monikamarcina
Fanka BB :)
Jestem
Dziecie ma 5 mm rozeija sie dobrze, serduszko bije termin z miesiaczki 13 luty
Dziecie ma 5 mm rozeija sie dobrze, serduszko bije termin z miesiaczki 13 luty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jasne ze nie pojde do niego nigdy w zyciu.. obsmaruje go tez w necie..Ale dziewczyny rozpisałyście się:-) Ledwo was nadgoniłam.
U mnie dzisiaj miałam spokój z mdłościami, ale za to bliźniaki dały mi popalić. Zaczynają "dojrzewać" i świat ich coraz bardziej interesuje niż spanie. Cały czas na rączkach a dokładnie to na barku chcą żeby je trzymać bo chcą się rozglądać i poznawać wszystko co nowe. Jak jedno wezmę na rączki to drugie zaczyna wrzeszczeć.
monikamarcina cieszę się że wszystko dobrze, a do tamtego gina już bym nie poszła na twoim miejscu.
A co chodzi o ciuszki to ja właśnie zaczęła pakować po moich szkrabach te mniejsze rozmiary jak 50 bo te poniżej 50 które miałam to już dawno poszły do kartonu. Mam nadzieję, że się nie przydadzą i będą tylko pamiątką dla bliźniaków. ;-)
Dziewczyny nigdy w zyciu mnie ginekolog gorzej nie potraktowal.. w ogole byl opryskliwy, nie zrobil mi usg dopochwowego tylko przez brzuch.. stwierdzil ze wyrwalam sie przed szereg z tym usg bo ciaza jest za mala i widac tykko jakas mase.. ze wedlug prawa amerykanskiego to nawet nie mozna powiedziec ze jestem w ciazy.. jestem mega zdenerwowana.. 100 poszla sie...
Teraz siedze w poczekalni u drugiego gina.. bo bylam zapisana.. mam nadzieje ze ten mnie nie rozczaruje..
Chcialam posluchac serduszka a dostalam ueszcze opierdziel...
Cześć Dziewczyny !!
Przecztałam wszystkie stronki I moze do Was dolacze w najblizszym czasie
Nie jestem jeszcze do konca pewna czy jestem w ciązy.. bo.. ( zaraz pomyslicie co za durna baba.. ) nie pamietam daty ostatniej miesiączki. Nie sledze ich jakos z napieciem bo do niczego nie sa im potrzebne, raczej wiem kiedy bedzie okres z objawów, a ostatnio duzo mnie sie dzialo I w tym zamieszaniu odnotowałam fakt miesiączi, ale data mi umknela
Wrócialam wlasnie z kempingu z rodzinka I przed wyjazdem miałm objawy jak na @.. wróciłam I nic.. objawy ucichly , a czas juz by sie zgadzał..
Za pare dni bede testowac, jesli nic sie nie zmieni I dowiem sie czy "ktos sie zaplanowal " jak fajnie napisaly dziewczyny
Ale dziewczyny rozpisałyście się:-) Ledwo was nadgoniłam.
U mnie dzisiaj miałam spokój z mdłościami, ale za to bliźniaki dały mi popalić. Zaczynają "dojrzewać" i świat ich coraz bardziej interesuje niż spanie. Cały czas na rączkach a dokładnie to na barku chcą żeby je trzymać bo chcą się rozglądać i poznawać wszystko co nowe. Jak jedno wezmę na rączki to drugie zaczyna wrzeszczeć.
monikamarcina cieszę się że wszystko dobrze, a do tamtego gina już bym nie poszła na twoim miejscu.
A co chodzi o ciuszki to ja właśnie zaczęła pakować po moich szkrabach te mniejsze rozmiary jak 50 bo te poniżej 50 które miałam to już dawno poszły do kartonu. Mam nadzieję, że się nie przydadzą i będą tylko pamiątką dla bliźniaków. ;-)
Ale dziewczyny rozpisałyście się:-) Ledwo was nadgoniłam.
Monikamarcina musze je spakować ponieważ nie mam miejsca w szafie
aniam miałam niestety CC. Dlatego martwię się czy moja macica przetrzyma. :-( Z mężem już się śmiejemy, że jak z dwójką dajemy sobie radę to jak będzie trzecie to bez różnicy będzie.