reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

Hej ciezarowki hehe.
Witam sie znad kawki dostarczonej do lozka, ah lubie to. Chyba ten chlop nas troche kocha :)
Dzisiaj znowu u nas wyprzedaze. Zwariuje ;)

Milego dnia zycze ;)

reklama
Anula witaj:tak:

Moja fasolka to dopiero wieczorami nabiera ochoty na ruch, hehe. Może w dzień tez jest aktywna ale nie odczuwam tak ruchów ze względu, że nie mam czasu nawet spokojnie usiąść. Niestety bliźniaki pochłaniają mnóstwo czasu i energii. Wieczorkiem jak zjem kolację i usiądę spokojnie to wtedy mam wrażenie jakby córcia w jakimś maratonie uczestniczyła:-D Wczoraj się śmiałam do męża, że będzie miała charakterek siostrzyczki:tak:

Pozdrawiam i życzę miłego weekendu.

Kawka wypita , śniadanie zjedzone przydało by się w domu posprzątać , pralkę wstawić,

kurcze wczoraj na chwile koleżanka wpadła do mnie zasmarkana po pachy też ciężarna, przyjechała ze swoim mężem który miał sprawę do mojego i teraz mi się kicha mam nadzieje ze mnie nie zaraziła bo się wścieknę

Dzień dobry :)
Z jakiegoś dziwnego powodu obudziłam się w dobrym humorze :)) albo to skutek wczorajszego koncertu albo się wyspałam :D albo jedno i drugie :D

ale i tak mi dziś leniwie :p

Monika gdzie mieszkasz, że masz ciągłe wyprzedaże? też bym tak chciała :))

Ladyli to zasmarkanych gości zostawiaj w przedpokoju :-)

Anula1807 witaj :)

U mnie Synek bryka coraz częściej i nawet przestało chwilowo być boleśnie.. może się rozepchał troszkę? Gorzej martwi mnie łożysko dwupłatowe lub z dodatkowym płatem choć jak się młody nie obróci to i tak cc mnie czeka, chwilowo siedzi pupskiem w dół :) ale to tak jak mamusia (z tą różnicą, że w tamtych czasach rodziło się normalnie przy pośladkowym ułożeniu)

Dorcia witaj po dluuuugiej przerwie!!!!!! Kolka nerkowa... współczuję, ale cieszę się że już lepiej i ogromnie gratuluję syneczka :-D :-D

Okazało się że też mam łożysko na przedniej ścianie o_O
Maluszek waży 304g, a długości nie znam ;-)

Buziaki i miłego dnia wszystkim :-D

Witam się w sobotnie południe :)
U mnie słonko, pralka działa, małż skręca meble, więc mam głośno, zresztą my tak się urządzamy już dłuższy czas, więc cały czas na biwaku, a to szukamy metrówki, a to szukamy kawy, życzę udanego dnia i mniej zasmarkanych ciężarówek:-D

Cześć dziewczyny;) w końcu chwila czasu aby coś napisać. Pojechaliśmy dziś do ikei pooglądać łóżeczka i komody. Znaleźliśmy fajną komodę z przewijakiem od razu. Jutro będziemy skręcać. Już nie mogę się doczekać, aż poukładam tam rzeczy Maluszka;)

reklama
Do góry