reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

An82 ja tez tak mialam i czasem miewam do dzis ze jest mi zimno. To dlatego ze dzidzia potrzebuje wyzszej temperatury. A mozesz powiedziec dlaczego mialabys krwawic? Przepraszam jesli cos przeoczylam :-/

reklama
Anikaaaa - pierwszy raz będziesz widziała serduszko, powodzenia

a dziecko 3 letnie wypije mleko z miodem? bo też mi kaszle

An82 ja tez tak mialam i czasem miewam do dzis ze jest mi zimno. To dlatego ze dzidzia potrzebuje wyzszej temperatury. A mozesz powiedziec dlaczego mialabys krwawic? Przepraszam jesli cos przeoczylam :-/

spoko nie pisałam chyba (mogę pisać )

mam polip i on jest związany z ciążą (tak samo jak z pierwszą ciążą) on się wchłonie około 6 mc ale teraz jest najtrudniejszy okres musze uważać na wszystko. Przez polip plamie na kawa z mlekiem ale może cos tam się wydarzyć w brzuchu i zacznie krwawic. Więc bomba. Ale ja wiem że w tej ciąży nie będę krwawić :happy2:

Jak byłam w ciąży z synem było mi cały czas gorąco dlatego to dla mnie odmiana

Dobra spadam do roboty bo mam 13 min i musze już tam być paaa będę wieczorkiem jak nie padne na twarz

Pozdrówka dla wszystkich nowych i starszych

No moj mlody z 18 lutego :-D wiec bedzie 15 lat roznicy. Matko to prawie pokokenie hehe.

Miedzy moja córka a synem jest 13 lat:szok:
Moze dlatego, ze to dziewczyna matkowała młodemu, czesto kłociła sie ze mna jak chciałam go ukarac I takie tam:-) Teraz nie mieszka juz z name, konczy studia w innym miescie , ale od czego technika ? Facebook , czy Skype albo fon codziennie !

Syn pewnie bedzie troszke zszokowany taka drobinką:-), ale na pewno bedzie wspaniaaym starszym bratem !:tak:

Może nie będzie tak źle .
U mnie mąż się cieszy a ja średnio :no: ale to on będzie w pracy a ja z noworodkiem :-(
Do tego za rok chciałam rumunię zwiedzać ... ta chyba palcem po mapie .
No własnie.. my tez mielismy palny na nastepne wakacje.. a własciwie to musze zmienic wszystkie moje zwodowe plany:baffled:
Ja własnie skonczylam 1 rok mojego kursu I ide od wrzesnia na 2.. ale nie pójde po nim do pracy.. I własciwie nie wiem czy dam rade go dokonczyć:no:.. przez ostatnie 4 lata odswierzalam moja edukacje I mogłam spokojnie wrócic do pracy , młody odchowany, samodzielny...Eh..:-(

Własnie samodzielny mlody przyszedl z rykiem , ze nie moze zapiąc guzików od koszuli I spóznimy sie do szkoly !:angry: Normalnie jakby pierwszy raz to robil..

Wiatm wszystkie nowe mamusie ! Im nas więcej tym lepiej ::happy:)
No, kawa gotowa I czas na sesje z TVseriale:tak:
Czy tylko ja mam juz wakacje ?:tak:

ijabuba,dobrze Cię rozumiem. Ja miałam zamiar rozpocząć dalszą edukację - jakies zaoczne studia. No.ale znowu muszę je przełożyć.. i tak już od przeszło siedmiu lat. Jestem ciekawa, czy przyjdzie mi kiedys cieszyć się magistrem.

an82, jesli nie jest alergikiem, to ja bym dała tego mleka z miodem.

Cześć dziewczynki;-) Dzisiaj idę na swoją drugą wizytę do gin. Mam nadzieję, że tym razem położna wpuści mnie do gabinetu bo jak nie to wejdę tam taranem :-D Usg i tak mi nie zrobi, bo w tej przychodni każdy lekarz zajmuje się czym innym, ale mam nadzieję, że może chociaż mnie zbada, da skierowanie na badania i zwolnienie (albo zaświadczenie o ciąży). Trzymajcie mocno kciuki :-)

reklama
kajuta, co to znaczy, że nie wpusci...nie ma takiej opcji! Trzymam mocno kciuki, zwłaszcza za zwolnienie, ponieważ w moich stronach bardzo trzeba się nachodzić, żeby lekarz takowe wystawił.

Do góry