reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Witaj emiphant! :) Miło, że Nasze grono ciągle rośnie! Rozgość się :)
Co do zapalenia pęcherza nic Ci nie powiem, bo w ciąży mnie to nie spotkało, ale konflikt serologiczny mamy również. Też straciłam dwie ciąże, po drugim poronieniu doszli do tego, że mamy konflikt i dostałam zastrzyk. Trzecia ciąża zakończyła się pomyślnie 30.10.2013 i teraz oczekujemy Naszego drugiego Maleństwa! :-)

reklama
Czesc dziewczyny, ja tylko na chwilkę, będę częściej po weekendzie.

emiphant ja też mam bakterie, można jeść suszona żurawinę, ale ja już na nią patrzeć nie mogę, dziś kupiłam sok żurawinowy. Na pewno tym razem będzie dobrze, moje to też będzie pierwsze dziecko a ciąża druga i również mamy z mężem konflikt.

witam wszystkie mamy,
wlasnie przegladam forum i niesmialo dolaczam. To bedzie nasze pierwsze dziecko i trzecia ciaza, niestety dwie poprzednie stracone. Ta ciaza tez nie nalezy do najlatwiejszych bo pierwszy trymestr byl bardzo nerwowy, wizyty w szpotalu, krwawienia, plamienia, do tego konflikt serologiczny... mam nadzieje ze najgorsze za nami. Jestesmy pelni nadzieji ze wszystko bedzie dobrze. O dziecko staramy sie 5 lat. Mam 34 lata. Termin mamy ustalony na 5 Lutego, wiec zapowiada sie maly/a Wodnik:-)

dzisiaj sie dowiedzialam ze mam zle wyniki moczu, wiec musze isc jutro do lekarza powtorzyc badania i prawdopodobnie dostane jakies lekarstwa. Czy ktoras z was miala zapalenie pecherza w ciazy? na razie pije duzo wody, bo pomaga wyplukiwac bakterie...

Witaj u nas :-) ja pierwsze dziecko urodziłam mając 34 lata :tak: zapalenia pęcherza nie ,ale wyszły mi jakieś bakterie w moczu i dostałam Urosept to w pierwszej teraz póki co ok.

Emiphant WITAJ !!! Ja często łapię zapalenia pęcherza ... zażywam żuravit i zakwaszam mocz cytrynką . Jak stan zapalny jest duży to są antybiotyki bezpieczne dla dzidzi ... więc spokojnie !

Ja również mam konflikt serologiczny z mężem ... po poronieniu dostałam zastrzyk a teraz robiłam Coombsa i na razie jest ok !

Zmykam spać ... śpijcie dobrze lutóweczki !!!

Witam bezkawkowo z bolem glowy,

Maz wczesnie wstaw i obudzil malego ehhhhhh chlopy!

Dragonella rozwalilas mnie tym swoim brzuszkiem :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Ile przytylas?

Milego dnia!

Witam:)
U nas od rana jakoś w miarę dobrze:) wczoraj poszliśmy wieczorkiem na spacer i spało się o niebo lepiej, tylko raz wstałam, i od razu zasnełam, więc można powiedzieć że jesteśmy wypoczęci:) dzisiaj mam zamiar powtorzyć wieczorny spacer o ile pogoda dopisze:)
Teraz myślę co by tu robić dzisiaj, może umyje okna???;-)

Miłego dnia! :)

Witam:)
U nas od rana jakoś w miarę dobrze:) wczoraj poszliśmy wieczorkiem na spacer i spało się o niebo lepiej, tylko raz wstałam, i od razu zasnełam, więc można powiedzieć że jesteśmy wypoczęci:) dzisiaj mam zamiar powtorzyć wieczorny spacer o ile pogoda dopisze:)
Teraz myślę co by tu robić dzisiaj, może umyje okna???;-)

Miłego dnia! :)

okna to sobie zostaw na wywołanie porodu :-D

ja i tak wstaje w nocy na siku a mój syn budzi się o 6 i już spać nie chce :baffled: w przeciwieństwie do mnie ;-)
ja wczoraj taki mega spacer zrobiłam,ze później nóg już nie czułam :no:

dziś idę go ginka

Witam bezkawkowo z bolem glowy,

Maz wczesnie wstaw i obudzil malego ehhhhhh chlopy!

Dragonella rozwalilas mnie tym swoim brzuszkiem :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Ile przytylas?

Milego dnia!

nic :-) i to jest najsmieszniejsze :-) schudły mi palce u nog i rzuciło sie na brzuch :-)

witam wszystkie mamy,
wlasnie przegladam forum i niesmialo dolaczam. To bedzie nasze pierwsze dziecko i trzecia ciaza, niestety dwie poprzednie stracone. Ta ciaza tez nie nalezy do najlatwiejszych bo pierwszy trymestr byl bardzo nerwowy, wizyty w szpotalu, krwawienia, plamienia, do tego konflikt serologiczny... mam nadzieje ze najgorsze za nami. Jestesmy pelni nadzieji ze wszystko bedzie dobrze. O dziecko staramy sie 5 lat. Mam 34 lata. Termin mamy ustalony na 5 Lutego, wiec zapowiada sie maly/a Wodnik:-)

dzisiaj sie dowiedzialam ze mam zle wyniki moczu, wiec musze isc jutro do lekarza powtorzyc badania i prawdopodobnie dostane jakies lekarstwa. Czy ktoras z was miala zapalenie pecherza w ciazy? na razie pije duzo wody, bo pomaga wyplukiwac bakterie...

witaj :-) ja niestety nie pomogę, ale powodzenia i zeby wszytko szybko poszlo precz.

dzień dobry

jakas niedobita dzisiaj jestem. cos bym zjadła, ale nie wiem co. cos bym porobila, ale nie wiem co.....

bleee...

bol brzucha mocno mi doskwiera :baffled: i zle spałam wiec to chyba przez to...

nic to...

ide czytac internet :-)

reklama
Ja dziś już po śniadaniu kawke zaraz zrobie brzuszek troche wiekszy, wczoraj odebralam moje rurki ciazowe wrzuce zdjecie w zakupowym. Musze jeszcze botki kupic takie za kostke do jeansow i legginsow. Małej gil nie minął więc w poniedzialek z lekkim gilkiem pójdzie do przedszkola. Nie zatrzymam jej w domu bo za dziećmi tęskni. A u nas weekend festyny na starowcr mamy święto chleba zawsze w ostatni weekend wakacji jest najbardziej vieszy się Iga z atrakcji tam  miłego dnia dziewczyny

Do góry