reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

reklama
MadziaSek tak jak Zor pisze jak logujesz sie przez strone BB to sa suwaczki a kak przez aplikacje to nie ma.

Co do wizyty to współczuję. Ale daj znac jak po drugim gin.

monikamarcina to jkaś masakra a nie lekarz.... jak by mnie tak potraktował to chyba bym mu nie zapłaiła i jeszcze postraszyła że skarge do izby lekarskiej zgłoszę.....

ja usłyszałam serduszko w 6 t i 2 dniu.....

MonikaMarcina wspolczuje i trzymam kciuki za wizyte u innego gina ;-)

Gabis a Ty kiedy dodasz suwaczek?

Co do listy z terminami to sie moze wstrzymajmy, mysle ze jeszcze sporo dziewczyn dolaczy, oddejdzie, terminy moga sie pozmieniac, poczekajmy jeszcze, tak mysle...

Cześć Dziewczyny !!

Przecztałam wszystkie stronki I moze do Was dolacze w najblizszym czasie :)
Nie jestem jeszcze do konca pewna czy jestem w ciązy.. bo.. ( zaraz pomyslicie co za durna baba.. ) nie pamietam daty ostatniej miesiączki.:no::zawstydzona/y: Nie sledze ich jakos z napieciem bo do niczego nie sa im potrzebne, raczej wiem kiedy bedzie okres z objawów, a ostatnio duzo mnie sie dzialo I w tym zamieszaniu odnotowałam fakt miesiączi, ale data mi umknela:no:

Wrócialam wlasnie z kempingu z rodzinka I przed wyjazdem miałm objawy jak na @.. wróciłam I nic.. objawy ucichly , a czas juz by sie zgadzał..
Za pare dni bede testowac, jesli nic sie nie zmieni I dowiem sie czy "ktos sie zaplanowal " jak fajnie napisaly dziewczyny :-D

witam nowe mamy!! a szczególnie te z pociechami:)
Ja w poprzedniej ciąży widzialam serduszko dopiero w 8 tyg.
Dziewczyny apropo dublowania lekarzy,pamiętajcie ze zbyt częste usg nie jest dobre dla płodu!!

Witam was wszystkich ja wlasnie dzis się dowiedzialam ze jestem w ciąży i termin na luty. Mam podobnie jak przedmowczyni obstawialam ze 6 maja ostatni okres. Dzis bylam u gina i z usg dzicko urodzi sie 10 lutego 2015 a z miesiączki 18 luty. Teraz nie wiem ktory liczyc. Ja sie dzisiaj dowiedzialam ze mam tez polip i musze bardzo uwazac. I znów duphaston. Tak jak przy pierwszej ciąży.

Mam 3 letniego synka i mieszkamy w wielkopolsce. Syn ma na imie Bartek i chodzi do przedszkola.

MadziaSek tak jak Zor pisze jak logujesz sie przez strone BB to sa suwaczki a kak przez aplikacje to nie ma.

Co do wizyty to współczuję. Ale daj znac jak po drugim gin.

he he Ty masz syna 09.09.2009 , a ja mam syna 09.09.2008:-p
Ja sobie sama taką datę zresztą wybrałam :-D:-D
Córa mi tylko z datą nie wyszła , bo się pośpieszyła :tak:

witam nowe mamy!! a szczególnie te z pociechami:)
Ja w poprzedniej ciąży widzialam serduszko dopiero w 8 tyg.
Dziewczyny apropo dublowania lekarzy,pamiętajcie ze zbyt częste usg nie jest dobre dla płodu!!

Bez przesady od dwóch USg nic się nie stanie , tylko bardziej że te początkowe trwa kilka minut :tak:

Mundial ... ehhhh browara bym wypiła :-:)-( a tu nie ma jak ... wakacje we wrześniu bez winka :-D:-D
W co ja się wpakowałam :no::-D
jedni chcą to nie mają , inni mają za dużo :-D:-D
Dla pocieszenia znalazłam dziś karton ciuszków na strychu :tak: To co że niebieskie :-D:-D przy trzecim , to i dziewczynka w niebieskim chodzić może :-p:-p

reklama
witajcie mamuśki
:-D
ehhhhh ja chyba też jutro w maleńkich ciuszkach po córci pogrzebię bo tak mnie jakoś na sentymentalne wspominki wzięło :)

Do góry