reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Dorcia właśnie na prenatalnym w 12 tyg. Doktor przypuscil ze to laseczka ;) ale to tylko przypuszczenia macie w usgaluchow fote moze cus wypatrzycie....ja tam nic nie widze hehe

reklama
Ja też jak mnie na fast fooda ochota najdzie to się złamie :) miałam taki tydzień że codzień domowe chipsy robiłam ale minęło i teraz jem normalnie :) pewnie za jakiś czas cos innego przyjdzie :)
A na zaparcia nic mi tak nie pomagało jak lody i shake z mc :D

Wiecie co musze sie zaczac ograniczac z jedzeniem bo czuje ze doslownie tyje musze uwazac bo to sie wymyka spod kontroli od poczatku ciazy utylam 5,5 kg jak tak dalej pojdzie to utyje do gigantycznej wagi :( tylko co ja mam jesc? Tyje od wszystkiego :( co jedynie bym chciala to zeby piersi po ciazy mi zostaly takie jak teraz mam baardzo mi sie podobaja :) jeszcze nigdy nie miałam tak dużych he he :) dobranoc :)

Dorcia właśnie na prenatalnym w 12 tyg. Doktor przypuscil ze to laseczka ;) ale to tylko przypuszczenia macie w usgaluchow fote moze cus wypatrzycie....ja tam nic nie widze hehe

A mi na prenatalnym Doktor powiedziała, że coś tam widzi, ale ona nie chce mi powiedzieć co :szok: Kurcze mogła chociaż podać jakie ma przypuszczenia. Przecież nikt nie oczekuje, żeby była pewna w 100% :confused:

Jestem tak niecierpliwa, że chyba pójdę na jeszcze jedno usg (w 17 tyg) przed połówkowym. Może wtedy czegoś się dowiem :-D

Ostatnia edycja:
Wiecie co musze sie zaczac ograniczac z jedzeniem bo czuje ze doslownie tyje musze uwazac bo to sie wymyka spod kontroli od poczatku ciazy utylam 5,5 kg jak tak dalej pojdzie to utyje do gigantycznej wagi :( tylko co ja mam jesc? Tyje od wszystkiego :( co jedynie bym chciala to zeby piersi po ciazy mi zostaly takie jak teraz mam baardzo mi sie podobaja :) jeszcze nigdy nie miałam tak dużych he he :) dobranoc :)

Mam to samo tyje w oczach, ciagle jestem głodna ale staram się ograniczać troche, chociaż słabo mi to idzie. Na wagę wcale nie wchodzę, żeby się nie wkurzać :/

widzę że pierwsze przypuszczenia co do płci są zwykle na usg genetycznym ;p fajnie :) kurcze tez się niecierpliwię ale w sumie jak już zasugerują coś to już nie będzie niespodzianki:p a i te domyslanie się jest fajne jak to by bylo miec synka a jak córeczkę :))

Asia88 w moim przypadku na genetycznym Pani doktor od razu zaznaczyła że nie ma szans na poznanie płci ... więc nie naciskałam. Baaardzo jestem ciekawa kto mieszka w moim brzusiu !!!

Dobranoc :)

Dziękuję Dziewczyny za wsparcie, jest to dla mnie ogromnie ważne!! :* Po Waszych wpisach zachciało mi się pizzy :O Ale niestety w poniedziałki restauracja w mieście obok zamknięta, a nie mam ochoty na taką domową :p
Zjadłabym najlepiej tylko ciasto, szynka i kilogramy brokuł haha Ale się rozmarzyłam :D
Dobranoc :*

reklama
Hej Mamusie :-) u mnie dzisiaj spadek formyformyformy , wieczorem już się nospa ratowalam, bo tak mnie brzuch boli. Mam nadzieję, że z Malenstwem wszystko dobrze. Już nie mogę się doczekać środowego usg i oglądania Kruszynki :-)

Elunia, witaj po urlopie, fajnie, że udało się spędzić go aktywnie i wypoczelas :-)

Zor, dobrze że to nic groźnego i z Maluszkiem jest wszystko dobrze :-) A tsh masz w normie? U mnie taki efekt dawał za niski tsh.

Dorcia, dzięki za namiary na warsztaty, niestety nie mam się jak wybrać, może innym razem uda się poznać :-)
A ktoś jeszcze jest z Krakowa? ;-)

Do góry