reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

reklama
Czesc :-D

U mnie deszczowo i zimno. Pewnie posiedzimy caly dzien w domu.
Tez mam tendencje do rozstepow, z okresu dojrzewania mam pamiatki. W ciazy powychodzily na posladkach i biodrach. Na brzuszku nie mialam ani jednego. Po porodzie pojawily sie kolo pepka ale sa blada i ich nie widac ;-)
Teraz tez mam jednego i tez kolo pepka ktory pojawil sie zpowiekszajacym brzuszkiem.

Stokrotka szkoda kroliczka :-(

Milego dnia!

u mnie też leje od rana... ciemno i zimno brrrrrrr...... jak się nie poprawi to zostajemy z córcią w domku, coś dobrego ugotujemy i zrobimy sobie piżamowy dzień:tak::-D

Ja olejek z rossmana stosuje i balsam oillan, polecane jest rowniez naturalne nierafinowane maslo shea. Mam ten balsam babydream ale on kiepski jest skora po nim dalej sucha

Ja używam olejek rossmanowy i póki co nic nie wychodzi, a teraz chce kupić z Ziaji. Też mam dużo blizn po rozstępach z czasu dojrzewania i nie chciałabym nowych;-)ale wyczytałam że jeśli ktoś ma skłonności to najlepszy balsam nie pomoże, pewnie dużo zależy od organizmu, na jednych działa na innych nie...
U nas dziś też pochmurnie, od rana boli mnie głowa:/ jedyne wyjście jakie dzisiaj planuje to do fryzjera:-)choć nie ukrywam, że najchętniej to bym siedziała w domu:-)

Ja tez mam sporo pozostałości po okresie dojrzewania, ale są już białe ledwo widoczne ;-)
ja nie narzekam na balsam z Babydream, nie mam po nim suchej skóry, cieszę się z tego że w większej ilości ciężko go wsmarować, bo to mnie mobilizuje do dłuższego masowania skóry ;-) i zapach ma jak dla mnie bardzo nietypowy :-p

pogoda barowa i u mnie, leje od rana.
Odstawiliśmy z Mężem rano auto do mechanika, on w pracy a ja rozmyślam co porabiać :-p zupkę ze świeżych grzybków mam ugotowaną więc dziś nie robię nic ;-)

dzieeeeeeeeeeeeeeeeń dobry :-)

straszna pogoda nas nawiedziła... bleee....

uuuuu rozstępy.... okres dojrzewania mnie oszczędził, ale pierwsza ciąża juz nie. pamiętam jak wczoraj, kiedy jednego z pieknych lutowych wieczorów roku 2010 rozbierałam sie do szałerowania i mój mąż zbladł i wymamrotaał tylko "ku***, jedziemy do szpitala". ja w szoku ocb, bo w sumie nic mi sie strasznego nie działo, wiec za lustro i zaczelam sobie zagladac co sie z brzuchem dzieje... jak zobaczyłam swoje rozstępy to miałam depresje ciężką chyba z 2 tyg..... dodam ze od 6 tc uzywałam kremów, olejków itp a i tak du**.... do tej pory nie ma mowy o 2 częsciowym stroju kompielowym... (cesarka tez zrobiła swoje)

kupie bio oil tak jak radzicie :-) może cos pomoże, albo złagodzi :-)

duzo o dentystach było... ja na początku wrzesnia z córką ide bo mi sie jedna dolna piątka nie podoba... ojjj... bedzie się działo... do tego jeszcze audiolog i decyzja czy bedzie potrzebny drenaż uszu.... jak nie urok....

MadziaSek - ja też wytargałam swoje ubrania ciązowe i teraz w nich poginam - strach zagląda mi w portfel pod kontem kurtki na jesień i zime...podoba mi sie taka o Product Detail | H&M PL ciekawe tylko czy brzuchol w nij upcham........ :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Monikamarcina... teściowa.... temat rzeka..... ja ze swoja mieszkałam w trakcie pierwszej ciąży i kilka miesiecy po narodzinach Córki.... dzizas.... tragedia.... ale to opowiesc ja jakies dlugie jesienne popołudnie :-)

w tej ciąży moja mama sie popisuje.... jeszcze nawet nie stytała jak sie czuje... ta ciąza dla niej nie istnieje... ale to moze kiedys, bardziej prywatnie...

15 wrzesnia mam połówkowe i mam nadzieje poznać płeć Ktosia, bo korci mnie cos kupić. mam kilka pudeł ubran po Dudurelli, więc jak sie okaże ze chłopiec to tak jak Maagsiaa robie wielka wyprz :-) albo wymianę, a może któraś mieszka niedaleko to będzie okazja zeby sie spotkać i uskutecznić handel pantoflowy ( w ramach zachety pyszny jabłecznik upiec mogę i pierogi ;-) )

ide poczytać inne wątki, poki moje dziecie bajki uskutecznia :-)

Ja właśnie chyba też będę musiała zakupić jakiś magiczny specyfik, rozstępy jeszcze się nie pojawiają, ale mam do nich skłonności. Od kilku dni nie mogę przestać drapać się po brzuchu, skóra mnie tak swędzi, że zwariować można, używam najzwyklejszej w świecie oliwki johnsona, ale po chwili znów tragedia :eek:

Drangonella przy moim aktualnym tempie wzrostu na zimę chyba wytnę dziury na głowę i ręce w puchowej kołdrze :-D

reklama
Do góry