reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Made na zatoki najlepszy jest sinupret i można go stosować też w ciąży zanim pogorszy się na tyle że antybiotyk będzie niezbędny. Mnie uratował już dziesiątki razy, jest bez recepty, to preparat ziolowy. Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia.

reklama
dorcia, zyrafka gratulacje poznania płci i że wszystko ok:-D
Anianka dziękuję za info tak trzeba się zastanowić poważnie nad tematem:tak:
Ja mam łożysko jak powiedział lekarz na dnie macicy, ale ruchów mocnych nie odczuwam, mam nadzieję, że jest ok:tak:
Anula witaj:-)

Ostatnia edycja:
żyrafka, dzięki kupię ten sinupret, na razie lecze się prenalenem i herbą z miodem i cytryną... mam już serdecznie dość choróbska :wściekła/y: nic kompletnie mi się nie chce:no:

Cześć Dziewczyny
asia88, aisha272, Dorcia, zyrafka6, gratulacje:-D
Anula1807* Witamy serdecznie:tak:
made kuruj sie szybko bidulko:sorry2:
Ja czuję ruchy coraz silniej, maż kilka razy poczuł jak mała kopała,ale jeszcze ich nie widać.
Z tym bankiem krwi pępowinowym bardzo fajna sprawa, ale dość droga niestety:no:.
Pozdrawiam WSZYYYYYYYYYYYYSTKIE brzuchatki i życzę miłego wieczoru i przespanych nocek;-);-)

Nieno my z mężem jesteśmy najlepsi oglądaliśmy Paskal po polsku i robił jakąś sałatkę z makrelą i spojrzeliśmy z mężem na siebie i poleciał od razu makrele kupić do sklepu, nie robiliśmy już sałatki ale z chlebkiem zjedliśmy teraz :) Ja to mogę mieć zachcianki ale on :p

Dziękuje dziewczyny za miłe przyjęcie :-)
Gratuluje tym co już poznały płeć, i przyznam że szczerze zazdroszczę, sama już nie mogę się doczekać kiedy ją poznam i kiedy poczuję jakieś kopniaki od naszej Fasolki, bo jak na razie podobnie jak Kasia 2015 u nas raczej cisza a mąż to już w ogóle nie ma szansy czegoś poczuć. Może dlatego że przy drugim usg genetycznym wyszedł wiek dziecka z pomiaru 17 tydzień a byłam już wtedy w 21 tc, czy któraś z was miała podobną sytuację??

Anulka u mnie ruchy są na zasadzie motylków w brzuchu, ale są cały czas, na kopniaki chyba przyjdzie nam poczekać:) u mnie znowu migrena z wymiotami, piszę z tel. leżąc, życzę mamusiom spokojnej nocy i słodkich snów

reklama
Monika, ale miałaś fajnie :D najlepiej smakuje jak mąż zrobi.

Anula może do poczęcia doszło później i z tego względu dzidzia jest młodsza :)

ja wczoraj nakręciłam film z wędrująca kulką po brzuchu w roli głównej :D uśmiałam się bardzo! Uwielbiam te kopniaczki i przewroty, najlepsze uczucie na świecie :D

nie śpię juz od 4 bo nos tak mi się zatkał, że nie mogę oddychać, w poniedziałek mamy polowkowe, więc mam nadzieję, że do tego czasu się wylecze.
Miłego dnia, Dziewczyny :)

Do góry