reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

reklama
MadziaSek tak jak Zor pisze jak logujesz sie przez strone BB to sa suwaczki a kak przez aplikacje to nie ma.

Co do wizyty to współczuję. Ale daj znac jak po drugim gin.

monikamarcina to jkaś masakra a nie lekarz.... jak by mnie tak potraktował to chyba bym mu nie zapłaiła i jeszcze postraszyła że skarge do izby lekarskiej zgłoszę.....

ja usłyszałam serduszko w 6 t i 2 dniu.....

MonikaMarcina wspolczuje i trzymam kciuki za wizyte u innego gina ;-)

Gabis a Ty kiedy dodasz suwaczek?

Co do listy z terminami to sie moze wstrzymajmy, mysle ze jeszcze sporo dziewczyn dolaczy, oddejdzie, terminy moga sie pozmieniac, poczekajmy jeszcze, tak mysle...

Cześć Dziewczyny !!

Przecztałam wszystkie stronki I moze do Was dolacze w najblizszym czasie :)
Nie jestem jeszcze do konca pewna czy jestem w ciązy.. bo.. ( zaraz pomyslicie co za durna baba.. ) nie pamietam daty ostatniej miesiączki.:no::zawstydzona/y: Nie sledze ich jakos z napieciem bo do niczego nie sa im potrzebne, raczej wiem kiedy bedzie okres z objawów, a ostatnio duzo mnie sie dzialo I w tym zamieszaniu odnotowałam fakt miesiączi, ale data mi umknela:no:

Wrócialam wlasnie z kempingu z rodzinka I przed wyjazdem miałm objawy jak na @.. wróciłam I nic.. objawy ucichly , a czas juz by sie zgadzał..
Za pare dni bede testowac, jesli nic sie nie zmieni I dowiem sie czy "ktos sie zaplanowal " jak fajnie napisaly dziewczyny :-D

witam nowe mamy!! a szczególnie te z pociechami:)
Ja w poprzedniej ciąży widzialam serduszko dopiero w 8 tyg.
Dziewczyny apropo dublowania lekarzy,pamiętajcie ze zbyt częste usg nie jest dobre dla płodu!!

Witam was wszystkich ja wlasnie dzis się dowiedzialam ze jestem w ciąży i termin na luty. Mam podobnie jak przedmowczyni obstawialam ze 6 maja ostatni okres. Dzis bylam u gina i z usg dzicko urodzi sie 10 lutego 2015 a z miesiączki 18 luty. Teraz nie wiem ktory liczyc. Ja sie dzisiaj dowiedzialam ze mam tez polip i musze bardzo uwazac. I znów duphaston. Tak jak przy pierwszej ciąży.

Mam 3 letniego synka i mieszkamy w wielkopolsce. Syn ma na imie Bartek i chodzi do przedszkola.

MadziaSek tak jak Zor pisze jak logujesz sie przez strone BB to sa suwaczki a kak przez aplikacje to nie ma.

Co do wizyty to współczuję. Ale daj znac jak po drugim gin.

he he Ty masz syna 09.09.2009 , a ja mam syna 09.09.2008:-p
Ja sobie sama taką datę zresztą wybrałam :-D:-D
Córa mi tylko z datą nie wyszła , bo się pośpieszyła :tak:

witam nowe mamy!! a szczególnie te z pociechami:)
Ja w poprzedniej ciąży widzialam serduszko dopiero w 8 tyg.
Dziewczyny apropo dublowania lekarzy,pamiętajcie ze zbyt częste usg nie jest dobre dla płodu!!

Bez przesady od dwóch USg nic się nie stanie , tylko bardziej że te początkowe trwa kilka minut :tak:

Mundial ... ehhhh browara bym wypiła :-:)-( a tu nie ma jak ... wakacje we wrześniu bez winka :-D:-D
W co ja się wpakowałam :no::-D
jedni chcą to nie mają , inni mają za dużo :-D:-D
Dla pocieszenia znalazłam dziś karton ciuszków na strychu :tak: To co że niebieskie :-D:-D przy trzecim , to i dziewczynka w niebieskim chodzić może :-p:-p

reklama
witajcie mamuśki
:-D
ehhhhh ja chyba też jutro w maleńkich ciuszkach po córci pogrzebię bo tak mnie jakoś na sentymentalne wspominki wzięło :)

Do góry