to bluzeczki dla Julki bo wyrosła, a to mąż sobie koszule do pracy chiał kupić, a to zakupy jedzeniowe na tydzień.

Jaki plus w tym wszystkim?W Wawce w ten weekend w 200 restauracjach i knajpach 50 % taniej na wybrane obiady, desery, przystawki - także mężuś i wczoraj i dziś oszczędził mi stania przy garach :tak:

Wracając do skóry tego mojego Maluszka - no postanowiłam się zmierzyć z problemem po całości.
Dziś kupiłam proszek Lovela - którego używałam jak Jula była bobasem, płyn do mysia z oliwką (Ziajki) też kiedyś używałam i byłam zadowolona i wysmarowałam ją całą po kąpieli emolium.
To jest WALKA!!!:-D

Ale, strasznie się drapie , az nie miło ją było smarować tak ta skóra chropowata:zawstydzona/y:

A teraz lecę rozwiesić pranie szkraba i i położyć ją spać do juterka!

P.S. - Co z Drago? KToś coś?

Ladyli w takich sytuacjach zaczynam sie zastanawiac.. co namdaje ped za kasa... ona miala pieniadze i co... nie udalo sie wyzdrowiec. Cholernie mnie to smuci, bo nie wyobrazam sobie zeby moje dziecko zostalo samo...

reklama
Do góry