reklama
A mnie znowu mdłości męczą coraz bardziej i nie mogę sobie z nimi poradzić.
Co do pracy, to mam też problem. Raz, że dopiero co zaczęłam. Dwa, mam umowe-zlecenie. Trzy, pracujemy tylko we dwie, albo jestem ja, albo ona. Praca po 12 godzin i nawet nie mam szans na jakiekolwie zwolnienie i muszę siedzieć. I tego się najbardziej boję.
Co do pracy, to mam też problem. Raz, że dopiero co zaczęłam. Dwa, mam umowe-zlecenie. Trzy, pracujemy tylko we dwie, albo jestem ja, albo ona. Praca po 12 godzin i nawet nie mam szans na jakiekolwie zwolnienie i muszę siedzieć. I tego się najbardziej boję.
monikamarcina
Fanka BB :)
Dzieki dziewczyny za kciuki
Nie podjadam. W ogóle nie chcę mi się jeść. Dzisiaj na razie zjadłam pół kanapki.Latam do wc i chcę mi się wymiotować, ale nie wymiotuję. Pani w aptece dała mi rennie, powiedziała, że pomaga na mdłości i można brać w ciąży.
Umowę mam do maja 2015. Tylko z tymi z zleceniami to jest tak, że się żadnych praw tak naprawdę nie ma
Najgorzej to wysiedzieć te 12 godzin w pracy. Jak mam wolne, to się położę i zawsze trochę lepiej.
Umowę mam do maja 2015. Tylko z tymi z zleceniami to jest tak, że się żadnych praw tak naprawdę nie ma
Najgorzej to wysiedzieć te 12 godzin w pracy. Jak mam wolne, to się położę i zawsze trochę lepiej.
monikamarcina
Hej. Nie chce mi sie siedziec w pracy. Mdli mnie bleeeee...
Witam wszystkie lutowe mamusie:-). Ja jestem w swojej pierwszej ciąży. Termin mam wyznaczony na 18.Co do dolegliwości ciążowych, to poza lekkim bólem piersi i bieganiem do toalety, nie mam żadnych. Żadnych mdłości, zgagi i mam nadzieję że tak już zostanie Ale za to mam mega apetyt. Mogłabym jeść i jeść
gabis
Monikamarcina mam to samo. Praca+mdłości choć mnie narazie tak bardzo nie męczą. Tak mnie muli od rana.
A który u ciebie tc? Nie widze suwaczkow bo pisze z tel.
Kajuta witaj. No mi apetyt też dopisuje. Ktory u ciebie tydz? Byłaś juz na pierwszej wizycie?
A który u ciebie tc? Nie widze suwaczkow bo pisze z tel.
Kajuta witaj. No mi apetyt też dopisuje. Ktory u ciebie tydz? Byłaś juz na pierwszej wizycie?
Ostatnia edycja:
reklama
To i ja się witam
U mnie wpadka , ale nie kontrolowana , tak miało nie być do cholery
No ale cóż taki live ... a było już tak pięknie
dzieci moje macie w suwaczkach na dole .
Termin mi pani ustali w środę , bo ostatnio to na USG tylko pęcherzyk było widać .
Badań jeszcze też żadnych nie robiłam .
Termin z moich wyliczeń na sam początek lutego i trzecia cesarka
U mnie wpadka , ale nie kontrolowana , tak miało nie być do cholery
No ale cóż taki live ... a było już tak pięknie
dzieci moje macie w suwaczkach na dole .
Termin mi pani ustali w środę , bo ostatnio to na USG tylko pęcherzyk było widać .
Badań jeszcze też żadnych nie robiłam .
Termin z moich wyliczeń na sam początek lutego i trzecia cesarka