reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Czesc,

Mi mdlosci przechodza, ale glod nie mija :wściekła/y:

Karolina witaj!

MonikaMarcina kciuki za wizyte :-D

Anajj dokladnie tak jak napisala Gabis, poczekaj jeszcze

Milego popoludnia

reklama
A mnie znowu mdłości męczą coraz bardziej i nie mogę sobie z nimi poradzić.

Co do pracy, to mam też problem. Raz, że dopiero co zaczęłam. Dwa, mam umowe-zlecenie. Trzy, pracujemy tylko we dwie, albo jestem ja, albo ona. Praca po 12 godzin i nawet nie mam szans na jakiekolwie zwolnienie i muszę siedzieć. I tego się najbardziej boję.

Nie podjadam. W ogóle nie chcę mi się jeść. Dzisiaj na razie zjadłam pół kanapki.Latam do wc i chcę mi się wymiotować, ale nie wymiotuję. Pani w aptece dała mi rennie, powiedziała, że pomaga na mdłości i można brać w ciąży.

Umowę mam do maja 2015. Tylko z tymi z zleceniami to jest tak, że się żadnych praw tak naprawdę nie ma :(

Najgorzej to wysiedzieć te 12 godzin w pracy. Jak mam wolne, to się położę i zawsze trochę lepiej.

Witam wszystkie lutowe mamusie:-). Ja jestem w swojej pierwszej ciąży. Termin mam wyznaczony na 18.Co do dolegliwości ciążowych, to poza lekkim bólem piersi i bieganiem do toalety, nie mam żadnych. Żadnych mdłości, zgagi i mam nadzieję że tak już zostanie :-D Ale za to mam mega apetyt. Mogłabym jeść i jeść :sorry2:

Monikamarcina mam to samo. Praca+mdłości choć mnie narazie tak bardzo nie męczą. Tak mnie muli od rana.

A który u ciebie tc? Nie widze suwaczkow bo pisze z tel.

Kajuta witaj. No mi apetyt też dopisuje. Ktory u ciebie tydz? Byłaś juz na pierwszej wizycie?

Ostatnia edycja:
reklama
To i ja się witam :-D

U mnie wpadka , ale nie kontrolowana , tak miało nie być do cholery :wściekła/y::wściekła/y:

No ale cóż taki live ... a było już tak pięknie :-D

dzieci moje macie w suwaczkach na dole . :tak:

Termin mi pani ustali w środę , bo ostatnio to na USG tylko pęcherzyk było widać .

Badań jeszcze też żadnych nie robiłam .

Termin z moich wyliczeń na sam początek lutego i trzecia cesarka :szok:

Do góry