reklama
An82 ja tez tak mialam i czasem miewam do dzis ze jest mi zimno. To dlatego ze dzidzia potrzebuje wyzszej temperatury. A mozesz powiedziec dlaczego mialabys krwawic? Przepraszam jesli cos przeoczylam :-/
spoko nie pisałam chyba (mogę pisać )
mam polip i on jest związany z ciążą (tak samo jak z pierwszą ciążą) on się wchłonie około 6 mc ale teraz jest najtrudniejszy okres musze uważać na wszystko. Przez polip plamie na kawa z mlekiem ale może cos tam się wydarzyć w brzuchu i zacznie krwawic. Więc bomba. Ale ja wiem że w tej ciąży nie będę krwawić

Jak byłam w ciąży z synem było mi cały czas gorąco dlatego to dla mnie odmiana
Dobra spadam do roboty bo mam 13 min i musze już tam być paaa będę wieczorkiem jak nie padne na twarz
Pozdrówka dla wszystkich nowych i starszych
No moj mlody z 18 lutegowiec bedzie 15 lat roznicy. Matko to prawie pokokenie hehe.
Miedzy moja córka a synem jest 13 lat

Moze dlatego, ze to dziewczyna matkowała młodemu, czesto kłociła sie ze mna jak chciałam go ukarac I takie tam:-) Teraz nie mieszka juz z name, konczy studia w innym miescie , ale od czego technika ? Facebook , czy Skype albo fon codziennie !
Syn pewnie bedzie troszke zszokowany taka drobinką:-), ale na pewno bedzie wspaniaaym starszym bratem !

No własnie.. my tez mielismy palny na nastepne wakacje.. a własciwie to musze zmienic wszystkie moje zwodowe planyMoże nie będzie tak źle .
U mnie mąż się cieszy a ja średnioale to on będzie w pracy a ja z noworodkiem :-(
Do tego za rok chciałam rumunię zwiedzać ... ta chyba palcem po mapie .

Ja własnie skonczylam 1 rok mojego kursu I ide od wrzesnia na 2.. ale nie pójde po nim do pracy.. I własciwie nie wiem czy dam rade go dokonczyć

Własnie samodzielny mlody przyszedl z rykiem , ze nie moze zapiąc guzików od koszuli I spóznimy sie do szkoly !
Normalnie jakby pierwszy raz to robil..
Wiatm wszystkie nowe mamusie ! Im nas więcej tym lepiej :
)
No, kawa gotowa I czas na sesje z TVseriale
Czy tylko ja mam juz wakacje ?

Wiatm wszystkie nowe mamusie ! Im nas więcej tym lepiej :

No, kawa gotowa I czas na sesje z TVseriale

Czy tylko ja mam juz wakacje ?

ijabuba,dobrze Cię rozumiem. Ja miałam zamiar rozpocząć dalszą edukację - jakies zaoczne studia. No.ale znowu muszę je przełożyć.. i tak już od przeszło siedmiu lat. Jestem ciekawa, czy przyjdzie mi kiedys cieszyć się magistrem.
an82, jesli nie jest alergikiem, to ja bym dała tego mleka z miodem.
an82, jesli nie jest alergikiem, to ja bym dała tego mleka z miodem.
Cześć dziewczynki;-) Dzisiaj idę na swoją drugą wizytę do gin. Mam nadzieję, że tym razem położna wpuści mnie do gabinetu bo jak nie to wejdę tam taranem
Usg i tak mi nie zrobi, bo w tej przychodni każdy lekarz zajmuje się czym innym, ale mam nadzieję, że może chociaż mnie zbada, da skierowanie na badania i zwolnienie (albo zaświadczenie o ciąży). Trzymajcie mocno kciuki :-)

reklama