reklama
Ja też jak mnie na fast fooda ochota najdzie to się złamie miałam taki tydzień że codzień domowe chipsy robiłam ale minęło i teraz jem normalnie pewnie za jakiś czas cos innego przyjdzie
A na zaparcia nic mi tak nie pomagało jak lody i shake z mc
A na zaparcia nic mi tak nie pomagało jak lody i shake z mc
vanilijka
Zostanę mamą :)
Wiecie co musze sie zaczac ograniczac z jedzeniem bo czuje ze doslownie tyje musze uwazac bo to sie wymyka spod kontroli od poczatku ciazy utylam 5,5 kg jak tak dalej pojdzie to utyje do gigantycznej wagi tylko co ja mam jesc? Tyje od wszystkiego co jedynie bym chciala to zeby piersi po ciazy mi zostaly takie jak teraz mam baardzo mi sie podobaja jeszcze nigdy nie miałam tak dużych he he dobranoc
Dorcia właśnie na prenatalnym w 12 tyg. Doktor przypuscil ze to laseczka ale to tylko przypuszczenia macie w usgaluchow fote moze cus wypatrzycie....ja tam nic nie widze hehe
A mi na prenatalnym Doktor powiedziała, że coś tam widzi, ale ona nie chce mi powiedzieć co Kurcze mogła chociaż podać jakie ma przypuszczenia. Przecież nikt nie oczekuje, żeby była pewna w 100%
Jestem tak niecierpliwa, że chyba pójdę na jeszcze jedno usg (w 17 tyg) przed połówkowym. Może wtedy czegoś się dowiem
Ostatnia edycja:
karolina19xm
Fanka BB :)
Wiecie co musze sie zaczac ograniczac z jedzeniem bo czuje ze doslownie tyje musze uwazac bo to sie wymyka spod kontroli od poczatku ciazy utylam 5,5 kg jak tak dalej pojdzie to utyje do gigantycznej wagi tylko co ja mam jesc? Tyje od wszystkiego co jedynie bym chciala to zeby piersi po ciazy mi zostaly takie jak teraz mam baardzo mi sie podobaja jeszcze nigdy nie miałam tak dużych he he dobranoc
Mam to samo tyje w oczach, ciagle jestem głodna ale staram się ograniczać troche, chociaż słabo mi to idzie. Na wagę wcale nie wchodzę, żeby się nie wkurzać :/
widzę że pierwsze przypuszczenia co do płci są zwykle na usg genetycznym ;p fajnie kurcze tez się niecierpliwię ale w sumie jak już zasugerują coś to już nie będzie niespodzianki a i te domyslanie się jest fajne jak to by bylo miec synka a jak córeczkę )
Dziękuję Dziewczyny za wsparcie, jest to dla mnie ogromnie ważne!! :* Po Waszych wpisach zachciało mi się pizzy :O Ale niestety w poniedziałki restauracja w mieście obok zamknięta, a nie mam ochoty na taką domową
Zjadłabym najlepiej tylko ciasto, szynka i kilogramy brokuł haha Ale się rozmarzyłam
Dobranoc :*
Zjadłabym najlepiej tylko ciasto, szynka i kilogramy brokuł haha Ale się rozmarzyłam
Dobranoc :*
reklama
Hej Mamusie :-) u mnie dzisiaj spadek formyformyformy , wieczorem już się nospa ratowalam, bo tak mnie brzuch boli. Mam nadzieję, że z Malenstwem wszystko dobrze. Już nie mogę się doczekać środowego usg i oglądania Kruszynki :-)
Elunia, witaj po urlopie, fajnie, że udało się spędzić go aktywnie i wypoczelas :-)
Zor, dobrze że to nic groźnego i z Maluszkiem jest wszystko dobrze :-) A tsh masz w normie? U mnie taki efekt dawał za niski tsh.
Dorcia, dzięki za namiary na warsztaty, niestety nie mam się jak wybrać, może innym razem uda się poznać :-)
A ktoś jeszcze jest z Krakowa? ;-)
Elunia, witaj po urlopie, fajnie, że udało się spędzić go aktywnie i wypoczelas :-)
Zor, dobrze że to nic groźnego i z Maluszkiem jest wszystko dobrze :-) A tsh masz w normie? U mnie taki efekt dawał za niski tsh.
Dorcia, dzięki za namiary na warsztaty, niestety nie mam się jak wybrać, może innym razem uda się poznać :-)
A ktoś jeszcze jest z Krakowa? ;-)