Made na zatoki najlepszy jest sinupret i można go stosować też w ciąży zanim pogorszy się na tyle że antybiotyk będzie niezbędny. Mnie uratował już dziesiątki razy, jest bez recepty, to preparat ziolowy. Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia.
reklama
Kasia2015
Fanka BB :)
dorcia, zyrafka gratulacje poznania płci i że wszystko ok
Anianka dziękuję za info tak trzeba się zastanowić poważnie nad tematem
Ja mam łożysko jak powiedział lekarz na dnie macicy, ale ruchów mocnych nie odczuwam, mam nadzieję, że jest ok
Anula witaj:-)
Anianka dziękuję za info tak trzeba się zastanowić poważnie nad tematem
Ja mam łożysko jak powiedział lekarz na dnie macicy, ale ruchów mocnych nie odczuwam, mam nadzieję, że jest ok
Anula witaj:-)
Ostatnia edycja:
KikaRika
Moderatorka
Cześć Dziewczyny
asia88, aisha272, Dorcia, zyrafka6, gratulacje
Anula1807* Witamy serdecznie
made kuruj sie szybko bidulko
Ja czuję ruchy coraz silniej, maż kilka razy poczuł jak mała kopała,ale jeszcze ich nie widać.
Z tym bankiem krwi pępowinowym bardzo fajna sprawa, ale dość droga niestety.
Pozdrawiam WSZYYYYYYYYYYYYSTKIE brzuchatki i życzę miłego wieczoru i przespanych nocek;-);-)
asia88, aisha272, Dorcia, zyrafka6, gratulacje
Anula1807* Witamy serdecznie
made kuruj sie szybko bidulko
Ja czuję ruchy coraz silniej, maż kilka razy poczuł jak mała kopała,ale jeszcze ich nie widać.
Z tym bankiem krwi pępowinowym bardzo fajna sprawa, ale dość droga niestety.
Pozdrawiam WSZYYYYYYYYYYYYSTKIE brzuchatki i życzę miłego wieczoru i przespanych nocek;-);-)
LADYLI
Nieno my z mężem jesteśmy najlepsi oglądaliśmy Paskal po polsku i robił jakąś sałatkę z makrelą i spojrzeliśmy z mężem na siebie i poleciał od razu makrele kupić do sklepu, nie robiliśmy już sałatki ale z chlebkiem zjedliśmy teraz Ja to mogę mieć zachcianki ale on
monikamarcina
A mnie wlasnie mazus robi kolacyjke
Anula1807*
Zaangażowana w BB
Dziękuje dziewczyny za miłe przyjęcie :-)
Gratuluje tym co już poznały płeć, i przyznam że szczerze zazdroszczę, sama już nie mogę się doczekać kiedy ją poznam i kiedy poczuję jakieś kopniaki od naszej Fasolki, bo jak na razie podobnie jak Kasia 2015 u nas raczej cisza a mąż to już w ogóle nie ma szansy czegoś poczuć. Może dlatego że przy drugim usg genetycznym wyszedł wiek dziecka z pomiaru 17 tydzień a byłam już wtedy w 21 tc, czy któraś z was miała podobną sytuację??
Gratuluje tym co już poznały płeć, i przyznam że szczerze zazdroszczę, sama już nie mogę się doczekać kiedy ją poznam i kiedy poczuję jakieś kopniaki od naszej Fasolki, bo jak na razie podobnie jak Kasia 2015 u nas raczej cisza a mąż to już w ogóle nie ma szansy czegoś poczuć. Może dlatego że przy drugim usg genetycznym wyszedł wiek dziecka z pomiaru 17 tydzień a byłam już wtedy w 21 tc, czy któraś z was miała podobną sytuację??
reklama
Monika, ale miałaś fajnie najlepiej smakuje jak mąż zrobi.
Anula może do poczęcia doszło później i z tego względu dzidzia jest młodsza
ja wczoraj nakręciłam film z wędrująca kulką po brzuchu w roli głównej uśmiałam się bardzo! Uwielbiam te kopniaczki i przewroty, najlepsze uczucie na świecie
nie śpię juz od 4 bo nos tak mi się zatkał, że nie mogę oddychać, w poniedziałek mamy polowkowe, więc mam nadzieję, że do tego czasu się wylecze.
Miłego dnia, Dziewczyny
Anula może do poczęcia doszło później i z tego względu dzidzia jest młodsza
ja wczoraj nakręciłam film z wędrująca kulką po brzuchu w roli głównej uśmiałam się bardzo! Uwielbiam te kopniaczki i przewroty, najlepsze uczucie na świecie
nie śpię juz od 4 bo nos tak mi się zatkał, że nie mogę oddychać, w poniedziałek mamy polowkowe, więc mam nadzieję, że do tego czasu się wylecze.
Miłego dnia, Dziewczyny