reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2015

Dragonella u mnie dziewczynka, ale 100 % pewnosci bede miala 15 wrzesnia :-D

Stokrotka ja tez czesto malego do lozka w nocy biore i w 3ke jest nam ciezko bo maly wedruje po lozku, kurczeeeee a jak bedzie kolejne to sie nie zmiescimy hehe ;-)

reklama
Dragonella u mnie dziewczynka, ale 100 % pewnosci bede miala 15 wrzesnia :-D

Stokrotka ja tez czesto malego do lozka w nocy biore i w 3ke jest nam ciezko bo maly wedruje po lozku, kurczeeeee a jak bedzie kolejne to sie nie zmiescimy hehe ;-)

no to czekamy co u mnie :-) jak sie okaże że chłopak to nikt nas nie powstrzyma :-):-D:-D:tak::tak:

moj mały sukces z dziś - wlazłam w spodnie z poprzedniej ciązy... :-)

można spytac co to za sukces, skoro blisko polowa ciązy, a ja juz brzuchola nigdzie nie mieszcze :confused: ano sukces tego typu, ze spodnie o 2 rozmiary mniejsze niz nosiłam przed ciążą sesesesesesesesese:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

takie o mam Product Detail | H&M PL albo bardzo podobne :-)

polecam, bardzo wygodne

hej hej ;-)

Dziewczyny staram się Was codziennie czytać... ale nie mam weny na pisanie... i czasu :zawstydzona/y:
Podziwiam też Wasze brzuszki (ja to mam bebzol)

Może jak Młody pójdzie od poniedziałku do przedszkola to jakoś sobie dzień zagospodaruje na bb :-)
miłego dnia Lutówki :tak:

moj mały sukces z dziś - wlazłam w spodnie z poprzedniej ciązy... :-)

można spytac co to za sukces, skoro blisko polowa ciązy, a ja juz brzuchola nigdzie nie mieszcze :confused: ano sukces tego typu, ze spodnie o 2 rozmiary mniejsze niz nosiłam przed ciążą sesesesesesesesese:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

takie o mam Product Detail | H&M PL albo bardzo podobne :-)

polecam, bardzo wygodne

też mam takie,ale póki co chodzę w legginsach ciążowych tyle,że jeszcze luźne mam a brzuchol wywaliło mi już na początku 3 mies, podobno w 2 i kolejnej ciąży coraz szybciej widać :wściekła/y:

U mnie to samo z brzuchem - wypchało go strasznie :wściekła/y: i tez nie przytyłam a nawet mam mniej niż na początku. Spodnie ciążowe jeszcze trochę luźne w biodrach ale jaka wygoda i jak ciepło jak się tłuszczyk nie wylewa poza :-D I w dodatku dzisiaj i wczoraj po prostu wymiatam lodówkę i szafki... Na jutro już mi prawie nic nie zostało wiec trzeba będzie jakieś ciacho upiec albo choćby budyń zrobić ;-)
Młodemu się jakiś katar przyplątał i jednak zostawiłam go w domu:angry:. Oby na mnie nie przeszło. A kysz choróbska od Lutówek!

ja tez schudłam 3 kg (nie mam żadnych wymiotów) ale lekarz mówił żeby się nie niepokoiła bo to normalne . Moja ciocia mówi ze ona schudła 4kg z bliźniakami i mówi ze może ja też (nie ukrywam ze bym się cieszyła) no ale jest jedno :)

Ja kupiłam spodnie w C&A i jestem meeega zadowolona, ale jednak te 109zł za spodnie też moim zdaniem przesada.. no cóż, taki biznes robią na czymś naturalnym, czym jest ciąża :/
Więc mam aż jedną parę ciążówek i kilka par legginsów, chwała temu, kto je wymyślił!!! Brzuch mam wieelki, w ciąży z Milą miałam taki w 6/7 mscu :O A schudłam 13kg w czasie ciąży i waga stoi narazie :)
To prawda, że w drugiej ciąży szybciej widać brzuszek :)

reklama
Do góry