reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

Gabis u mnie 6 tydz i 1 dzień.:-)
Byłam już na pierwszej wizycie ponieważ mam bardzo ciężką, fizyczną pracę na dodatek po nocach i musiałam pójść po zwolnienie. Miałam też robione usg, Ale to było prywatnie. Teraz w środę idę na NFZ i mam nadzieję, że pociągnął mi dalej zwolnienie i lekarka będzie się chciała podjąć prowadzenia mojej ciąży. Czekają mnie także pierwsze badania krwi ale to też chce zrobić na fundusz ;-)

reklama
witam nowe mamusie!!!

Dziewczyny widzę ,ze jest nas sporo z drugimi pociechami w drodze, nawet duzo mlodsze od mojego,jestem w szoku i podziwu bo mój roczniak a ja się dygam jak to z 2 będzie!!:) powiedzcie jak to u Was bylo z 2? celowo czy ,,tak wyszło'' bo u nas,,tak wyszło''

Ja się też zamartwiam, ale mam tak spokojną i kochaną córcię, że błagam Boga, by drugie dziecko było takie jak Milenka :D Wtedy wiem, że dam radę :D
M MonikaMarcina ja z beczacych tylko jestem ;-)

Tweety u nas planowane ale za szybko poszlo wiec maz bardziej zszokowany niz ja :-) szczegolnie ze w ciagu mca od odstawienia tabletek zaciazylam a o pierwszego dwa latase staralismy :-D

Ja też z płaczących.. niestety.. D na mnie krzywo popatrzy a ja już w ryk :-D W poprzedniej ciąży to samo :p

oj mi też się chce spać .... widzialyscie juz bijące serdeuszko ?

Widziałam tylko pęcherzyk, ale 7.07 już zobaczę i pewnie znów bd płakać :D

To i ja się witam :-D

U mnie wpadka , ale nie kontrolowana , tak miało nie być do cholery :wściekła/y:

Witaj :) U mnie również "ktoś" się sam zaplanował :p

Jak się czujecie dziewczyny? :) Ja żadnych dolegliwości, jednak mam zapalenie błony śluzowej żołądka już dłuższy czas i chyba hormony spowodowały, iż objawy się nasiliły... 3 dni ostrego bólu żołądka i klatki piersiowej, głodu i błagania o pomoc aż nareszcie przeszło... Dostałam tabletki, które pomagają i można je brać w ciąży! :-D
Zaraz wybieram się z Milenką na spacer, trzeba się troszeczkę przewietrzyć :) Pozdrawiamy! :*

Cześć dziewczyny!
Jestem nową użytkowniczką, parę dni temu zrobiłam test, który wyszedł pozytwnie! w czwartek wizyta u lekarza i mam nadzieję, że potwierdzi wynik testu:) i tym samym dołącze do lutowych mamusi 2015 :)

Pozdrawiam was i życzę spokojnych 9 miesięcy :)

Kajuta, Aniam, Anika witajcie!

Gabis ja z telefonu zawsze pisze i widze suwaczki ;-)

Kajuta to chyba mamy ten sam termin, ale jeszcze na 100% nie wiem.

Anika jak masz ochote, zakladaj nowe watki, jestem za!

założyłam więc dwa nowy wątki . jeden to to co tygrysy lubią najbardziej czyli zakupy :-D:-D
To chyba każda z nas lubi , a pewnie będzie tam potem wózkowo łożeczkowa burza mózgów :-D
Druga na temat wizyt u lekarza , piszcie jakie badania macie wykonywane itp . Może jakaś mama która będzie miała pierwszego dzidziusia porówna sobie co gdzie i jak . :tak: Bo lekarze jakoś różnie czasem przepisują , a czasem nie dadzą też tego co zrobione być powinno :tak:

to i ja się na luty melduję :-D zupełnie nieoczekiwanie ale jestem
w pierwszej ciązy zero dolegliwości a w tej mdłości całodniowe męczą mnie od jakiś 2 tygodni na szczęscie na razie nie wymiotuję :)

Ostatnia edycja:
Witam nowe lutówki :-)
Kurczę, dopiero wstałam a i tak ziewam i ziewam, poszłam spać normalnie a obudzić się nie mogłam..:-( coś czuję, że w konkursie na spanie bym aktualnie wygrała :-D

reklama
Witam nowe lutówki :-)
Kurczę, dopiero wstałam a i tak ziewam i ziewam, poszłam spać normalnie a obudzić się nie mogłam..:-( coś czuję, że w konkursie na spanie bym aktualnie wygrała :-D

Jak faaajnie masz, ja w pierwszej ciąży też tak spałam :D D wracał o 15 z pracy i mnie budził ahahahaha
Ale teraz też nie mam najgorzej, moja Milenka potrafi spać do 12, więc odziedziczyła coś po rodzicach :-D
założyłam więc dwa nowy wątki . jeden to to co tygrysy lubią najbardziej czyli zakupy :-D:-D
To chyba każda z nas lubi , a pewnie będzie tam potem wózkowo łożeczkowa burza mózgów :-D
Druga na temat wizyt u lekarza , piszcie jakie badania macie wykonywane itp . Może jakaś mama która będzie miała pierwszego dzidziusia porówna sobie co gdzie i jak . :tak: Bo lekarze jakoś różnie czasem przepisują , a czasem nie dadzą też tego co zrobione być powinno :tak:

Bardzo dobry pomysł, będzie porządeczek :) Już nie mogę się doczekać wątku "Nasze Skarby", gdzie będziemy wrzucać fotki Naszych Maleństw <3

Do góry