reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Hej ciezarowki hehe.
Witam sie znad kawki dostarczonej do lozka, ah lubie to. Chyba ten chlop nas troche kocha :)
Dzisiaj znowu u nas wyprzedaze. Zwariuje ;)

Milego dnia zycze ;)

reklama
Anula witaj:tak:

Moja fasolka to dopiero wieczorami nabiera ochoty na ruch, hehe. Może w dzień tez jest aktywna ale nie odczuwam tak ruchów ze względu, że nie mam czasu nawet spokojnie usiąść. Niestety bliźniaki pochłaniają mnóstwo czasu i energii. Wieczorkiem jak zjem kolację i usiądę spokojnie to wtedy mam wrażenie jakby córcia w jakimś maratonie uczestniczyła:-D Wczoraj się śmiałam do męża, że będzie miała charakterek siostrzyczki:tak:

Pozdrawiam i życzę miłego weekendu.

Kawka wypita , śniadanie zjedzone przydało by się w domu posprzątać , pralkę wstawić,

kurcze wczoraj na chwile koleżanka wpadła do mnie zasmarkana po pachy też ciężarna, przyjechała ze swoim mężem który miał sprawę do mojego i teraz mi się kicha mam nadzieje ze mnie nie zaraziła bo się wścieknę

Dzień dobry :)
Z jakiegoś dziwnego powodu obudziłam się w dobrym humorze :)) albo to skutek wczorajszego koncertu albo się wyspałam :D albo jedno i drugie :D

ale i tak mi dziś leniwie :p

Monika gdzie mieszkasz, że masz ciągłe wyprzedaże? też bym tak chciała :))

Ladyli to zasmarkanych gości zostawiaj w przedpokoju :-)

Anula1807 witaj :)

U mnie Synek bryka coraz częściej i nawet przestało chwilowo być boleśnie.. może się rozepchał troszkę? Gorzej martwi mnie łożysko dwupłatowe lub z dodatkowym płatem choć jak się młody nie obróci to i tak cc mnie czeka, chwilowo siedzi pupskiem w dół :) ale to tak jak mamusia (z tą różnicą, że w tamtych czasach rodziło się normalnie przy pośladkowym ułożeniu)

Dorcia witaj po dluuuugiej przerwie!!!!!! Kolka nerkowa... współczuję, ale cieszę się że już lepiej i ogromnie gratuluję syneczka :-D :-D

Okazało się że też mam łożysko na przedniej ścianie o_O
Maluszek waży 304g, a długości nie znam ;-)

Buziaki i miłego dnia wszystkim :-D

Witam się w sobotnie południe :)
U mnie słonko, pralka działa, małż skręca meble, więc mam głośno, zresztą my tak się urządzamy już dłuższy czas, więc cały czas na biwaku, a to szukamy metrówki, a to szukamy kawy, życzę udanego dnia i mniej zasmarkanych ciężarówek:-D

Cześć dziewczyny;) w końcu chwila czasu aby coś napisać. Pojechaliśmy dziś do ikei pooglądać łóżeczka i komody. Znaleźliśmy fajną komodę z przewijakiem od razu. Jutro będziemy skręcać. Już nie mogę się doczekać, aż poukładam tam rzeczy Maluszka;)

reklama
Do góry