reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

Czesc,

Mi mdlosci przechodza, ale glod nie mija :wściekła/y:

Karolina witaj!

MonikaMarcina kciuki za wizyte :-D

Anajj dokladnie tak jak napisala Gabis, poczekaj jeszcze

Milego popoludnia

reklama
A mnie znowu mdłości męczą coraz bardziej i nie mogę sobie z nimi poradzić.

Co do pracy, to mam też problem. Raz, że dopiero co zaczęłam. Dwa, mam umowe-zlecenie. Trzy, pracujemy tylko we dwie, albo jestem ja, albo ona. Praca po 12 godzin i nawet nie mam szans na jakiekolwie zwolnienie i muszę siedzieć. I tego się najbardziej boję.

Nie podjadam. W ogóle nie chcę mi się jeść. Dzisiaj na razie zjadłam pół kanapki.Latam do wc i chcę mi się wymiotować, ale nie wymiotuję. Pani w aptece dała mi rennie, powiedziała, że pomaga na mdłości i można brać w ciąży.

Umowę mam do maja 2015. Tylko z tymi z zleceniami to jest tak, że się żadnych praw tak naprawdę nie ma :(

Najgorzej to wysiedzieć te 12 godzin w pracy. Jak mam wolne, to się położę i zawsze trochę lepiej.

Witam wszystkie lutowe mamusie:-). Ja jestem w swojej pierwszej ciąży. Termin mam wyznaczony na 18.Co do dolegliwości ciążowych, to poza lekkim bólem piersi i bieganiem do toalety, nie mam żadnych. Żadnych mdłości, zgagi i mam nadzieję że tak już zostanie :-D Ale za to mam mega apetyt. Mogłabym jeść i jeść :sorry2:

Monikamarcina mam to samo. Praca+mdłości choć mnie narazie tak bardzo nie męczą. Tak mnie muli od rana.

A który u ciebie tc? Nie widze suwaczkow bo pisze z tel.

Kajuta witaj. No mi apetyt też dopisuje. Ktory u ciebie tydz? Byłaś juz na pierwszej wizycie?

Ostatnia edycja:
reklama
To i ja się witam :-D

U mnie wpadka , ale nie kontrolowana , tak miało nie być do cholery :wściekła/y::wściekła/y:

No ale cóż taki live ... a było już tak pięknie :-D

dzieci moje macie w suwaczkach na dole . :tak:

Termin mi pani ustali w środę , bo ostatnio to na USG tylko pęcherzyk było widać .

Badań jeszcze też żadnych nie robiłam .

Termin z moich wyliczeń na sam początek lutego i trzecia cesarka :szok:

Do góry