reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

reklama
To i ja się ujawnię. ;-)

Jestem w planowanej ciąży, ale jak to koleżanka określiła z małym falstartem. :-p Staranka mieliśmy zacząć miesiąc później i miały troszkę trwać, ale raz nas poniosło. A, że każda ciąża jest z pierwszego zrzutu to można było przewidzieć, że i tym razem nie uda nam się pobaraszkować dłużej. :-p

Mam na imię Anka, jestem z okolic Poznania, a stan dzieciaczków w domu jak poniżej, Adrianna prawie 4 lata i Weronika prawie 2.

Testowałam 1 czerwca i na II kreski nie musiałam czekać dłużej niż zabarwienie paska, tak szybko to nigdy się nie pojawiły. :tak: Nawet nie zdążyłam się obrócić a już były. Dzisiaj wizytuję o 11:30, mam nadzieję, że brzdąc do mnie pomacha i będę mogła posiedzieć tu do lutego. Położna termin mi wyliczyła na 02.02 albo 03.02 teraz już nawet nie pamiętam dokładnie, ale sam początek.

Witam wszystkich serdecznie i życzę każdemu z osobna i wszystkim razem spokojnej ciąży, do rozwiązania.

aniam141 - samego diabła bym się tu prędzej spodziewała niż Ciebie. :-p Gratuluję mimo wszystko.

Ostatnia edycja:
Witam przy sniadanku,
Dzieki mojemu Mikiemu ktory wstaje miedzy 5 a 6 jakos dzien szybciej zaczynamy... Oczywiscie wolalabym pospac dluzej ale juz sie przyzwyczailam.

Nowe mamusie witajcie :-)

Maruta gratki dodatniego wyniku!

MonikaMarcina jak gardlo?

Aniam tez mam pakiet w Lux Medzie i jestem bardzo zadowolona :-D

Milego dnia!

Hej. Ale nas tu szybko przybywa :)
Wszystkim nowym mamusiom gratuluje ;)

U mnie tragedia, wczoraj czulam sie okropnie bolal mnie brzuch ale tak raczej od zoladka.. bylo mi okropnie zimno.. dzisiaj jest lepiej.. ale z gardlem gorzej.. nie moge lykac sliny.. nigdy w zyciu jeszcze mnie tak gardlo nie bolalo.. nawet przy anginie... :(

Witam się i ja.
MonikaM kurcze słabo troche z tym gardłem, może wypłucz sobie wodą z solą kilka razy dziennie ona działa odkażająco i jeszcze siemie lniane jest dobre bo nawilza gardlo i bedziesz miała mniejszy dyskomfort.

Ja dzis ide podgladac mojego dropsika. Od wczoraj nie mam już plamien co mnie niezmiernie cieszy a co wiecej bol brzuch odszedł jak ręką odjął, nawet nie wiedziałam, że tak może się zdarzyć myślałam, że ból będzie przechodził stopniowo.

Miłego dnia życzę!

Witam,
podczytuję Was od kilku dni i wreszcie postanowiłam dołączyć.
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona.
Jestem już mamą niespełna 6cio letniego chłopca, który marzy o rodzeństwie :)

aniam141 - samego diabła bym się tu prędzej spodziewała niż Ciebie. :-p Gratuluję mimo wszystko.

też Cię kocham :-p

Witam przy sniadanku,
Dzieki mojemu Mikiemu ktory wstaje miedzy 5 a 6 jakos dzien szybciej zaczynamy... Oczywiscie wolalabym pospac dluzej ale juz sie przyzwyczailam.

Nowe mamusie witajcie :-)

Maruta gratki dodatniego wyniku!

MonikaMarcina jak gardlo?

Aniam tez mam pakiet w Lux Medzie i jestem bardzo zadowolona :-D

Milego dnia!

W enelu też miałam i ciut lepiej było , ale przy dzieciach to się bardzo przydaje :tak:

Miłego dzionka ja zaraz do lakarza śmigam :-D

Witajcie z rana lub dla mnie to już z późniejszego rana

Ja dziś zawiozłam małego do przedszkola i mam jeszcze chwile zawitałam do mamy na śniadanko i kawke i zaraz spadam do pracy dziś do 17 musze przeżyć.

Bartus foch z przytupem że on chce bidon do przedszkola.

Wczoraj byłam u dyrektorki powiedzieć jej że jestem w ciąży (bo obecnie pracuje na zastępstwo) powiedziała że od września mi da na 1 rok umowę i będę miała macierzyńskie a po macierzyńskim będę chodzić i pytać się czy byłby etat. Przykre ale prawdziwe.

Jeszcze mam pracy 3 dni a potem wymarzony urlopik. Lekarz powiedział że jak nie będę krwawić to nie będę musiała leżeć. Dziś się też dowiem czy będziemy mogli jechać z synem w góry do rodziny.

Lilijanna - z Opalenicy jesteś? ja z Przeźmierowa. a dziecko wożę do Poznania i teraz jest pytanie czy mam go przenosić do Przeźmierowa i od nowa nowe dzieci nowe panie nowe otoczenie czy pomęczyć się i wozić go do Poznania. może wy mi pomożecie.

Pozdrawiam
Wszystkich serdecznie

miałam pisać bo zapomniałam czy to normalny objaw że mi jest strasznie zimno. wieczorem śpię pod kołdrą w skarpetach i polarze :confused:

reklama
Cześć! Widzę, że nie tylko ja mam problem z gardłem :/ Poszłam nawet do lekarza (a chodze tylko w ostateczności), na dodatek trafiłam na bardzo młodą panią doktor, która jak usłyszała o ciąży to prawie zzieleniała. Zapisała jakieś płukanki, ale nic nie dało;/ zaczełam więc pić mleko z czosnkiem i miodem, do tego dużo piłam herbaty z cytryną, poleżałam w łóżku i przeszło :) Mam nadzieję, że już nic więcej mnie nie chwyci. Jutro wkońcu długo wyczekiwana wizyta i mam nadzieję, że zobacze serduszko! :happy2:
Pozdrawiam i życzę zdrowia! ;-)

Do góry